Neste Black Friday 2019 -tilbud UK -kunder kan forvente online og i butikker

Svart Fredag

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det neste salget Black Friday -salget er ekstremt populært blant kjøpere i high street(Bilde: Andy Stenning / )



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



High street chain Next var en sen adopterer til det britiske Black Friday -salgsfenomenet, men det har gjort opp for tapt tid de siste to årene.



I fjor ble hundrevis av klær, tilbehør, hjem og møbler redusert fra mellom 50 og 70 prosent rabatt i butikker og online. Forhandleren lanserte til og med noen eksklusive prisavslag på nettet neste.co.uk også.

Kunder kunne hente de store rabattene online på og i butikker landet over. Imidlertid

Salgsfunksjonene besparelser på opptil 70% rabatt , med rabatter på tvers av alle avdelinger inkludert barneklær og hjem .



De fleste elementene er redusert til halv pris eller bedre (Bilde: SWNS)

Selv om rabatter vil være tilgjengelige i butikken, er det eksklusive som rulles ut også. Shoppere vil kunne spare 50% på utvalgte merkevarer etter hvert som salget fortsetter gjennom helgen.



Men hvis du er modig nok til å gå inn i butikken, er vårt råd å velge en roligere hovedgate, for eksempel en butikkparkfilial - vil du ha en bedre sjanse til å finne varer du faktisk vil ha.

Disse butikkene er ofte større og ute av veien for folk flest. I Westfield har du imidlertid ikke en sjanse.

Hvor finner man tilbudene online?

Neste Black Friday -salg - det du trenger å vite

Forhandleren er ikke fremmed for store sesongsalg, men i 2017 bukket det til slutt under press fra industrien og deltok i Black Friday og har ikke sett tilbake siden.

For 2018 ble mange varer redusert med over 50 prosent, med noen klær for voksne til under £ 10.

    Avtalene vi oppdaget var noen av de beste som ble gjennomført underveis Svart fredag , og hvis Neste salg fra fortiden er noe å gå etter i 2019, vil tilbudet også fly av hyllene på rekordtid.

    Neste er ikke fremmed for massiv rabatt, og vanlige kunder vil være kjent med forhandlerens salgsarrangementformat.

    Shoppere står i kø i timevis for å få tilgang til å handle alle de største Black Friday -tilbudene (Bilde: Paul Marriott Photography)

    Det forestående Black Friday -arrangementet vil gi kundene en perfekt mulighet til å starte julehandelen for hele familien.

    Hvis du planlegger å handle i butikken på Black Friday i år, er det tilrådelig å treffe High Street tidlig. Du kan sjekke åpningstider for din lokale filial online på next.co.uk/stores på forhånd.

    Online -shoppere kan komme videre ved å forfølge neste.co.uk før salget offisielt starter og bokmerker ettertraktede varer. På den måten kan du umiddelbart sjekke om varene er redusert når salget starter.

    Black Friday 2019 - topp forhandlere som deltar

    Black Friday 2017
    • Argus (i butikk og online) - flott for å hente rabatterte leker, teknologi og elektronikk som bærbare datamaskiner og TV -er.

    • Amazon (online) - et stort utvalg av teknologi- og spillartikler, inkludert forhandlerens egne merkevarer som Echo -høyttaleren og Fire -nettbrett. Også tonnevis med rabatterte smykker, mote, skjønnhet og spritprodukter.

    • ASOS (online) - hundrevis av mote, skjønnhet, tilbehør og fottøy fra toppmerker vil bli omtalt i rabattene.

    • John Lewis (online og i butikk) - med de & apos; re & apos; Never Knowingly Undersold & apos; tag line, er forhandleren prismatchende rivaler på populære teknologi-, hjem- og motelinjer.

    • Tesco (i butikk) - supermarkedgiganten tilbyr enorme rabatter på populære elektriske apparater som smarte HD -TVer og Dyson -støvsugere.

    • Støvler (i butikk og online) - skjønnhet, sminke, hudpleie og personlige elektriske artikler vil være noen av de omfattende tilbudene fra high street -kjeden.

    • Currys PC World (i butikk og online) - kjøpere kan forvente tilbud på smarthjem, Apple bærbare datamaskiner og nettbrett og videospillkonsoller.

      når døde ted bundy
    • SPILL (i butikk og online) - store rabatter på de nyeste PS4- og XBOX -konsollene og toppspill som FIFA 19.

    • Neste (i butikk og online) - et stort utvalg av dame-, herre- og barneklær og tilbehør vil bli omtalt. Ved siden av forhandlerens populære hjem

    • Veldig (online) - forvent et stort utvalg av rabatterte produkter, alt fra møbler til elektriske apparater, samt leker og mote.

    Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer


    Vil du ha mer informasjon om årets arrangement? Les hele vår guide på Black Friday 2019 startdato og spådommer for tidlig avtale for de største britiske forhandlerne .

    Se Også: