Nye fargenyanser av 'tisse' med fem 'gule' viser om du trenger å drikke mer

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Å drikke nok vann er viktig

Å drikke nok vann er viktig(Bilde: Getty Images / Cultura RF)



En ny fargeskala er laget med fem forskjellige nyanser av ‘gul’ - for å vise folk om de trenger å drikke mer.



monkey dust drug stoke

Fargeeksperter fra Pantone Color Institute har slått seg sammen med ernæringsekspert Lily Soutter og Highland Spring for å lage & nyanser av tisse & apos; visuelt for å markere viktigheten av hydrering.



De fem gule nyanser har navn som 'Dry Spell' for den mørkeste nyansen og 'Spring In Your Step' for de lyseste.

Mellom nyanser kalles treffende ‘Feeling Good’, ‘Glass Half Full’ og ‘You You're At Amber’.

Guiden er avduket for å markere Highland Springs nye 10 liters hydratiseringspakke som kommer på salg, og kommer etter at en studie av 2000 voksne fant at 40 prosent er forvirret over hvor mye vann de skal drikke.



Hva er ditt syn? Si din mening i kommentarfeltet

Den nye fargeskalaen har fem forskjellige nyanser av & gult & apos; viser folk om de trenger å drikke mer

Den nye fargeskalaen har fem forskjellige nyanser av & gult & apos; viser folk om de trenger å drikke mer (Bilde: John Doe / Highland Spring / SWN SWNS)



Til tross for at de tror at de bør konsumere syv glass vann om dagen, har folk vanligvis fem - selv om 23 prosent bare klarer en til to.

Ernæringsfysiolog Lily Soutter peker på NHS -råd om helsemessige fordeler ved riktig hydrering og sa: Å drikke nok væske og holde seg hydrert hele dagen er viktig for energi, konsentrasjon, humør og til og med treningsytelse.

Men 43 prosent tror ikke at de får nok, fordi de bare glemmer å drikke vann (63 prosent), blir distrahert av den daglige rutinen (42 prosent) og er for opptatt (15 prosent).

Carol Saunders, talsperson for Highland Spring sa: Kroppene våre har en innebygd og naturlig måte å hjelpe oss å vite om vi drikker nok væske. Vi vet at det kan være flaut å snakke om tissen vår, men det er en viktig indikator for å hjelpe oss med å holde oss hydrert.

& Apos; nyanser av tisse & apos; visuell fremhever viktigheten av hydrering

& Apos; nyanser av tisse & apos; visuell fremhever viktigheten av hydrering (Bilde: John Doe / Highland Spring / SWN SWNS)

Så vi har inngått et samarbeid med Pantone Color Institute for å starte samtalen, for for mange av oss er det å drikke nok væske det første trinnet for å føle oss mer som vårt naturlige jeg i enhver egenomsorgsrutine.

Studien fant også at folk sannsynligvis vil drikke mer vann hvis været er varmere (33 prosent), hvis de reduserer andre drikker som kaffe (27 prosent) og hvis de setter påminnelser (21 prosent).

Og nesten en fjerdedel av de voksne sporer hvor mye de drikker i løpet av dagen, ved å bruke en app (26 prosent), skrive den ned (22 prosent) og med målinger på en flaske (27 prosent).

Men mer enn halvparten av respondentene tar ikke med seg en flaske vann når de forlater huset, og 23 prosent av skrivebordsarbeiderne holder ikke en drink ved skrivebordet.

& apos; Highland Spring In Your Step & apos;

& apos; Highland Spring In Your Step & apos; (Bilde: John Doe / Highland Spring / SWN SWNS)

En av ti av de spurte via OnePoll drikker ikke engang en drink når de trener, og 14 prosent har ikke en med et måltid.

Bivirkninger folk har opplevd av å ikke holde seg hydrert nok, inkluderer munntørrhet (46 prosent), mørk urin (43 prosent) og tretthet (26 prosent).

Mens fordelene voksne har hatt ved å holde seg oppdatert på vannforbruket, viste seg å være klarere hud (25 prosent), mer aktiv aktivitet (22 prosent) og redusert sug etter snacks (18 prosent).

Laurie Pressman, visepresident for Pantone Color Institute, sa: Å spise riktig og drikke riktige mengder vann er viktige bidragsytere til å ta vare på vår personlige helse og vårt generelle velvære.

dame c forlot jungelen

Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få dagens største nyheter rett i innboksen din

The NEWSAM's nyhetsbrev gir deg de siste nyhetene, spennende showbiz- og TV -historier, sportsoppdateringer og viktig politisk informasjon.

Nyhetsbrevet sendes først ut på e -post hver morgen, kl. 12 og hver kveld.

Gå aldri glipp av et øyeblikk ved å melde deg på vårt nyhetsbrev her.

Å kunne samarbeide med Highland Spring og deres eksperternæringspartner Lily Soutter for å lage et fargeflytdiagram som illustrerer forholdet mellom urinfarge og hydratiseringsnivåer, fremhever hvordan det visuelle fargespråket kan brukes som en indikator for å gi raske og naturlige innsikter om om vi holder oss selv godt hydrert.

Ernæringsfysiolog Lily Soutter er akkreditert av The Association for Nutrition - en kvalifikasjon som er anerkjent av NHS og hennes beste tips for å holde seg hydrert er:

  1. Vi er alle forskjellige, og det samme er våre hydreringsbehov. NHS -rådet er å sjekke fargen på tisse for å se hva du trenger - jo lettere, jo bedre.

  2. Ordtaket 'ute av syne ute av sinnet' er altfor sant når det gjelder å drikke riktig mengde. Prøv å ha en flaske på skrivebordet, nippe sakte, i stedet for å surre den når du husker det.

  3. Test en av de mange appene som nå er tilgjengelige for å hjelpe deg med å spore væskeinntaket ditt gjennom dagen.

  4. Er du ikke fan av rent vann? Prøv å gi vann over natten med friske bær, mynte, ingefær, agurk og til og med sitron.

  5. Ved å tilsette en skvett ferskpresset juice i vannet, får du et vitaminhit og en smak. Den beste delen? Det mangler ikke på nærende, velsmakende frukt- og grønnsaksjuice. Bli gal!

  6. Brygg en fruktte og la den stå i kjøleskapet over natten. Denne fuktighetsgivende, kjølende, men sukkerfrie drikken kan nytes i et vell av smaker. Bær eller peppermynte er et must-prøve!

  7. Hvorfor ikke prøve å bruke vannet ditt til å lage hjemmelaget te? Ingefær, eple og kanelte gir deg det varme sparket.

  8. Å legge masse is til mocktails eller cocktailer er en lurvig måte å få i seg ekstra væske. Utforsk å blande dine blomster, bær eller til og med mynte.

    hvor stor er 10 downing street
  9. For ytterligere hydrering er oppfinnelsen nøkkelen. Tilsetning av ekstra væske til oppskrifter bidrar til målet om hydreringsutfordring. Dette kan være å bruke vann som din smoothiebase eller i hjemmelagde ispinner - det er så enkelt!

  10. Føler du at du ikke kan slå ti glass? Begynn i det små. Målet er å øke væskeinntaket med bare ett glass om dagen til du kjenner forskjellen.

Se Også: