New Sainsburys drivstoffavtale gir deg 10p av hver liter når du handler i en matbutikk

Sainsbury's

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tilbudet vil gjelde på 306 Sainsburys bensinstasjoner(Bilde: Birmingham Post and Mail)



Sainsburys shoppere kan spare penger på hver liter drivstoff de kjøper denne uken takket være kjøpmannens nye bensinkampanje.



Kunder kan få 10p av hver liter de fyller på når de bruker £ 60 i butikker i løpet av de neste dagene.



Rabatten betyr at alle som planlegger et stort kjøp i dagligvaren, vil kunne tjene penger på redusert bensin og diesel.

Sainsbury fortalte NEWSAM Money at kampanjen vil løpe fra onsdag 30. oktober til mandag 4. november, og bekreftet at den vil inkludere bestillinger på nettet, forutsatt at den er en enkelt transaksjon over grensen.

Når du har gjort utgiften, får du en 14-dagers kupong som kan innløses på 306 Sainsbury's bensinstasjoner i Storbritannia.



Det vil imidlertid ikke fungere som lønn på pumpemaskiner (dette er filialer i Hazel Grove, Hawick, Whitehouse Farm, Livingston, Dartmouth, Ely, Sudbury og Faversham) - så husk å løse det på en bensinstasjon med en teller, i stedet .

Rabatten kan brukes til å fylle på blyfri bensin, super blyfri bensin, diesel eller LPG opp til maksimalt 100 liter - pluss at du kan samle Nectar point på toppen, med ett punkt per kjøpt liter.



ta meg ut og flørte

'Når vi går inn i den travle høytiden, tilbyr vi kundene 10p per liter av drivstoff når de bruker 60 pund eller mer på dagligvarer på et supermarked i Sainsbury eller online, mellom 30. oktober og 4. november,' sa David Pegg, på Sainsbury's. .

Jeg handler ikke på Sainsbury - hvordan annet kan jeg spare?

  1. Fyll på travle bensinstasjoner - Disse stasjonene kjøper mer drivstoff og kan dra nytte av fallende priser. De store bensinstasjonene har leveranser hver dag, slik at de kan endre prisen, sa Arthur Renshaw, fra bensinstasjonsanalytiker Catalist Experian. Speilet . Men en liten bensinstasjon i en landsby kan ha levering hver par uker.
  2. Velg en stor stasjon - Stasjoner kjøper drivstoffet sitt på grossistmarkedet. Akkurat som i enhver annen forhandling er de store kjøperne bedre i stand til å inngå en avtale.

  3. Se etter en klynge stasjoner - Når flere stasjoner er tett på hverandre, er det mer sannsynlig at de reduserer prisene for å friste sjåfører. Hvis du er i Highlands og Islands of Scotland, har du mye mindre konkurranse enn i sentrum av Manchester, sa Renshaw.

  4. Gjør din forskning - Nettsiden PetrolPrices.com lar deg sammenligne priser i ditt område. Den viser også de siste gjennomsnittspriser, så du vet om du blir lurt.

  5. Spill supermarkedspillet - Supermarkeder konkurrerer om drivstoffpriser sammen med alt annet. Når du handler, hold øye med kuponger som tilbyr bensinrabatter. Men vær oppmerksom på den totale kostnaden. Det er en måte å få prisene under £ 1, men du trenger å kjøpe mye mat for å få det resultatet, sa PetrolPrices.com -eier Peter Zaborszky.

  6. Stopp ved provinsbyer - Flyplasser, motorveier, dyre byer og landlige områder har de høyeste kostnadene, ifølge PetrolPrices.com analyse. Den gyldne stien er midt på der leie er billig, forklarte Zaborszky.

Se Også: