Nye regler for B&Q, Homebase, Wilko og mer etter at supermarkeder håndhever maskebruk

B&q Plc

Horoskopet Ditt For I Morgen

DIY- og lavprisbutikker har lov til å holde åpent under den tredje nasjonale lockdownen.



Men som supermarkeder har de regler på plass for å kontrollere spredningen av koronaviruset og holde kunder og ansatte trygge.



Denne uken sa fem supermarkeder - Morrisons, Sainsbury's, Tesco, Asda og Waitrose - at de ville nekte adgang til alle som nekter å bruke ansiktsdeksel som ikke er unntatt kravet.



Her er de siste reglene DIY -butikker som B&Q og Homebase har satt på plass, sammen med rabattforhandlere som Home Bargains.

B&Q

Shopper i B&Q passerer et sosialt distanseringstegn

B&Q har fortalt kundene at de kan bestille online hvis de ikke ønsker å bruke ansiktsbelegg i butikkene

B&Q ber kundene om å bruke håndrenseren ved inngangen, og det anbefales ikke å besøke i grupper på mer enn to



En talsperson sa at det er obligatorisk for kjøpere og ansatte å bruke ansiktsbelegg i butikken med mindre det er unntatt.

'Vi gir ansiktsmasker til alle kunder som ikke har en. Hvis kundene ikke vil bruke ansiktsdeksel i butikkene våre, minner vi dem om at de alltid kan legge inn en bestilling av de viktigste elementene sine på diy.com for levering hjemme, sier de.



Personalet ved inngangen kan lede kundene til det de trenger så effektivt som mulig hvis de kommer med handlelisten.

Hjemmebase

Desinfeksjonsmiddel er tilgjengelig ved inngangen til Homebase -butikker, slik at kundene kan gi kurvene og vognene en ekstra rengjøring hvis de ønsker det.

ufc 243 britisk tid
Folk står i kø for å komme inn på Homebase i Portishead. i nærheten av Bristol

Flere skilt blir satt opp i Homebase -butikker (Bilde: SWNS)

Alle blir bedt om å bruke maske mens omsorgsstasjoner er satt opp for å gi personalet tilgang til hansker og rengjøringsutstyr, slik at de kan sikre at alle overflater, kurver og traller blir tørket regelmessig.

En talsperson sa at Homebase fortsetter å be alle kunder om å bruke maske når de handler hos oss, med mindre det er medisinsk unntatt.

De la til: 'Vi introduserer også ytterligere skilting i butikker som minner kundene om deres rolle i å bidra til å gjøre shopping trygt for alle.'

Retningslinjer for sosial distanse er lagt ut i butikker, inkludert i kassen for å hjelpe kundene med å holde seg to meter fra hverandre.

Wickes

Bare 30 personer får tilgang til butikker til enhver tid med køsystemer på plass utenfor.

Ansiktsmasker er obligatoriske i Wickes -butikker. Alle som glemmer sitt, kan be en av de ansatte om en engangsartikkel.

Når de er inne, må kundene holde seg minst to meter fra ansatte og andre kunder og følge gulvmarkeringer for å nå kassene.

I kassene blir kundene bedt om å legge vognene sine på et bestemt sted slik at personalet kan skanne elementene.

Alle som kjøper større varer blir bedt om å komme sammen med et annet medlem av husstanden for å hjelpe med å bære dem.

Showrooms er stengt for øyeblikket.

Hjemmekupp

Køer på Home Bargains i Bransholme

Home Bargains -kunder blir bedt om å besøke alene der det er mulig

Personalet hos rabattforhandleren Home Bargains vil be kundene om å stå i kø utenfor når butikkene er fulle og installerer trafikklyssystemer på travlere filialer for å hjelpe til med å kontrollere tall. NHS og omsorgsarbeidere har prioritert tilgang, det samme gjør funksjonshemmede og eldre kunder.

Handlere blir bedt om å besøke alene, følge skilt og opprettholde sosial distanse.

Desinfeksjonsmiddel er tilgjengelig for å tørke hender og troll- eller kurvhåndtak, mens vanlige tannoy -kunngjøringer vil minne kundene om bruk av ansiktsbelegg.

Wilko

I likhet med andre forhandlere, har Wilko marshaler foran butikkene, gulvmarkører for å opprettholde sosial distanse og oppfordrer kunder som ikke er unntatt å bruke ansiktsbelegg.

Homeware -merket sier også at det tildeler tid hele dagen til rengjøring og gir ansiktsbelegg til personalet.

Se Også: