Netflix seerhistorikk: Hvordan finne den og slette den slik at ingen trenger å vite hva du har sett

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi gjør det alle sammen. Partneren din jobber sent, og det er bare to episoder igjen av 13 Reasons Why, hvem egentlig ønsker å vente? De får vel aldri vite det?



Men det gjør de – de bestandig gjør - takket være Netflix sin måte å sortere forslagene på og spore hva du ser på.



Så i stedet for å kose deg med et glass vin og knuse gjennom de emosjonelle siste episodene i din egen søte tid, venter du (selvfølgelig tålmodig) på at vennen eller partneren din skal ta det igjen.



amanda holden phillip schofield feide

Enten du hopper videre og ikke vil at folk skal vite det, eller du har brukt alt for mye tid på å se komedierspesialiteter og det har ødelagt algoritmen din, er det en måte å fikse det på.

Gå til visningslisten på Netflix-kontoen din, som du kan finne her (du må logge på) og det vil vise deg en liste over hva du har sett. Du kan trykke på krysset til høyre for å slette den fra visningshistorikken din for alltid ... lagrer ekteskapet/forholdet/vennskapet ditt (slett etter behov).

Du kan slette historien din



wes love island 2018

Du kan også klikke på vurderingsfanen for å se hva du har likt eller mislikt ved å bruke det nye rangeringssystemet. For noen kan dette være mer belastende enn å se historikk.

Du kan se hva du har vurdert



Det samme gjelder, bare slå på krysset og det er borte for godt. Det er så enkelt som det.

4/20 hyde park
Netflix
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: