Landsdekkende lanserer ny 'start for å spare' bankkonto med £ 100 pengepremier

På Landsbasis

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bankens nye vanlige premietrekning vil tilby 100 pund til de som kan demonstrere vanlig sparing(Bilde: PA)



Nationwide har lansert en ny sparekonto for de som sliter med å sette bort penger for en regnværsdag.



Byggesamfunnets nye & apos; Begynn å lagre & apos; ordningen vil betale 1% rente og tilby £ 100 i kontantpremier til de som kan holde seg til vanen.



Nåværende tall viser at 11 millioner mennesker over hele Storbritannia har mindre enn £ 100 i besparelser - men fra 18. februar vil kontoen tilby en ny måte å bygge en nødpotte på.

er kfc dårlig for deg

Start to Save er en vanlig, umiddelbar tilgangskonto på nettet som betaler 1% rente på penger som er satt inn.

Tilgjengelig for alle sparere i England, Skottland og Wales, kan kontoen åpnes via Nationwides nettsted og ved å bruke Internettbanken eller mobilappen med minst en krone.



Sparere kan betale opp til £ 100 i måneden - og få sjansen til å vinne £ 100 gjennom vanlige premietrekninger på toppen av dette.

For å være med, må sparere betale inn £ 50 til £ 100 per måned i løpet av de tre månedene frem til neste trekning.



Det vil være fire premietrekninger som begynner 21. juli 2020, deretter 21. oktober 2020, 22. januar 2021 og 23. april 2021.

Nationwide er den første high street banken som lanserer et slikt opplegg

er katya jones homofil

Hver trekning vil gi premier på £ 100 - antall premier som tilbys vil være avhengig av det totale beløpet som er lagret i Start for å lagre -kontoer for det kvartalet.

Sparere kan ta ut penger når som helst. Men hvis noen penger blir tatt ut i løpet av en kalendermåned, kan det hende at noen eller alle må betales tilbake til kontoen for å bli med i trekningen.

Tom Riley, Nationwide direktør for sparing, sa: 'Millioner av mennesker sliter økonomisk og som et byggesamfunn ser vi på hvordan vi kan hjelpe dem til å bli økonomisk stabile.

briter etterfest 2014

'Ved å lansere Start to Save, tilbyr vi en konto for sparere for å bygge reiregget sitt, mens vi belønner de som enten oppdager eller gjenoppdager en sparevane med en trekning.

'Vår erfaring forteller oss at prisene ikke er hovedårsaken til at unge og familier ikke sparer. Det er derfor Start to Save er rettet mot de som sliter med å bygge en sparebuffer av noe slag. Og selv uten en gevinst i trekningen, ville £ 50 per måned spart i løpet av toårsperioden absolutt være en god økonomisk buffer å falle tilbake på. '

Nationwide sa at den nye kontoen blir ligner regjeringens hjelp til å lagre konto som ble lansert i 2018 for å gi 3,5 millioner av de med lavest inntekt et forsprang på sparepotten.

'Vi tror at vår Start to Save -konto utfyller andre initiativer, for eksempel Help to Save og PrizeSaver, regjeringens spareplan for kredittforeninger, fordi de sammen når ut til et bredt spekter av mennesker, som alle ikke sparer av forskjellige årsaker, 'la Riley til.

hva betyr 93

Premiegevinsten er ikke skattepliktig - £ 100 -premien blir betalt inn på kontoen som en del av den totale saldoen.

Se Også: