Nacon Revolution Unlimited Pro PS4-kontroller - Call Of Duty Edition-anmeldelse: Premium pad vil begeistre COD-fans

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

For å feire utgivelsen av Call of Duty: Black Ops Cold War, har Nacon slått seg sammen med Activision å gi ut en begrenset versjon av deres Revolution Unlimited Pro Controller for PS4 .



Nacon er kjent for sine høykvalitets tredjepartskontrollere som tilbyr den ekstra kvaliteten på bygget og praktisk funksjonalitet.



Kontrollørene deres er rettet mot spillere som vil ha den ekstra fordelen med tilpasning, som var en fremtredende funksjon for den originale Revolution Unlimited Pro-kontrolleren.



Den begrensede utgaven-kontrolleren har et nytt militaristisk design med en hærgrønn fargetone på det originale gummierte materialet dekorert med kule militærsymboler, inkludert en matt finish som bare skriker premium og vil glede Call of Duty-fans.

Poser med stil

Spillere vil også bli begavet med en gratis kode for å gi dem en våpensjarm i Call of Duty: Black Ops Cold War.



Byggekvaliteten er eksepsjonell, og selv om den er litt større enn det jeg er vant til, føles størrelsen og formen litt mer tilfredsstillende i hendene enn DualShock 4.

Kontrolleren kommer også med en camo travel hard case som beskytter kontrolleren når den ikke er i bruk og kompletterer dens generelle design.



Spillere vil kunne koble til kontrolleren sin på to forskjellige måter, gjennom 3m USB-C-kabelen som fungerer fint på PS4 og PC, eller ved å bruke den trådløse Bluetooth-mottakeren som har en rekkevidde på 7m, ingenting sammenlignet med Dualshock 4s overlegne rekkevidde på ca 60m.

Få fordelen over rivalene i COD Black Ops: Cold War (Bilde: Call of Duty)

hvor er jason orange nå

Et annet lite problem er at kontrolleren ikke vil kunne slå på konsollen din, ikke en massiv avtalebryter for meg, men definitivt noe å ta tak i med fremtidige utgivelser.

Det de fleste spillere vil legge merke til med en gang er at oppsettet er ganske likt en Xbox-kontroller, med venstre styrespak flyttet til øverste hjørne i motsetning til tradisjonelt å være parallell med høyre styrespak, den har i utgangspunktet blitt byttet over med D-pad .

Dette kan føles rart for PS4-entusiaster, men det er ikke veldig merkbart med mindre muskelminnet ditt gjør at du hele tiden trykker på D-paden og tenker at det burde være en joystick der.

Det er noen flere forskjeller med denne kontrolleren som forkaster det gamle fargeskjemaet til knappene for en grå estetikk.

Knappene er også større og høyere, de føles definitivt litt mer responsive enn DualShock 4.

Kontrolleren har også fire ekstra 'S'-knapper på grepene som kan kartlegges og brukes over eksisterende knapper.

Det er flott å ha ekstra knappealternativer, men de er vanskelige å venne seg til på grunn av den vanskelige plasseringen av knappene.

Skulderknappene er i hovedsak feilfrie, bortsett fra det merkbare klikket på R1- og L1-knappene, sammen med R2 og L1 føles de svært responsive og overlegne DualShock 4.

Spillere vil også kunne bytte mellom 3 tilkoblingsalternativer PS4 Standard, PS4-Advanced og PC-Advanced, hvert alternativ endrer lyset på høyre joystick og de to sistnevnte er nødvendig når du gjør profilendringer via appen.

Det er mange tilpasningsmuligheter

Spillere kan også legge inn en 3,5 mm-kontakt og kontrollere volumet, noe som er en praktisk liten funksjon som ikke er tilgjengelig på DualShock 4.

Resten av designet ser ut som den tradisjonelle DualShock 4-kontrolleren med Del- og Alternativ-knappene med pekeplaten mellom dem.

Det mangler noen funksjoner som EXT-porten, bakgrunnsbelysningen og den innebygde høyttaleren. Bortsett fra den innebygde høyttaleren som brukes i spesifikke spill, føler jeg at de manglende funksjonene er overflødige og vil gå ubemerket hen.

Den mest fremtredende egenskapen til Revolution Unlimited Pro Controller Call Of Duty Edition er den omfattende tilpasningen som er tilgjengelig, slik at spillere virkelig kan diktere spillestilen deres.

Det er en kjekk og pen kontroller

Kontrolleren kommer med mulighet til å legge vekt under de avtagbare dekslene i kontrollergrepene. Spillerne kan velge mellom å plassere en vekt på 10 g, 14 g eller 16 g som gjør at kontrolleren føles mer solid når den holder.

Spillere kan også justere rekkevidden til styrespakene med ALPS-systemet ved å erstatte metallskaftet med ett av de to andre ekstrautstyrene som er tilgjengelige.

Dette vil tillate deg å bytte mellom 30°, 38° eller 46° som vil diktere hvor langt pinnen kan bevege seg, dette vil gi spillerne ekstra muligheter i presisjon og funksjonalitet.

I tillegg kommer kontrolleren med utskiftbare joystick-hoder, som kan bytte den konkave hetten og den konvekse hetten.

Den konkave hetten fungerer perfekt, det teksturerte grepet er feilfritt sammenlignet med den glatte konvekse hetten, jeg ville ha foretrukket to av de konkave hettene.

Pakken inneholder tilbehør for å tilpasse og ta vare på kontrolleren

Tilpasningen blir veldig kompleks etter at spillere laster ned Nacons PC-app som vil tillate omfattende endringer.

jeff hordley og zoe henry bryllup

For det første kan spillere lage fire forskjellige profiler for PC eller PS4, det er så mye dybde her fra kartlegging av hver profilknapps layout til å velge et fargeskjema som vil lyse opp på høyre styrespak.

Appen tillater en overflod av endringer som å justere følsomheten til joysticken, modifisere reaktiviteten til utløserknappene, noe som vil være en gave for Call of Duty og FPS-fans.

Spillere vil kunne angi hvor mye hver side av kontrolleren vibrerer.

hva betyr 32

Denne tilpasningen er så dynamisk og veldig lett å forstå, så jeg anbefaler spillere å ta tak i dette fordi det virkelig utgjør en enorm forskjell for spillingen din.

Hver profil kan endres med en gang ved å trykke på profilknappen på baksiden av kontrolleren.

Siste spillanmeldelser

Det er til og med en mulighet for å lage nye profiler uten appen, noe som noen kan synes er litt kjedelig og mangler dybde.

Dette kan nås gjennom standard PS4-modus, og ved å trykke på noen få knapper kan spillere kartlegge S-knappene sine.

Denne prosessen kan være truffet og vil ikke ha alle de fantastiske funksjonene til appen, men det er i det minste et alternativ for de som ikke har tilgang til en datamaskin.

Nacon trenger virkelig å få dette til å fungere på PS4 eller mobil i fremtiden, da spillere som ikke har tilgang til en datamaskin virkelig går glipp av noe.

Kjennelse

Noen få feil, men fortsatt en anstendig bit av settet

Nacons begrensede opplagskontroller har en flott konstruksjon og fungerer som en mester, den skinner virkelig som en av de bedre enhetene på markedet.

Når spillerne først har blitt vant til den omfattende og fantastiske tilpasningen, kan potensialet være ubegrenset.

Nytt design og gratiskoder er en ekstra bonus for COD-fans.

Små ulemper som at S-knappene til tider føles litt vanskelige og begrenset Bluetooth-funksjonalitet tar ikke for mye fra seg.

Men, og jeg er kresen her, det må være en konsoll- eller mobilversjon av appen i fremtiden, siden tilpasningen i standard PlayStation-modus ikke virkelig reduserer den.

Call of Duty-fans og spillere generelt vil garantert få tak i denne kontrolleren.

Nacon Revolution Unlimited Pro Controller - Call Of Duty Edition er tilgjengelig nå ( Kjøp nå fra Argos, £169,99 )

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: