Mysteriet om Steve Irwins dødsbånd - hva som skjedde med tapte opptak av siste øyeblikk

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Da Steve Irwin slet med krokodiller, slanger og haier, hadde han en regel - og det var at kameraene måtte fortsette å rulle.



'Han forteller kamerateamet sitt om alltid å filme,' sa hans IMDb -biograf Tommy Donovan.



'Hvis han trenger hjelp, vil han be om det. Selv om han blir spist av en hai eller en krokodille, er det viktigste han vil at den blir filmet. Hvis han døde, ville han være trist hvis ingen fikk det på bånd. '



live boksing på tv i kveld

Steves ønske gikk tragisk i oppfyllelse for 14 år siden i dag da han ble drept av en stingray i en freak -ulykke utenfor Australias Great Barrier Reef.

Han hadde først startet dagen med å lete etter tigerhaier til showet Ocean's Deadliest, men da han så strålen på 220 lb ligge på havbunnen utenfor Batt Reef, visste han at det ville være perfekt for hans åtte år gamle datter & apos; s serie, Bindi the Jungle Girl.

Steve Irwin fikk laget sitt til å love at de ikke ville slutte å filme, selv om han var i trøbbel

Steve Irwin fikk laget sitt til å love at de ikke ville slutte å filme, selv om han var i trøbbel (Bilde: Reuters)



Sammen klatret Steve, 44, og kameramannen Justin Lyons ned i brystets dypt vann, og ventet at den vanligvis rolige skapningen skulle svømme vekk da Steve nærmet seg, og ga dem det perfekte skuddet.

Men i stedet stod dyret fast. Og når & apos; Crocodile Hunter & apos; Steve passerte over toppen, den løftet den sylskarpe halen og stakk ham hundrevis av streik på få sekunder.



Uten å innse alvorlighetsgraden av angrepet, fortsatte Justin å filme og fanget skapningen da den endelig svømte av. Men da han gikk tilbake til Steve og så ham omringet av blod, visste han at noe hadde gått veldig galt.

Da kameraene rullet, hev han Steve tilbake på gummibåten og sprang tilbake mot hovedfartøyet, Croc One, da stjernen vred seg i smerte fra giftet.

Begge fryktet at han hadde fått en punktert lunge, og mannskapet presset det massive såret på Steve's bryst da Crocodile Hunter gikk i sjokk.

Steve døde i en ulykke for 14 år siden i dag

Steve døde i en ulykke for 14 år siden i dag

'Han hadde problemer med å puste. Selv om vi hadde klart å få ham til en legevakt i det øyeblikket, ville vi sannsynligvis ikke ha vært i stand til å redde ham fordi skaden på hjertet hans var massiv, sa Justin.

'Når vi kjører tilbake, skriker jeg til en av de andre mannskapene i båten for å legge hånden over såret, og vi sier til ham ting som:' Tenk på barna dine, Steve, heng på, heng på på, heng på. & apos; '

Kanskje ved å vite at skadene hans var langt mer alvorlige enn mistenkt, fanget kameraene til og med det hjerteskjærende øyeblikket Steve snudde seg til Justin og sa rolig: 'Jeg dør.' Det ville være hans siste ord.

Da han var tilbake på Croc One, overtok en annen kamerat slik at Justin kunne gi Steve munn-til-munn-noe han fortsatte å gjøre i en hel time til paramedikere så på ham og erklærte ham død.

- Steve hadde denne regelen om at uansett hvem som ble skadet, måtte vi fortsette å filme, sa han.

'Stingray -angrepet, HLR og medisinsk innsats ble alle fanget på film.'

Familien Irwin Bindi, Steve, Robert og Terri

Familien Irwin Bindi, Steve, Robert og Terri (Bilde: ITV)

hvem er dick strawbridge

I de forvirrende dagene som fulgte ble båndet overlevert til Queensland Police for å hjelpe med etterforskningen.

Ryktene gikk umiddelbart om at det ville bli vist på TV, men Discovery Communications, nettverket som gjorde Steve til en stjerne, insisterte på at opptakene aldri ville se dagens lys.

Produsent og regissør John Stainton - som var på båten den dagen og så det spøkende opptaket - sa at det var for urovekkende til å bli vist

Terri, Bindi og Robert har videreført arven til Steve

Terri, Bindi og Robert har videreført Steve's arv (Bilde: WENN.com)

'Jeg mener, den burde bli ødelagt,' sa han til Larry King Live på CNN.

'Når det endelig blir frigjort [fra dødsmedlemmet], vil det aldri se dagens lys. Noensinne. Noensinne. Jeg så det faktisk, men jeg vil ikke se det igjen. '

Likevel søkte millioner av mennesker på nettet etter de opprivende opptakene, og de fortsetter å gjøre det den dag i dag. Men hva skjedde med båndet?

I 2007 sa myndighetene at de hadde ødelagt alt unntatt ett eksemplar, som de ga til Steve 's ødelagte enke Terri.

Hun hadde alltid visst om ektemannens ønske om å få filmet hans død, men for henne var dens eksistens for mye, og hun ødela den uten å se den.

Terri sa til magasinet You i 2018: 'Etter at Steve døde, så 100 millioner seere en video av hans død som ble utgitt på YouTube.

'Den filmen var en fullstendig oppfatning som utnyttet folks tristhet. Jeg har aldri sett de virkelige opptakene. Hvorfor skulle jeg? Jeg vet hvordan mannen min døde, og jeg ble lettet over at barna ikke var på båten slik de vanligvis ville være; det hadde vært fryktelig om de hadde vært vitne til det. '

Imidlertid sitter det ifølge Terri fremdeles en kopi i et støvete politihvelv et sted.

Men når det gjelder kamerat Justin, er det der det bør bo.

'Aldri (skal det sees), av respekt for alle og hans familie, ville jeg sagt nei,' sa han.

'Jeg vet ikke hva som har skjedd med det, og jeg håper det aldri vil se dagens lys.'

Se Også: