Det nye Xbox -abonnementet mitt klarte ikke å gå igjennom - så hvorfor betaler jeg £ 25 i måneden for det?

Asos

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty)



Xbox-kunder blir oppfordret til å sjekke direkte belastningen etter at det viste seg at hundrevis kan ha blitt satt opp for et utsolgt abonnement.



Fans som prøvde å forhåndsbestille den nye Xbox Series X hos Smyths Toys og GAME denne uken, har blitt fortalt at kredittpoengene deres kan ha blitt påvirket - til tross for at mange av dem gikk glipp av produktet.



Kunder ble fortalt at de kunne registrere seg for et nytt £ 25 i måneden, som inkluderer 100 spill, via Klarna-kjøpstjeneste.

Hundrevis benyttet seg av tilbudet, men noen kjøpere som mislyktes har oppdaget at de har hatt direkte belastninger satt opp av Klarna.

stranger things sesong 3 utgivelsesdato for Storbritannia

Dette er betalingsplattformen som lar deg handle i kjeder som Asos og JD Sports og betale for varene senere i avdrag.



Nå sier Xbox -kunder at de har satt opp betalinger for en vare de aldri har mottatt.

High street store Game

Et & hardt søk & apos; på kredittfilen din kan påvirke hele kredittpoengene dine



Verre, Klarna gjennomførte også hard kredittkontroll av disse kundene, noe som betyr at de kan slite med å ta lån i fremtiden.

'Jeg har nettopp fått en e -postbekreftelses -e -post fra Klarna etter å ha prøvd å kjøpe Xbox All Access, men bestillingen på Smyths klarte ikke å fullføres? Har det gått igjennom eller ikke? @AskKlarna @AskSmythsToys, 'skrev en kunde på Twitter.

de beste FIFA-fotballprisene 2017

En annen sa: '@Klarna Prøvde å bestille Xbox All Access via Smyths Toys, kredittsøknaden ble godtatt og en DD -instruksjon ble satt opp, men ordren mislyktes faktisk på slutten, da det ikke var noen aksjer å tildele, hva gjør jeg nå ? '

Spillere er også bekymret for at de ikke vil kunne fjerne gjelden: 'Vær så snill, kan noen fortelle oss hva som skjer for oss som har fått lån bekreftet av Klarna til å betale for Xbox all tilgang, men da ble fortalt at det var ingen lager. '

Klarna sa at problemene oppstod etter at forhandlere gikk tom for lager og måtte stenge sine online bestillinger mens forbrukerne var i kassen, eller midtveis i kredittapplikasjonene sine.

Den sa at berørte kunder vil bli kontaktet av GAME og Smyths og vil motta pakken når den er på lager igjen.

Klarna la til at ingen må betale for et produkt de ikke har mottatt.

funksjonsfeil i fransk skaterkjole

Forbrukere som ikke lenger vil ha Xbox -pakken, bør kontakte Klarna som vil fjerne spor av søket fra kredittfilen.

Shoppere kan komme i kontakt med sin online chat, ved å ringe 0808 189 3333 eller sende en e -post til customer@klarna.co.uk.

Salman Haqqi, ekspert på personlig økonomi i money.co.uk , sa: 'Når du tar noen form for finansavtale, er det viktig at du forstår risikoen fullt ut, ellers kan du ende opp i en gjeldssyklus du ikke kan komme deg ut av.

'Kunder bør notere seg alle vilkårene og betingelsene og forstå hva de registrerer seg for å sikre at de bruker tjenesten riktig.

'For kunder som er sikre på at de kan håndtere tilbakebetalingene, er det kanskje ikke et problem, men dette er ikke alltid tilfelle, og det vil være de som kanskje ikke kan betale ned det de bruker, og dette setter dem i fare. '

hvilken kanal er liverpool v arsenal på

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Å ha fjernet sjekkene fra filen din kan ta tid, så det er verdt å ta kontakt med kredittreferansebyråene separat, og be dem om en manuell korreksjon.

storm ali møtte kontor

Du kan finne ut hvordan du sjekker kredittpoengene dine gratis her .

Klarna sa i en uttalelse på sitt nettsted: 'Vi erkjenner at dette har vært en frustrerende opplevelse for mange av våre forbrukere.

'Vær trygg på at vi jobber hardt med våre forhandlere, og vi beklager ekstremt ulempe eller plager dette kan ha forårsaket.'

NEWSAM Money har også kontaktet GAME og Smyths for en kommentar.

Se Også: