Mamma deler adresselister og nettsteder som har gitt henne gratis ting på 100 pund

Foreldre

Horoskopet Ditt For I Morgen

Keeley Lawrence, 19, har fått med seg mer enn 100 pund gratis babyfeber

Keeley Lawrence, 19, har fått med seg mer enn 100 pund gratis babyfeber(Bilde: LatestFreeStuff.co.uk)



En mamma har forklart hvordan hun klarte å få mer enn 100 pund med babyting helt gratis.



Keeley Lawrence, 19, som bor i Walsall, har poset babymat, bleier og truseinnlegg ved å holde øye med kuponger og registrere seg for gratis barneklubber.



Noen av hennes freebies inkluderer fire pakker med Huggies Pull Ups, til en verdi av £ 32, og fem pakker med Pampers Active Fit, som har en salgsverdi på £ 45.

pacquiao vs broner uk tv

Andre biter inkluderer 37 poser med Ellas kjøkkenmat og chips, til en verdi av 27,90 pund, og syv pakker med Bodyform truseinnlegg, som på £ 1 hver burde kostet £ 7.

Bare de siste ukene sier Keeley at hun har spart godt over £ 100 ved å holde øye med de siste bilagene og tilbudene.



Freebies inkluderer bleier og barnemat

Freebies inkluderer bleier og barnemat (Bilde: LatestFreeStuff.co.uk)

19 engel nummer betydning

En av måtene Keeley holder oversikt over freebies er ved å bruke nettsteder som f.eks LatestFreeStuff.co.uk , som viser alle de forskjellige selskapene som gir bort produkter.



I tillegg til å avrunde kuponger, avslører det også hvilke selskaper som leter etter produkttestere eller gir ut gratis prøver, samt nettsteder der du kan tjene penger eller bilag ved å fylle ut undersøkelser.

Keeley anbefaler også å melde seg på nyhetsbrev og bli med i gratis barneklubber - vi forklarer hvilke hun elsker nedenfor.

hva betyr 240

De fleste av disse vil tilby deg gratis prøver når du registrerer deg i klubbene deres, så vel som løpende kuponger.

Hun snakket til The NEWSAM og sa: Jeg har klart å få babymat, Huggies -bleier, barselunderlegg, truseinnlegg, pluss mange andre også.

Jeg registrerer meg for mange babyklubber som alle er gratis å delta, og jeg har blitt med på gratis prøvegrupper på nettet.

diaz vs masvidal uk tid

Jeg vil også si at du bare må registrere deg for så mange selskaps nyhetsbrev som mulig.

Når du noen ganger abonnerer, sender de deg penger av kuponger eller freebies hjem til deg eller via e -post. Du kan også be familie og venner om å melde deg på.

Hvordan finne freebies

Keeley har delt sine beste tips med The NEWSAM for å hjelpe deg med å finne gratis ting også.

  • Se etter freebie -nettsteder: I tillegg til LatestFreeStuff.co.uk, sier Keeley at det er verdt å holde et øye med Super Savvy Me nettsted.
  • Bli med i Facebook -grupper: Hun har også sluttet seg til LatestFreeStuff.co.uk Facebook side som legger ut jevnlige oppdateringer og tilbud. Andre kuponggrupper på Facebook inkluderer Siste tilbud og Ekstrem kupong og gode kjøp .
  • Registrer deg for nyhetsbrev: De fleste store forhandlere vil ha nyhetsbrev som du kan registrere deg for. Noen vil tilby deg kuponger, og andre vil gi deg umiddelbare rabatter. Hvis du planlegger å registrere deg for mange nyhetsbrev, bør du vurdere å sette opp en egen adresse bare for freebies, slik at du ikke blir oversvømmet av markedsførings -e -poster.
  • Bli med i barneklubber: Babyklubber kan være en fin måte å avrunde gratis prøver og kuponger. Noen av de Keeley liker inkluderer Boots, Bounty Pregnancy Club, Ella's Kitchen og Emma's Diary Club.
  • Hent gratis supermarkedblader: Keeley anbefaler spesielt gratis Tesco -magasinet for å ha noen av de beste kupongene. Sjekk din lokale butikk for å se om de har et blad.

Deepak Tailor, grunnlegger av LatestFreeStuff.co.uk, sa: 'Keeley har gjort en fantastisk jobb med å samle alle disse freebiene!

'Det viser bare hva du kan samle inn hvis du bruker litt tid og har en god pengebesparende tankegang.'

Se Også: