Mothercare skal gjøre et comeback i high street bare en måned etter kollapsen i Storbritannia

Siste Nytt

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mislykket barneklærkjede Mothercare har avslørt at den kommer tilbake til hovedgaten bare en måned etter at den bekreftet at den kollapset.



channing tatum ble feit

Forhandleren sa at den har forlenget en avtale med Boots - som vil se klær fra Mothercare, hjemme- og reiseprodukter, barnevogner og bilseter, lagret i filialer over hele landet.



Varesortimentet - som sannsynligvis vil innebære overflødig lager fra de 79 butikknedleggelsene - vil være tilgjengelig i utvalgte butikker og på www.boots.com online fra midten av 2020.



Mark Newton-Jones, administrerende direktør i Mothercare sa: 'Jeg er glad for å kunngjøre at vi har tatt vårt mangeårige partnerskap med Boots til denne neste fasen.

'I Boots, et annet høyt elsket britisk kulturarv, tror vi at Mothercare har funnet det rette hjemmet i Storbritannia.

'Boots er hjertet i en av de største helseforetakene i verden, og Mothercare vil passe inn som spesialistmerke for foreldre og små barn i både Boots -butikker og online.



'Vi kjenner teamet på Boots godt fra vårt vellykkede Mini Club -partnerskap som har blitt etablert over mange år, og vi ser nå frem til å jobbe i et enda sterkere samarbeid med Boots -teamet for fremtiden.

- Dagens kunngjøring er fantastiske nyheter for merket og millioner av Mothercare -kunder over hele Storbritannia. Det er også gode nyheter for Mothercare og vår brede gruppe interessenter etter en tøff periode.



'Dette partnerskapet mellom Mothercare og Boots UK gir sikkerhet og omfang til vår fortsatte gruppe. Dette er spennende tider når vi inngår disse nye arrangementene med en partner av størrelsen, omfanget og størrelsen på støvlene. '

Mothercare krasjet inn i administrasjonen tilbake i november etter flere år med økende gjeld (Bilde: Stoke Sentinel)

dynamo verdensmesterskap veddemål

Mothercare falt til et tap på 36,3 millioner pund i fjor under et kontroversielt frivillig selskap (CVA) som utløste dets død.

Selskapet utnevnte PricewaterhouseCoopers (PwC) til å styre lager- og butikkantallet i november - og bekreftet senere 79 butikknedleggelser og 2869 tap av jobber.

Den utenlandske virksomheten fortsetter imidlertid å handle, og selskapet sier at 1000 butikker i 40 land er trygge.

I en uttalelse sa sjefer at kjedens operasjoner i Storbritannia ikke lenger var 'i stand til å gå tilbake til et nivå av strukturell lønnsomhet'.

Det avskrev senere tusenvis av gavekort og sa at refusjon og bytte ikke lenger godtas.

Les mer

hva betyr 313
Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Clive Whiley, styreleder i Mothercare sa: 'Det er med dyp beklagelse og sorg at vi ikke har vært i stand til å unngå administrasjon av Mothercare UK og Mothercare Business Services, og vi forstår fullt ut den betydelige virkningen på de britiske kollegaene og forretningspartnerne som er berørt.

'Den britiske hovedgaten står overfor et nær eksistensielt problem med intensiverende og forsterkende press på tvers av mange fronter, særlig de høye leienivåene og prisene og de fortsatte skiftene i forbrukeratferd fra high street til online.

'Mothercare UK er langt fra immun mot denne motvinden til tross for styrken til Mothercare -merket, dets eksklusive og kvalitetsprodukter og anerkjente kundeservice. Til tross for at endringene som er gjennomført de siste 18 månedene har bidratt til en betydelig reduksjon i nettogjeld i samme periode, fortsetter Mothercare UK å konsumere kontanter på et uholdbart grunnlag. '

Se Også: