Morrisons selger en fatølsmaskin, slik at du kan trekke dine egne halvliter hjemme

Euro 2020

Horoskopet Ditt For I Morgen

Morrisons selger en fatølsmaskin, slik at du kan trekke dine egne halvliter hjemme

Det er også perfekt for alle som har en hagebar(Bilde: Morrisons)



Fans av England og Skottland forventes å kjøpe 3,4 millioner halvliter under Euro 2020 England -sammenstøtet fredag ​​kveld.



British Beer and Pub Association (BBPA) anslår at 14,8 millioner halvliter vil bli solgt over England og Skottland på kampdagen, med over 3 millioner salg under selve spillet.



700 engel nummer betydning

Men bransjeforbundet advarte om at på grunn av covid-19-restriksjoner, inkludert sosial distansering, regel om seks og ingen status, vil ølsalget reduseres med nesten 850 000 halvliter.

Hvis du håper å unngå folkemengdene, kan det være lurt å gå inn på pubaksjonen hjemmefra - med Morrisons lanserer en hjemmelaget ølmaskin i butikkene fra i dag.

Ice Master fatølspumpen vil være tilgjengelig for kjøp hos Morrisons fra fredag ​​for £ 150.



Morrisons selger en fatølsmaskin, slik at du kan trekke dine egne halvliter hjemme

Det er ganske ideelt for alle som ønsker å unngå folkemengdene under fotballsesongen (Bilde: Morrisons)

Den er designet for å passe enhver fem liters fat og inkluderer et integrert kjølesystem for å holde drikkene kjølige over den varme staven.



Morrisons selger for øyeblikket ingen fat med øl, men for å sette prisene i perspektiv har Tesco et alternativ på fem liter for £ 15.

Hvis du håper å investere i en ølmaskin i sommer, er det verdt å avveie alternativene dine - da du kan spare mer ved å shoppe rundt.

nissebrev

På Klarstien kan du kjøpe en mobil øldispenser for £ 140, noe som gjør den billigere enn Morrisons med £ 10, pluss at det er gratis levering - selv om dette tar fem virkedager.

Den fungerer gjennom strømnettet og er utstyrt med en adapter for Heineken -trommer, og har samme kapasitet på fem liter som Morrisons & apos ;.

Du kan også kjøpe en Fizzics øldispenser fra Menkind for £ 1 mindre enn Morrisons ettersom trekkmaskinen selger for £ 149, men den er kun tilgjengelig for forhåndsbestilling for øyeblikket.

jacob rees mogg barnenavn

Du kan imidlertid kjøpe nøyaktig samme Ice Master -merke av pumpe fra Robert Dyas for £ 149,99, det gjør det bare 1p billigere enn Morrisons, men du kan bestille det online for å bli levert på døren.

Du kan få gratis standardlevering på produktet hvis du bruker koden FREEDEL50, men hvis du vil ha det i tide til helgen, må du bestille det før 15.00 på fredag.

Andre steder selger Asda to pakker øl for 20 pund inkludert Stella og Peroni og Tesco selger en 12 -pakning Estrella Dam -flasker for 12 pund hvis du har et Clubcard.

Se Også: