Met Office gir advarsel om gult vær for tordenvær etter flom i London

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Met Office har utstedt en hastende gul advarsel for tordenvær i dag etter at kraftig regn og torden forårsaket kaos over deler av England i helgen.



Advarselen, som dekker deler av Sussex og Kent i Sør -Øst, er på plass mellom klokken 10 og 17 på mandag.



Det er fare for flom i noen områder, advarte varslerne i morges.



De sa: 'Det er en liten sjanse for at boliger og virksomheter kan bli oversvømmet raskt, med skader på noen bygninger fra flomvann eller muligens lynnedslag.'

Met Office advarte også om trafikkforstyrrelser som følge av dårlig vær.

Met Office -advarselen er på plass i Sørøst -England

Met Office -advarselen er på plass i Sørøst -England



London, som ble hardt rammet i gårs dramatiske stormer, er ikke i området som omfattes av den siste advarselen.

er nytt utseende som stenger

Hjem, veier og undergrunnsstasjoner har blitt oversvømmet mens to sykehus i London ba pasienter om å holde seg borte etter at tordenvær rammet Sør -England søndag.



Miljødirektoratet har seks flomvarsler på plass over hele landet sørøst, mens det er 19 varsler for potensielle flom som er aktive i hele England og Wales.

Advarselen kommer etter oversvømmelse av kaos i går i London og sørøst

Advarselen kommer etter oversvømmelse av kaos i går i London og sørøst (Bilde: AFP via Getty Images)

Den våteste delen av landet søndag var St James's Park i London, hvor det falt 41,6 mm regn.

Innbyggere i det nordøstlige London brukte bøtter, feiekoster og treplater for å lage provisoriske flomforsvar for hjemmene sine, mens vann som strømmet fra en T-banestasjon ble fanget på video.

dermarulle 0,5 mm

Restaurantsjef Mariya Peeva, som bor i Woodford i det østlige London, sa at naboen på soverommet var oversvømmet, og sønnen hennes jobbet med andre innbyggere for å forhindre at det stigende regnvannet skyller hjemmet deres.

Ms Peeva, 46, sa: 'Sønnen min gikk for å kjøpe mat fra den lokale butikken - da han kom tilbake, var hele gaten og fortauet allerede oversvømmet og vannet kom inn til inngangsdøren vår.'

Whipps Cross Hospital sa at det var 'opplever operasjonelle problemer' og ba pasientene om å bruke en alternativ A&E 'hvis mulig'.

Newham Hospital hadde en lignende appell og skrev på sin Twitter -konto: 'Vår beredskapsavdeling har oversvømmet i noen områder. Vi er fortsatt her hvis du trenger oss, men for å hjelpe oss mens vi fikser ting, gå til et nabosykehus hvis det er mulig. Takk skal du ha!'

En buss satt fast i store flom i Hackney Wick i går

En buss satt fast i store flom i Hackney Wick i går (Bilde: Uavhengig TV)

myleene klass graham quinn

Standon Calling -festivalen i Hertfordshire ble også avlyst på grunn av flommen.

Festivalen sa i en uttalelse: 'På grunn av flom vil vi dessverre ikke lenger kunne fortsette med festivalen.

Bestill en SENSATORI by TUI BLUE -ferie - passet ditt til luksus på neste nivå

Annonsørinnhold fra TUI

TUIs luksushotell og feriekonsept SENSATORI av TUI BLUE tar feriesteder på vakre destinasjoner som Karibia, Egypt, Balearene og de greske øyene, og ringer opp luksusen.

En rekke aktiviteter venter for å stimulere sinn og kropp, for eksempel jetski, aqua board yoga, barre fitness, bueskyting, hydrodans, matlagingskurs og til og med lydmeditasjon for å berolige sansene dine.

Og hvert SENSATORI by TUI BLUE -feriested har minst tre à la carte -restauranter som serverer en rekke retter, samt buffeer som feirer verdens smaker.

Klikk her å utforske de vakre hotellene som tilbys og bestille en reise for livet ...

'Hvis du trygt kan forlate stedet i kveld, vennligst gjør det så snart som mulig. Vi jobber med å få alle fra stedet så trygt og raskt som mulig. '

Regnet tok slutt på hetebølgen tidligere denne uken, men temperaturene kommer til å stige de fleste steder igjen på mandag etter hvert som stormene klarner, med kvikksølv spådd å nå 26C i London, 25C i Edinburgh, 24C i Cardiff og 22C i Belfast.

Se Også: