McDonald's legger endelig til doble kvartspund med ost til menyen

Mcdonald's Corporation

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den er ute neste onsdag



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Det har vært åtte lange år med venting, men til slutt har alt det begjæringen lønnet seg, ettersom McDonalds har bestemt seg for å bringe tilbake sitt doble kvartspund med ost.



Eurovision 2019 britisk tid

Hvis du treffer alle hurtigmatskjedens filialer over Storbritannia og Irland fra 7. august, er dobbeltkvarteret med ost allerede en stor hit i Amerika, og nå kan briter endelig få et stykke av handlingen tilbake etter at burgeren ble slettet fra Britiske menyer for åtte år siden.

Ulempen? Den kommer kun til å være tilgjengelig de neste sju ukene.

Se hvor stort det er



Hvis du ikke har prøvd en før, består supersize -burgeren av to heftige biffpatties, paret med to skiver ost, pluss de obligatoriske agurker, løk, ketchup og sennep.

caitlyn jenner som mann

Koster 4,29 pund i seg selv eller 5,79 pund som et middels måltid med chips og en drink, før dagens kunngjøring har blitt tvunget til å lage den overbærende retten selv ved å bruke McDonalds hemmelige meny. Selv om du gjør det på den måten, vil du få en heftig £ 6,98 tilbake.



Den inneholder alt dette

Hvis du ville gjøre det til et måltid, ville den hemmelige menyruten koste hele 8,76 pund totalt hvis den ble paret med en liten cola og pommes frites, noe som betyr at det nye tillegget er spart for mange doble fjerdepundelskere mye penger.

Inneholder 750 kalorier og 20 g mettet fett totalt, og det er absolutt ikke for svakhjertet, selv om vi sannsynligvis fortsatt har plass til en McFlurry for pudding ...

kaffeputeholder lidl

Les mer

Takeaway -tilbud, rabatter og tilbud
Gratis Bare spis takeaway Gratis Domino & s pizza -avtale £ 10 rabatt på Deliveroo Gratis pizza takeaway verdt £ 15

Det nye kjøttfulle tilskuddet får selskap på menyen av to nye McFlurries: Twix og Mars, som også er i begrenset opplag, og slutter på samme dato 24. september.

Se Også: