Marnie Simpson og Casey Johnson avslører navnet på den lille sønnen med et nydelig familiebilde

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Marnie Simpson har endelig kunngjort navnet på babygutten hennes.



Den tidligere Geordie Shore -stjernen, 27, tok seg til Instagram lørdag ettermiddag for å dele et søtt familiefest og avsløre navnet på hennes lille tot.



Reality -TV -babyen fortalte 3,6 millioner følgere: 'Rox Johnson. 29.10.19. 8.1.



'Vi elsker deg så mye vår vakre gutt.'

Marnie så salig lykkelig ut på bildet da hun kjærlig stirret på bunten av glede mens Casey så utrolig stolt ut da han koset seg til kjæresten og det nyfødte.

Instagram

Den nye familien av tre så komplette ut da de stilte i matchende nøytrale fargede antrekk for det profesjonelle snapet.



richard madeley og judy finnigan skilte seg

Geordie Shore OG -stjernen, som var 12 dager forsinket, tok tidligere til sosiale medier for å dele at hun og beau Casey registrerte sønnens navn fredag ​​morgen.

Da hun snakket til kameraet, mens hun satt i passasjersetet mens Casey kjørte dem til destinasjonen, sa Marnie: 'Så det er en veldig tidlig morgen i morges, men vi skal registrere babyens, vel, vi skal registrere baby, så vi har faktisk offisielt bestemt oss for navnet.



Vi måtte velge det innen i dag, og vi skal registrere det. Gleder meg til å fortelle dere alle, jeg håper dere kommer til å like det. '

Stjernen, som var 12 dager forsinket, tok tidligere til sosiale medier for å dele at hun og Casey registrerte sønnens navn

Stjernen, som var 12 dager forsinket, tok tidligere til sosiale medier for å dele at hun og Casey registrerte sønnens navn (Bilde: Instagram)

shona mcgarty hevnporno

Hun delte også at hun og Casey ikke klarte å komme til enighet om et mellomnavn for deres tot.

I et intervju med OK! , Avslørte Marnie at hun kom på det & uvanlige navnet & apos; men likte også andre navn som 'Columbus, Diego og Emmett'.

Casey, 24, avslørte også for publikasjonen at han satte foten ned da Marnie kom med et mellomnavn han trodde barnet deres ville bli hånet for på skolen.

Han sa: 'Marnie ønsket at mellomnavnet hans skulle være Star, men jeg måtte sette ned foten! Jeg syntes det var dumt. Han ville ha tatt pikkene ut av ham på skolen. '

Marnie avslørte at hun kom på det & uvanlige navnet & apos; men likte også andre navn som

Marnie avslørte at hun kom på det & uvanlige navnet & apos; men likte også andre navn som 'Columbus, Diego og Emmett' (Bilde: BACKGRID)

Marnie åpnet også om sin & apos; fryktelige & apos; fødselsopplevelse og & apos; 28-timers arbeidskraft & apos; at hun tålte å ønske baby Rox velkommen.

De nye foreldrene ønsket den søte babyen velkommen den 29. oktober klokken 16:18 og veide 1 kg.

Hun kalte prosessen & apos; traumatisk & apos; og avslørte at hun fikk en blødning etter fødselen og mistet to halvliter blod.

matisse survival of the fittest

Hun sa til OK !: 'Jeg ville ikke forandre det for verden, og den følelsen da de la ham på brystet mitt var som ingen andre.'

Casey, 24, avslørte også for publikasjonen at han satte foten ned da Marnie kom med et mellomnavn han trodde barnet deres ville bli hånet for på skolen

Casey, 24, avslørte også for publikasjonen at han satte foten ned da Marnie kom med et mellomnavn han trodde barnet deres ville bli hånet for på skolen (Bilde: Instagram)

Den glade pappa skrev et rørende innlegg dedikert til Marnie og babyen deres med et bilde av sønnens lille hånd.

Han skrev ved siden av den: 'Hvor skal jeg begynne ... etter 28 timers arbeid min sterke fantastiske prinsesse @marns leverte vår nydelige lille mann den 29. oktober klokken 16:20 8.1 !!!

'Min vakre baby gutt ble født, jeg kan ikke engang beskrive følelsene mine akkurat nå, det har vært en lang reise (10 måneder).

martin mcdonagh phoebe waller bridge

Det er ikke hyggelig å se personen du elsker av smerte, men gaven vi begge har akkurat nå, tørker bare bort alle de dårlige øyeblikkene gjennom arbeidskraft.

'Jeg sitter bokstavelig talt og trapper mot ham non -stop med Marnie, han er starten på familien vår, han er så søt !!!'

Den glade pappa skrev et rørende innlegg dedikert til Marnie og deres baby med et bilde av sønnens lille hånd

Den glade pappa skrev et rørende innlegg dedikert til Marnie og deres baby med et bilde av sønnens lille hånd (Bilde: Instagram)

gemma collins faller dansende på isen

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Casey fortsatte: 'Igjen vil jeg si takk til alle som har sendt meg en melding, det betyr mye at støtten har vært helt fantastisk.'

Marnie du har gjort det så bra du vokste dette mennesket inni deg og gutt gjorde du det perfekt og på den riktige måten.

'Jeg elsker deg Marnie takk for at du var min lille mamma, du drepte det'.

Se Også: