Man Utd eier Glazers for å investere 11 millioner pund i Old Trafford og Carrington

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United skal etterlate en oppgradering til stadion og treningsbane som en del av en investering på 11 millioner pund fra Glazer-familien.



Klubbens eiere har møtt sterk kritikk over måten Old Trafford har fått lov til å forverres etter hvert som årene har gått, med tidligere United -forsvarer Gary Neville som påsto at bakken var 'råtten'.



Men det ser ut til at Glazers nå har svart kritikerne sine når de ønsker å installere nye lyskastere på både stadion og Aon -treningskomplekset i Carrington, blant en rekke andre utbygginger.



rylan clark-neal

Arbeidene vil bli utført i sommer og vil omfatte trygghet på Old Trafford for opptil 1500 personer.

Glazers planlegger å investere 11 millioner pund i Old Trafford og Uniteds fasiliteter

Glazers planlegger å investere 11 millioner pund i Old Trafford og Uniteds fasiliteter (Bilde: Icon Sportswire via Getty Images)

Som rapporter Posten , garderober på stadion er også på grunn av en overhaling, det samme er de samme fasilitetene på treningsbasen for både herre- og damelaget.



Et nytt digitalt billettsystem kommer også til å bli introdusert i tide til neste sesong som vil gjøre tilgang til Old Trafford Covid-safe.

Investeringen kommer en drøy måned etter at fansen brøt inn på Old Trafford i protest mot Glazers for håndteringen av klubben, med sine mislykkede planer om å bli med i en utbryter European Super League (ESL) det siste strået.



Det var i kjølvannet av ESL -plottet og under disse protestene tok Neville sikte på United -eierne over staten stadion var i.

'Du ser på klubben nå, denne stadion, jeg vet at den ser bra ut her, men hvis du går bak kulissene er den rusten og råtnende,' sa Neville forrige måned.

'Treningsbanen er sannsynligvis ikke engang topp fem i dette landet, de har ikke kommet til en semifinale i Champions League på 10 år, og vi har ikke vunnet en liga her på åtte år.

'Landet rundt bakken er ubebygd, sovende og øde, mens annenhver klubb ser ut til å utvikle fasilitetene og fanopplevelsene.'

Joel Glazer hadde fans & apos; forum på fredag ​​- hans første kontakt med støttespillere siden overtakelsen for mer enn 15 år siden.

Under møtet diskuterte Glazer blant annet klubbens planer om investeringer i anleggene sine.

Old Trafford ligger i hjertet av Manchester United, og mens vi har brukt over 100 millioner pund de siste 10 årene på infrastrukturprosjekter, vil vi nå fremskynde prosessen med å planlegge mye mer betydelige investeringer og oppgraderinger av stadion, sier han.

'Vær trygg, vi vil rådføre oss med støttespillere under hele prosessen for å ende opp med et resultat vi alle kan være stolte av.

Det samme gjelder vårt treningsfelt. Foreløpig planleggingsarbeid er allerede i gang, og det vil være betydelige midler tilgjengelig for ytterligere å forbedre våre fasiliteter og sikre at de forblir i verdensklasse.

Til tross for løftet om forbedringer, følte Neville at Glazer hadde 'savnet en mulighet' til å vise fansen sine planer og visjoner.

Hvordan skal Glazers investere pengene sine i United i sommer? Si din mening nedenfor.

Se Også: