Man Utd garderobe vil kvitte seg med Cristiano Ronaldo insisterer på Jamie Carragher

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jamie Carragher mener Manchester United garderobe og ny leder Erik ten Hag håper det i all hemmelighet Cristiano Ronaldo finner en måte å få ønsket om å dra .



De Liverpool legende advarte de røde djevlene om Ronaldos negative innvirkning på Old Trafford lenge før hans forespørsel om bombeoverføring , og tror nå avgangen hans i sommer kan være en velsignende forkledning. Carragher hevdet: ' Jeg har alltid syntes han var en bisarr signering. Jeg har alltid følt at denne situasjonen ville komme, selv om Ronaldo gjorde det bra.



'Han signerte en toårsavtale pluss et år til, noe jeg ikke kunne tro, og han kommer aldri til å spille andrefiolin for noen, men som spillere på et bestemt stadium i karrieren vet vi alle at du ikke er den samme spilleren. , og karrieren hans har vart lenger fordi han er en så god profesjonell.



Snakker videre overlappingen , i samarbeid med Sky Bet , han la til: 'Men det faktum at han nå er 37, 38 denne sesongen, er han ikke den samme spilleren. Han er fortsatt en stor målscorer, men han er ikke den samme spilleren.

'Ingen andre klubber i Europa for øyeblikket vil ha ham, jeg kan ta feil. Men det ser ikke ut som United kan få ham ut, så for øyeblikket vil ikke andre klubber ha ham. Og jeg tror at hvis du spurte Ten Hag , Jeg tror ikke han vil ha ham. Og jeg er ikke helt sikker på at garderoben til Manchester United vil ha Cristiano Ronaldo akkurat nå.'

Joshua vs Ruiz kanal

Gary Neville , som var Ronaldos kaptein gjennom hele den første perioden i Manchester, ønsker å se situasjonen – som fortsetter å oppsluke Old Trafford og ødelegge den nye sesongen – løses raskt. Den tidligere Red Devils-kapteinen mener også at United-hierarkiet og Ten Hag ikke bør stå i femtiden Ballon d'Or vinnerens måte.



'La meg være veldig tydelig, Ronaldos prestasjoner i fotball går utover alt som noen noen gang kan ønske seg og forestille seg,' begynte Neville.

  Ronaldo ønsker fortsatt å forlate Man Utd
Ronaldo ønsker fortsatt å forlate Man Utd

Bli involvert! Ville Man Utd vært bedre uten Ronaldo? Bli med i debatten i kommentarfeltet .



'Han vil gå ned blant de beste spillerne gjennom tidene og vil alltid være det, og det som skjer denne sommeren i Manchester United vil bli glemt om 20 år. Men det er ubehagelig for meg å se, som en tidligere Manchester United-kaptein, en ex-Manchester United seniorspiller, og tenker at i dette øyeblikk spiller stjernespilleren i garderoben opp.

«Det har skjedd til tider i løpet av de siste årene der du har hatt det [Paul] Pogba sin agent – ​​ikke nødvendigvis Pogba hele tiden, men hans agent – ​​spiller alltid opp med klubben. Du kan ikke ha stjernespilleren din i en klubb som driver butikken. Du kan ikke ha det. Så når Sir Alex Ferguson , i det siste, flyttet spillere på det var fordi den spilleren måtte flyttes videre.

'Jeg kjenner Manchester United-fansen, men hvis Ronaldo ønsker å forlate, bør Manchester United - i mitt sinn - legge til rette for det.'

For å få tilgang til eksklusivt, usett innhold fra Overlapp Fan-debatten, vennligst besøk Sky Bets Start of Sesonghub .

Se Også: