Man City-dom på treningsplass gir innsikt i Erling Haalands tidlige sesongform

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ilkay Gundogan kjenner en vinner når han ser en - og han regner med Erling Haaland er skreddersydd for Premier League .



Den 31 år gamle midtbanestjernen er Haalands nærmeste nabo i Manchester City garderobe. Men til tross for å ha vunnet ni store titler på The Etihad, inkludert fire Premier League-kroner, ser ikke Gundogan noe behov for å gi den gigantiske superspissen, ti år yngre, noen råd.



I likhet med Haaland gjorde Gundogan sitt navn i Borussia Dortmund - og han er ikke i tvil om at Citys nye spiss på 51 millioner pund er klar til å skrive seg inn i City-folkloren.



– Vi har egentlig ikke snakket fotball ennå. Han sitter ved siden av meg i garderoben, så vi snakket om personlige ting, men ikke om fotball så langt,' forklarte han. 'Jeg tror at noen med kvaliteten hans egentlig ikke trenger råd fra meg selv. Mentaliteten han har taler for seg selv.

«Med den rette mentaliteten kommer han ikke til å slite mye med å tilpasse seg engelsk fotball. Jeg tror virkelig ikke på det. Han ser veldig skarp ut. Han scorer mål i kampene vi spiller på trening.

«Det du kan se er at han definitivt har sulten og lysten til å score mål. Han liker det veldig godt, og jeg tror det også er en av hans hovedegenskaper.



«Han vil komme seg i posisjoner der han er i stand til å score, og da er det å ha den rette mentaliteten til å score mål. Fysikken hans gir oss mer fleksibilitet. Vi har endelig noen som kan gå i luftdueller, så det gir mye verdi til laget vårt.

 Erling Haaland
Erling Haaland slet i sin konkurransedyktige Man City-debut mot Liverpool i Community Shield ( Bilde: Getty Images)

'Også, utenfor banen virker han som en veldig god fyr, så åpenbart er vi veldig takknemlige for at han er her.'



Gundogan var lei for å se stjerner som Raheem Sterling, Gabriel Jesus og Oleksandr Zinchenko reise for Chelsea og Arsenal om sommeren. Og han tror de vil gjøre sine rivaler sterkere.

'Jeg tror virkelig at de vil tilføre lagene mye verdi. De vil ta med noe som denne typen lag kan trenge.

«De har alle vunnet Premier League flere ganger. De har erfaring med hvordan de skal gjøre det, måten å gjøre det på, og jeg tror de kan gi denne erfaringen videre eller i det minste lede linjen.»

Se Også: