Malique Thompson Dwyer og Harry Redknapps barnebarn 'uatskillelige' på fest

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Malique og Molly gikk arm-i-arm til de oppdaget fotografene som ventet(Bilde: Tim Merry / Daily Star)



Det ville være rimelig å si at jeg er en kjendis Malique Thompson Dwyer så ut som om han 'prøvde å score' - for å bruke fotballspill - med serievinner Harry Redknapps barnebarn Molly James -Redknapp.



når er khabib vs poirier

Hollyoaks-stjernen tilbrakte godt over en time med å chatte intimt med henne på drinkene før festen på Versace hotel.



Paret satt deretter ved siden av hverandre på den 45 minutter lange bussreisen fra Versace-hotellet til wrap-festen og gikk arm i arm til de oppdaget fotografer og deretter dro fra hverandre.

Paret så ut til å ha det veldig bra (Bilde: Tim Merry / Daily Star)

Harry var også i treneren, men Molly satt ikke med ham.



betydningen av 888 engel

Den 71 år gamle fotballsjefen forlot festen på surfeklubben tidlig og hoppet inn i taxi og showvert Declan Donnelly kom også med sine unnskyldninger og dro ganske tidlig, men Molly ble værende med Malique, Emily og Sair til den planlagte treneren tok alle festgjestene tilbake til hotellet tre timer senere.

Mens stjernene koste seg mens de festet natten, var ikke gjestene på det femstjerners Palazzo Versace Gold Coast -hotellet (hvor rom for tiden kan koste over 3000 pund per natt) best forstyrret av skjønnhetssøvnen.



Malique Thompson-Dwyer, Harry Redknapp og Rita Simons på I & aos a a Celebrity wrap party (Bilde: malique __ / Instagram)

'Innpakningsfesten fortsatte i evigheter, og det er ingen hemmelighet at rollebesetningen ble veldig bølle med venner og familie, sa en kilde til The Sun.

'Mange av leirkameratene hadde ikke drukket alkohol i mange år og hadde spist ris og bønner, så noen av dem ble veldig spisse veldig raskt, fortsatte de.

'Da de kom tilbake til hotellet, måtte personalet minne dem om å holde støyen nede, slik at de ikke forstyrret de andre gjestene, la de til.

hvordan ville madeleine se ut nå 2019

Se Også: