The Dark Pictures: Man of Medan flerspiller legger til en ny dimensjon av spenning

Teknologi

The Dark Pictures: Man of Medan er det kommende tilbudet fra Supermassive Games, skaperne av 2015s filmatiske skrekkhit Until Dawn.På samme måte som Until Dawn, er Man of Medan – det første eventyret i Supermassives nye Dark Pictures-antologiserie – en interaktiv historie spill med en forgrenende fortelling påvirket av spillervalg i både dialog og handlinger.


Tilsynelatende klar over at de risikerer å redusere avkastningen på formelen (også sett i deres 2017-utgivelse Hidden Agenda), har studioet annonsert at Man of Medan vil ha flerspiller, både på og offline.Shared Stories er to-spillers online samarbeidsmodus som ser en andre spiller hoppe inn i skoene til en av de andre karakterene og inkluderer nye scener som ikke er sett i enkeltspillermodus.


En reise ut på havet blir sur (Bilde: Bandai Namco)

I mellomtiden lar Movie Night-modus opptil fem spillere spille spillet lokalt med én kontroller, hvor hver deltaker tar ansvar for en annen hovedperson på forskjellige punkter og deres avgjørelser påvirker veiene til de andre spillerne, helt ned til hvem som lever og hvem som dør .I en sjanger og spillestil som vanligvis er en solo-affære, er det å la andre spillere være med på handlingen et ganske nytt tillegg, og til tross for mine egne forbehold om at det kan forstyrre de avgjørende atmosfæriske aspektene ved spillet, under en nylig hands-on med Man of Medans Shared Stories-modus viser seg at det å ha en partner med på turen ga en interessant ny dimensjon.

hvordan avbryte amazon prime gratis prøveversjon

Etter en kort veiledning satt før hendelsene i spillet, begynte vi selve historien - en fortelling om brødrene Alex og Brad som legger ut på en dykkeekspedisjon sammen med Alexs kjæreste Julia, Julias bror Conrad (spilt av X-Men-stjernen Shawn Ashmore) og Fliss , kapteinen på båten de har leid for å hjelpe dem med å spore opp et sunket WW2-fly.


Spillere sendes på uavhengige scener (Bilde: Bandai Namco)

Gjennom demoen hoppet min samarbeidspartner og jeg til forskjellige karakterer på forskjellige tidspunkter, først kontrollerte Brad og Alex under en samtale mellom paret, og hoppet deretter til andre, noen ganger for å dra ut på separate eventyr. På et tidspunkt ble jeg på båten som Fliss og samhandlet med Conrad, mens Lucy og Alex (hvorav den ene ble spilt av kompisen min) tok et dykk.

Uten å fortelle for mye om historien, tok det til slutt en vending til det verre etter et møte med noen fremmede på en hurtigbåt, med situasjonen som gikk fra kjølig til voldsomt spent på kort tid.

Etter hvert som det hele utspant seg, la en annen menneskelig aktør som påvirket saksbehandlingen en enorm jokertegnkvalitet til det hele, og det var noen fine øyeblikk der en av avgjørelsene deres som jeg ikke hadde vært kjent med, tydeligvis påkalte en av de andres harme. tegn. På samme måte skapte separasjonsøyeblikkene et nytt lag av spenning, der jeg lurte på hva partneren min hadde på seg.

Handlingene dine kan påvirke en annen spiller direkte (Bilde: Bandai Namco)

Spillingen fra minutt til minutt føltes imidlertid så lik Until Dawn at den seilte farlig nær ved å fremstå som for avledet. Man of Medan har oppdagelige 'forutanelser' som kan kaste lys over mulige fremtidige veier, akkurat som Until Dawn.

På toppen av det er noen seksjoner fullpakket med segmenter med en karakter kjent som kuratoren, som dukker opp i mellomspill utenfor historien og snakker til spilleren og dømmer handlingene dine. Dette er svært likt de fire veggbrytende interstitielle delene fra Until Dawn med Dr Hill.

Slik det ser ut, ser flerspilleren ut til å bli en godt implementert USP for Man of Medan, og åpner nye veier utover solospillet. Å vite at valgene dine kan undergrave vennens valg - enten bevisst eller uvitende - gjør disse avgjørelsene på et splitsekund enda mer virkningsfulle.

Innovativ som den er, vil det ikke nødvendigvis være nok å legge til flere spillere til miksen til å få Man of Medan til å skille seg fra Until Dawn, og derfor vil den virkelige testen være om MoMs historie klarer å levere, noe vi bare vil finne ut av. når spillet slippes neste måned.

The Dark Pictures: Man of Medan er ute 30. august for Xbox One , PS4 og PC.

Siste spillanmeldelser
[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av