Luther sesong 6: Utgivelsesdato, rollebesetning, plot, trailer, Netflix -tilgjengelighet

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: BBC)



Har vi sett den siste av den store John Luther?



Det anerkjente BBC -krimdramaet Luther sendte sin femte serie tidligere på året på BBC, med serien som nå vises i USA på BBC America.



I episodene så John (Idris Elba) jage en ny morder mens han tok for seg den psykopatiske Alice Morgan (Ruth Wilson), og avsluttet løpet med noen brutale dødsfall og spørsmål om hvor karakteren skulle gå videre.

pizza express woking tripadvisor

Men er det det siste vi får se av detektiven?

Her er alt vi vet om en sjette serie i serien - og et mulig hopp til storskjerm.



Luther sesong 6 utgivelsesdato

Det har vært en viss forvirring om hvorvidt en ny sesong av krimdramaet i det hele tatt kommer, med stjernen Idris Elba som antydet at det neste trinnet ville være en film i stedet.

Elba hadde tidligere fortalt Imperium : 'Denne sesongen er ikke slutten. Men det er noen virkelige endringer som vil skje. '



Imidlertid fortalte han senere Digital spion at den femte sesongen var mer et oppsett for en filmisk utflukt.

'Jeg tror ikke vi kommer til å gjøre for mange TV -versjoner av det - det neste trinnet er å lage en film,' sa han. 'Denne sesongen har filmen veldig i sikte. Hvis det er en film, vil den på en eller annen måte være knyttet til denne sesongen. '

er 333 et engelnummer

Luther sesong 6 rollebesetning

(Bilde: BBC)

Idris Elba må selvfølgelig være tilbake som John Luther, uansett om han er i eller utenfor fengsel.

Dermot Crowley vil trolig gjenta sin rolle som DSU Martin Schenk, mens Paul McGann kan komme tilbake som avdøde Zoe Luthers partner Mark North.

Patrick Malahide avsluttet også sesongen med sin karakter av krimherren George Cornelius bak lås og slå, slik at han kunne gjøre et comeback.

Ellers bet de fleste andre nøkkelspillerne støvet, og fan-favoritten Benny (Michael Smiley) ble drept, før nybegynneren DS Halliday (Wunmi Mosaku) ble myrdet av Alice i finalen.

(Bilde: BBC)

Apropos fru Morgan, det så ut som om det endelig var slutten på katt- og muselekene, da Alice så ut til å falle i hjel ved slutten av sesongen.

Men vi ville aldri utelukke en sjokkretur.

Luther sesong 6 plot

(Bilde: BBC)

Vi aner ikke hvor det neste settet med episoder skal gå, men det vil sannsynligvis ta seg opp fra cliffhanger av Luther som er i politiets varetekt for å ha drept drapsmannen som drepte Benny, som han er uskyldig i.

elvis presley - narkotika

Virker som et godt utgangspunkt.

Luther sesong 6 trailer

Sesongen har ikke engang blitt filmet ennå, så ikke vent på en trailer snart.

Luther på Netflix

(Bilde: BBC)

De fire første sesongene er tilgjengelige på Netflix Storbritannia, men hele serien - inkludert den siste femte sesongen - er tilgjengelig på BBC iPlayer.

Vil du ha mer Luther? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

neil jones kommer strengt tatt dansende

Les mer

Luther sesong fem
Er Alice død? Filme steder Støpt Oppsummering av sesong 4

Se Også: