Love Island -stjerner smeller Annas søster for å ha kalt Jordan 'Shrek' og hånet tennene

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Love Island's Jordan Hames har gjort mange av publikum rasende etter å ha sluppet Anna Vakili - ikke minst søsteren Mandi.



Da han gikk til sosiale medier etter å ha sett 23-åringen slåss med India Reynolds og la Anna tårer, ryktet Mandi at Jordan hadde 'ligget gjennom hullene i tennene', og merket ham vilt 'Shrek'.



Mens hennes brutale respons snart ble viral online, og ble delt på meme -sider over hele landet, var noen tidligere Love Island -stjerner raske til å ringe henne for å ha brakt Jordans utseende inn i ligningen.



nikita lage eller bryte

Når jeg tok kommentarene til Instagram meme -siden @youngkingstv da de delte Mandi's rant, 2018 Love Island Jack Fowler var rask med å markere hvorfor kommentarene hennes var så problematiske.

Mandi Vakili slengte Jordan sin opptreden på nettet (Bilde: Instagram)

Wes Nelson delte svaret fra Anna's video på feedet hans (Bilde: Instagram)



Videoen merket Jordan & apos; Shrek & apos; (Bilde: ITV)

'DETTE ER DET SOM JEG PRATER OM ...', skrev Jack. 'Ikke vurder det i det hele tatt ...'



'Hva har hans utseende å gjøre med handlingene hans? Jeg har stekt ham lett i kveld, men hadde ikke trengt å begynne å grave ham ut sånn.

'Dere kommer gjerne med kommentarer til psykisk helse når folk tar sitt liv og sånt, men jeg lover deg at det begynner med slike bulls -historier? Smh '.

Det var ikke bare Jack som følte sterkt på emnet, da kommentaren hans raskt samlet opp over 10 000 & ldquo; liker & apos ;.

Jack Fowler svarte med en lidenskapelig kommentar (Bilde: Instagram)

Les mer

Love Island siste
Molly-Mae får nye kamerater Maura og Curtis er sammen igjen Lauren snakker Tommy -romantikk Tommy's skrikende fans

Hans beste Love Island -venn Josh Denzel svarte med en støttende emoji under, mens Wes Nelson delte selv kommentaren på Instagram -historien sin og skrev: 'Respekt'.

Noen mente imidlertid at kritikere hadde blåst ting ut av proporsjoner, med øya Theo Campbell fra 2017 som veide inn: 'Neida, det er morsomt at søsteren hennes er ... noen sier at noe annet er et vått vev ... om mental helse jeg. ..heldig myk '.

freddie mercury og mary

Theos kommentar møtte mye tilbakeslag på nettet, mens Wes til og med delte et skjermbilde på Instagram -historien hans da han offentlig ringte ham ut.

Ufølsom, skrev han. 'Tenk på effektene nedover linjen ...'

Theo Campbell sa at de som bekymret bare var 'vått vev'; (Bilde: Instagram)

Det kommer etter den tragiske døden til to Love Island -stjerner fra selvmord de siste årene.

ken dodd og skattemannen

Serie to -stjerners Sophie Gradon døde i 2018, mens øya Mike Thalassitis i serie tre ble funnet død tidligere i år.

Da han gikk til sosiale medier etter Wes, Jack og Joshs veldig offentlige kritikk, ba Mandi om unnskyldning for å ha gjort det så personlig.

'Beklager til alle som jeg kan ha krenket med mine fornærmelser mot Jordan, men du må bare forestille deg hvor vanskelig det er å se søsteren din bli ydmyket og fornærmet gjennom handlinger på den måten hun var,' skrev hun.

Mandi later apologised for the comments (Bilde: Instagram)

'Din første reaksjon er å ydmyke og fornærme tilbake. Sannsynligvis ikke den riktige måten å håndtere ting på, men i varmen for øyeblikket er jeg ikke akkurat en sving den andre kinntypen.

«Jeg ville automatisk skamme gutten som hadde knust søsterhjerte mitt på den måten.

'Jeg elsker henne mer enn noe annet i denne verden. Jeg er ganske tykkhudet når folk fornærmer meg og Annas utseende, noe som skjer hele tiden, men jeg klarte ikke å innse at ikke alle kan ta lett på skjellsord som meg, og ingen er perfekte, vi har alle mangler. og to feil gjør ikke en rett, så jeg håndterte det med et kort temperament som var feil ...

'Så spre litt kjærlighet i dag'.

Love Island fortsetter klokken 21.00 på ITV2

Se Også: