Love Island 2019: Hvem er Amber Gill? Alder, Instagram, jobb og bio for Geordie islander

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Love Island 2019 er endelig i gang, med 12 sexy singler som for tiden søker romantikk i den berømte villaen.



I fjor har Love Island -par alle delt opp, noe som gjorde 2018 -serien til den minst vellykkede ennå. Så vil årets lotter gå bedre?



Amber Gill var den første øyboeren som ble bekreftet for oppstillingen, og hun er for tiden koblet sammen med Anton Danyluk. Her er alt du trenger å vite om Amber, inkludert alder, Instagram og Love Island -historien ...



Amber Gill

Amber Gill leter etter kjærligheten (Bilde: ITV)

Alder : tjueen

Fra : Newcastle



hvor mye veier khloe kardashian

Jobb : Skjønnhetsterapeut

boots boxing day åpningstider 2018

Instagram: amberrosegill



Sammen med: Anton Danyluk

Rav på Love Island

Amber gikk frem for den walisiske flyingeniøren Callum, men hun skjønte ganske raskt at hun tross alt ikke var så interessert i ham ...

I den neste tilkoblingen valgte hun å parre seg med Anton, noe som betyr at Callum ble dumpet fra øya.

Om Amber

Jeg har en stor personlighet og trives veldig godt med folk. Folk synes jeg er morsom. Jeg tar meg ikke så alvorlig, og jeg ler alltid. Jeg vil være god på utfordringer og datoer.

De tre beste personlighetstrekkene mine er at jeg er morsom, at jeg er frekk og er snill og liker å inkludere alle. Jeg liker å få venner med alle. De tre verste er at jeg kan være het, jeg er høylytt og noen mennesker setter ikke pris på det. Jeg er ganske oppfatning.

Du må si [du er] ti [av ti] fordi du må støtte deg selv! Du må elske deg selv. Hva er poenget hvis du ikke gjør det? Jeg vil si ti, men ikke på en kinkig måte. Jeg får komplimenter for håret mitt hele tiden.

Amber elsker Tom Hardy (Bilde: ITV)

svart og gul marihøne

Ideell fyr?

Jeg liker høye menn som er muskuløse og atletiske, jeg liker folk som går på treningsstudioet fordi det er det jeg liker. Jeg vil ha noen som er morsomme og som jeg kan ha det gøy med og ikke tar seg selv så alvorlig at jeg er dum. Når jeg ser på mine tidligere forhold, har jeg egentlig ikke en type, den er ganske bred. Hvis noen får øye på meg, så går jeg for dem.

Kjendisforelskelse?

Jeg elsker Tom Hardy. Han er bare hyggelig, og han elsker også hunder, og jeg elsker hunder. Han tar hunden sin på den røde løperen, og jeg elsker det så høyt.

Verste datingopplevelse?

Amber ble en gang full og falt av et tog på vei til en date (Bilde: ITV)

Jeg snakket med denne fyren, og han bodde i Manchester, og jeg tok toget ned for å se ham. Jeg var nervøs fordi han var veldig pen og litt eldre enn meg. Jeg hadde fem kosmopolitere i en boks, og jeg drakk dem på toget. Da toget kom til Manchester sto jeg opp og jeg var full! Han ventet på meg på jernbanestasjonen, og da jeg gikk av falt jeg gjennom gapet mellom toget og plattformen. For en isbryter skjønt! Det var ikke vanskelig i ett sekund etter det! Jeg tror jeg stilte det ut.

joanna hayes melvyn hayes

Jeg ville aldri svart på en DM på Instagram, og jeg ville aldri sendt en! Jeg liker å møte mennesker gjennom venner. Noen ganger møter du hyggelige mennesker på kveldene ute. Jeg er gammeldags, jeg ville ikke gjort en datingapp eller noe sånt.

Hvor langt ville hun gå for å få mannen sin?

Amber markerer seg som en solid 10 av 10 (Bilde: ITV)

Jeg ville spørre om det var greit med en jente først, og deretter gå for det med en fyr. Jeg ville ikke gjort noe og tråkket på tærne, det er egentlig ikke spillet mitt. Det er ikke den typen ting jeg ville gjort.

Hvis jeg var virkelig gode venner med noen, ville jeg ikke gå for fyren de så. Men jenter som du bare kjenner, jeg ville snakke med jenta først om det og deretter gå for det. Lojalitet til vennene dine er viktig. Da bør du fortsatt ha lojalitet til jenter som du ikke er venner med, men ikke så mye.

er sam og joey sammen igjen

Noen gang lurt?

Jeg har aldri jukset. Jeg planlegger ikke å ha et vandrende øye. Du dater noen og kobler deg sammen, men hvis jeg må gå for noen andre, må jeg. Jeg ville åpenbart fortelle fyren og forklare at jeg likte noen andre. Jeg har blitt lurt flere ganger. Jeg er ikke så naiv som da, jeg har bare lært å være forsiktig med det. Ikke alle har dine beste interesser på hjertet.

Krav til berømmelse?

Jeg kjenner noen av de tidligere øyboerne fra Newcastle, som Adam Collard og Ellie Brown. Alle kjenner alle i Newcastle!

Les mer

Love Island 2019
Når er Love Island ferdig? Hvor er Love Island filmet? Tommys hode kunne fremdeles vendes Molly-Mae forfalsket Tommy-romantikk & apos;

Se Også: