Logan Paul overrasker fansen med sin opptreden mot The Miz på WWE SummerSlam

Bryting

Horoskopet Ditt For I Morgen

Logan Paul har stusset WWE fans med sin opptreden mot The Miz på WWE Summerslam, etter å ha sikret seg en imponerende seier i Nashville. Paul fikk endelig sjansen til å ta på seg The Miz etter å ha ropt ham ut gjentatte ganger.



Og den amerikanske YouTube-stjernen forlot publikum sjokkert etter at han beseiret 41-åringen på Nissan Stadium. Kampen ble bygget ut av The Miz sin tur på Paul, etter at de først ble paret sammen i et tag-team på Wrestlemania.



svarte og hvite tvillinger

Da de kjempet sammen, tok paret opp mot WWE-legenden Rey Mysterio og sønnen hans Dominik og vant kampen i Texas foran et beundrende publikum.



Men The Miz snudde seg dramatisk mot partneren sin, og satte opp helgens sammenstøt der Paul var i stand til å ta hevn. YouTuberen spilte sitt nyoppdagede rival med et trekk å huske, da han tok til topptauet før han tok av en bemerkelsesverdig froskesprut.

The Miz lå over talerpulten, og ble deretter flatet av den flygende Paul - sammen med bordet - og etterlot Nashville-publikummet i sjokk. Etter sammenstøtet avslørte den alltid selvsikre YouTuberen at han var glad for å sette sin en gang mentor 'i hans sted'.

 Paul sikret seieren med stil.
Paul sikret seieren med stil

Han sa: «Jeg er utslitt. Jeg må være ærlig at denne sporten er gal, dette er noe av det galeste jeg noen gang har gjort, jeg kan ikke tro hvor raskt jeg har blitt kastet inn på høyeste nivå og forventet å prestere, men til slutt er det det Jeg gjør.



«Jeg satte Miz på plass, jeg fortalte ham nøyaktig hva jeg skulle gjøre og jeg gjorde det. Han undervurderte meg, respekt er respekt, men jeg slo min mentor. Når han snakket om sin høytflyvende froskesprut fra topptauet, fortsatte Paul med å beskrive trekket sitt som et øyeblikk han vil 'huske resten av livet'.

Han fortsatte: «Å mann, det er ting du drømmer om som barn. Som det er ting jeg etterlignet da jeg vokste opp. Jeg ville stå på enden av sofaen og slenge på kroppen min venn og jeg fikk gjøre det nå i det virkelige liv, i Nashville med 50 000 mennesker som så på, det er et øyeblikk. Det er et øyeblikk jeg vil huske resten av livet.



når starter storebror 2014

Se Også: