LIV Golf-sjef Greg Norman tilbyr Cameron Smith oppdatering mens han sender håpefulle en stump melding

Golf

Horoskopet Ditt For I Morgen

Administrerende direktør i LIV Golf Greg Norman har insistert på at det er 'for sent' for de beste PGA Tour-stjernene å bytte til den kontroversielle serien, blant rykter om at Open-mesteren Cameron Smith skal bli med.



Det lukrative LIV Golf serien er finansiert av Saudi-Arabias suverene formuesfond, og den har delt golf, noe som har gjort at PGA og DP World Tours ble knust etter at den nye serien tok noen av de største idrettsnavnene. Flere av verdens mest fremtredende spillere har bestemt seg for å bytte til LIV Golf, inkludert slike som Phil Mickelson, Brooks Koepka og Dustin Johnson.



Midt i tunge rykter som lenker regjerende mester for årets golfer Smith til den Saudi-støttede turneen har Norman insistert på at døren er stengt for de som nå ønsker å bli med i utbryterkretsen. Australieren mener det er 'for sent' for flere navn å bytte, selv om dette sannsynligvis ikke vil være før oppkjøpet av Smith.



LIV Golf kan skilte med en liste over stjerner før serien blir en liga med 14 arrangementer i 2023, og Norman vil ikke at feltet skal bli for overfylt med Smith som angivelig skal være med. Han sa: «Det vil komme flere spillerkunngjøringer før [FedEx Cup-sluttspillet]. Men vi er innstilt på maksimalt antall spillere.

'Det er interessant, vi får fortsatt telefoner fra agenter for topp-40 spillere i verden som ønsker å bli med i LIV, men det er for sent nå. Men det det forteller meg er at det vi gjør er veldig tiltalende for verdens beste spillere.»

Norman har lokket en rekke spillere til LIV Golf siden det ble fremtredende i løpet av de siste månedene, og Smith ser ut til å være den neste i rekken. Australieren forble unnvikende over koblingene til LIV etter at han gjorde krav på Claret Jug på den 150. utgaven av The Open - men landsmannen Cam Percy innrømmet at det var en fullført avtale.



holly wells og jessica chapman-graver
  Greg Norman hevdet at døren er stengt for flere navn som håper å bli med i LIV Golf
Greg Norman hevdet at døren er stengt for flere navn som håper å bli med i LIV Golf ( Bilde: Getty Images)

Tror du LIV Golf kommer til enighet med PGA og DP World Tours? Gi oss beskjed i

'Dessverre, ja, de er borte,' sa Percy til RSN da han ble spurt om Smith og Marc Leishman byttet til LIV Golf, før han kritiserte den saudiske staten.



'Jo mer og mer du ser på det, noen bryr seg ikke - noen mennesker har samvittighet og bryr seg. De er ikke de hyggeligste menneskene i verden. Ser du bare forbi det og sier «å vel, jeg er rik». Jeg bryr meg egentlig ikke’.

'Det er en tøff en, det er det virkelig.'

De Telegraf bekreftet at Smiths flytting til LIV er fullført, men 28-åringen fortsatte å unngå å avkrefte eller bekrefte rykter på pressekonferansen sin i forkant av St Jude Classic - den første av PGA-tourens sluttspill i FedEx Cup-sesongen. Smith sa: «Jeg har ingen kommentar til det. Jeg er her for å spille FedExCup-sluttspillet, det har vært fokuset mitt den siste og en halv uken.

  Cameron Smith er angivelig på randen av å bli med i utbryterkretsen
Cameron Smith er angivelig på randen av å bli med i utbryterkretsen ( Bilde: USA TODAY Sport)

'Hvis det er noe jeg trenger å si om PGA Tour eller LIV, vil det komme fra Cameron Smith og ikke Cameron Percy.'

Det gjenstår å se når Smith vil knytte seg til LIV Golf-serien, der den tidligere Europa Ryder Cup-kapteinen Henrik Stenson vant det tredje arrangementet - som fant sted i Bedminster - for å tjene en utbetaling på 3,37 millioner pund.

Premiepengene var betydelig mer enn £2,08 millioner tildelt Smith for å sikre den ettertraktede Open-tittelen forrige måned.

Se Også: