Little Mix -fans tror Jesy Nelson -solomusikk er nært forestående når de oppdager Spotify -ledetråd

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Spente Jesy Nelson -fans tror den tidligere Little Mix -stjernens debut solo singel kommer veldig snart når de deler lenker til en antatt ny artistprofil på musikkstrømmesiden Spotify.



Den 30 år gamle sangeren signerte en solo-platekontrakt med Polydor Records i mai 2021, og har siden ertet fans med utdrag av hennes kommende musikk.



Torsdag tok forventningsfulle fans til Twitter for å erklære at det engang Little Mix-medlemmet var blitt lagt til som artist på Spotify, og tok det som et tegn på at ny musikk kommer hver dag nå.



'Jesy Nelson har en artist Spotify -konto! Hun erter en epoke og via en fan's dms har hun forklart at hun skyter noe, 'skrev en begeistret fan mens hun delte en lenke til en ennå ikke verifisert artistside for sangeren.

Jesy Nelsons fans overbeviste om at hun droppet kryptisk ledetråd om solomusikk på et blunk

Jesy har ertet fans i flere måneder om når hun skal gi ut solo -musikken sin (Bilde: jesynelson/Instagram)

En annen bruker på sosiale medier delte også et ubekreftet antatt skjermbilde av Jesy som tilsynelatende bekrefter nyheten via en samtale med en fan på Instagram.



ava-nåde moffatt

Deler et skjermbilde av hennes påståtte chat med sangeren, fan -siden Jesysbabe_ skrev 'HUN KOMMER !!' under bildet av chatten deres med stjernen.

ruth jones ektemann david

Fan -kontoen har over 8000 følgere, inkludert Jesy som jevnlig legger igjen kommentarer på hyllestinnleggene til henne.



Instagram

Da Jesy berømt forlot verdens største jenteband Little Mix i fjor for å beskytte hennes psykiske helse, innrømmet hun at hun aldri hadde noen intensjoner om å gå helt bort fra musikkverdenen.

Bare uker etter at hun skilte seg fra tidligere bandkamerater Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock og Jade Thirlwall i desember 2020, var 30-åringen tilbake i innspillingsstudioet som forvirret noen fans den gangen.

Little Mix -fans tror Jesy Nelson -solomusikk er nært forestående når de ser Spotify -ledetråd

Jesy fant berømmelse med sine Little Mix -bandkamerater da de vant The X Factor i 2011

X Factor -stjernen snakket om reaksjonen på at hun raskt kom tilbake til å lage musikk i et ærlig intervju med Cosmopolitan tidligere i år.

'Jeg føler at det har vært noen få mennesker som ikke forstår hvorfor jeg forlot Little Mix, men nå er i studio og lager musikk,' sa hun til bladet under en ærlig prat.

Jeg sa aldri da jeg la ut min uttalelse om at jeg kom ut av bandet for aldri å være i offentligheten eller opptre igjen, eller gjøre musikk. Jeg kom ut av bandet fordi jeg virkelig ikke kunne takle presset om å være i et jenteband. '

Jesy Nelson jobber for tiden også med solomateriale etter å ha forlatt bandet

Stjernen åpnet for beslutningen om å forlate bandet tidligere i år (Bilde: Jesy Nelson / Instagram)

Tidligere denne måneden ertet Jesy fans på Instagram med et annet hint om hennes etterlengtede debutsingel.

Filmet i et studio, la den tidligere Little Mix -stjernen ut en kort video, uten lyd, og zoome inn i et par hodetelefoner og forskjellige andre opptaksutstyr.

Spennende lojale fans som venter på hennes neste trekk, stjernen skrev bildeteksten: 'Venter ...' sammen med en emoji av en ape som dekker munnen.

Arsenal mot Tottenham Hotspur

'Jeg kan ikke vente på at dere skal høre hva jeg har jobbet med og starte dette nye kapitlet,' sa Jesy til fansen allerede i mai da hun først signerte sin solo -platekontrakt.

The NEWSAM har kontaktet representanter for Jesy Nelson og Spotify for kommentar.

Se Også: