Levekostnader Storbritannia – hvordan å reise på ferie kan SPARE deg over £300 i måneden

Reise

Horoskopet Ditt For I Morgen

De levekostnadskrise er lammer millioner av husstander over hele Storbritannia ettersom prisene fortsetter å stige.



Dessverre Bank of England har advart om at situasjonen vil fortsette å se mørk ut i overskuelig fremtid, slik den spår landet vil gå inn i en resesjon denne vinteren.



hvor mange millionærer i Storbritannia

Med regninger som stiger, fortsetter folk å komme opp med mer fantasifulle måter å gjøre det på spare penger .



En TikToker tror hun kan ha knekt koden for å kutte kostnader for øyeblikket: å reise på en måneds ferie.

Helen, 31, tok til appen for å dele ideen sin for å spare penger på økende oppvarmings- og matregninger etter å ha funnet en god alt inkludert avtale.

Men er det egentlig billigere? Vi har gjort regnestykket for å finne ut.



Levekostnader ferie hack

I en video delt på TikTok avslørte Helen at hun vurderte å ta en måneds lang all-inclusive-ferie i stedet for å bli i Storbritannia ettersom mat- og varmeprisene stiger.

Helen delte en feriepakke til Egypt som kostet 1312 pund per person for 28 netter fra 31. januar, og du får også et dobbeltrom med hageutsikt og balkong.



I bildeteksten sa Helen: 'Ærlig talt gir det bare mer økonomisk mening for meg å sitte på en solseng hele dagen og vente på at alt dette skal blåse over.'

når.er svart fredag ​​2019

Og mange var enige med henne.

En person kommenterte: 'Vent hva... faktisk billigere enn mine månedlige hus- og matregninger.'

Mens en annen sa: 'Det er det samme som husleien min, men uten alle de andre tingene kastet inn.'

Hva er gjennomsnittlig levekostnad i Storbritannia?

  Energiregninger
Energiregningene kan stige igjen i oktober ( Bilde: PA)

I mai 2022 avslørte Zoopla i sin siste leiemarkedsrapport at den gjennomsnittlige enslige leietaker bruker 37 % av inntekten sin på leie, og for enslige leietakere i London hopper dette til 52 %.

Forrige måned estimerte ONS den gjennomsnittlige ukentlige inntekten i Storbritannia til £565 for vanlig lønn, noe som gjør den gjennomsnittlige månedlige inntekten opp til £2260.

Dette betyr at gjennomsnittsprisen en person betaler for husleien sin er på rundt £836.

I følge EDF er den gjennomsnittlige energiregningen for et lite hus eller leilighet med ett til to soverom £66 i måneden, men dette kan øke med nytt energipristak i oktober .

Energiindustrianalytiker Cornwall Insight har anslått det hetten kan heve seg med 78 %, etter å ha steget med 54 % i april.

fifa 20 web app utgivelsesdato uk

Dette betyr at den gjennomsnittlige energiregningen for en liten husholdning kan nå £117 i oktober.

I mellomtiden tyder forskning fra det datadrevne nettstedet NimbleFins for personlig økonomi at den gjennomsnittlige personen i Storbritannia bruker 189 pund hver måned på mat.

Rådsskatt er også en betydelig bidragsyter til levekostnadene, og i februar fant forskning fra Ocean Finance at for den gjennomsnittlige Band D-regningen, betalte en enkeltpersonshusholdning £113,60 i måneden.

Totalt betyr utgiftene ovenfor at gjennomsnittlig levekostnad i Storbritannia for én person kan estimeres til rundt £1 255, tatt i betraktning den anslåtte økningen i energitak i oktober.

charlotte dawson garderobefeil

Hvor mye koster en ferie med alt inkludert?

  Alt inkludert
TUIs lengste all-inclusive-tilbud starter fra bare £933

All-inclusive feriepriser varierer veldig, og de mest luksuriøse feriestedene kan sette deg tilbake titusenvis.

Mens Helens avtale til Egypt kommer inn på litt over gjennomsnittlig levekostnad, er det fortsatt mange billigere alternativer tilgjengelig.

Prisene er vanligvis de billigste i februar, noe som kan være god timing da Storbritannia går mot en resesjon denne vinteren.

For øyeblikket koster det billigste 28-dagers alt inkludert tilgjengelig på TUI bare £933 per person, som kommer inn på £322,60 mindre enn de estimerte levekostnadene i Storbritannia for én person.

Ferien går til Paradis Palace Hotel i Tunisia og har fire stjerner på Tripadvisor.

Rommet har balkong, og hotellet har bufférestaurant, spa og utendørsbassenger.

Totalt annonserer TUI for øyeblikket totalt 15 28-dagers helligdager med alt inkludert som er billigere enn de anslåtte levekostnadene på £1 255 per måned.

rachel thompson daley thompson

Men selv om det kan være billigere å tilbringe en måned med å slappe av ved bassenget enn å bo i Storbritannia, må du ikke ha noen leie- eller strømregningsforpliktelser i Storbritannia for å virkelig spare penger.

Se Også: