La oss alle se på Robbie Williams 'varme kones babymage

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Robbie Williams viser frem kona og babyen Roberta(Bilde: www.robbiewilliams.com / PA)



kvinner med 3 bryster

Vi elsker glade nyheter, og spesielt på en dag som i dag da hele skilsmissen fra Tom og Katie har fått oss til å føle oss alle i konflikt (hvorfor visste ikke Tom? Kan det virkelig ha kommet ut av det blå? HVEM SKAL BLI SURI ?).



Så ros de gode nyhetene Gods for Robbie Williams som postet denne flotte snapsen av kona, Ayda Field, som så ut som alle preggers og nydelige.



Han skrev 'Mine to jenter!' under bildet og er tydelig like spent som en valp på hans forestående farskap.

Robbie, 38, avslørte at kona hans på to år var gravid med sitt første barn i mars.

Han skrev på nettstedet sitt, 'Hei venner, jeg har holdt en hemmelighet for dere alle. Jeg og Ayda skal bli mamma og pappa i år !!!!!!



'Vi hadde sex! Det fungerer!'

(Vi lukket øynene mens vi skrev den siste biten. Vi liker fortsatt å tro at babyer faller ned fra himmelen av langbeinte milde storker.)



Han fortsatte, 'Vi har sett skanninger og grått ... ser på babyer i reklame og rives opp ... barnehagen er allerede planlagt.

'I utgangspunktet er jeg forelsket i en liten person som vokser i mammas mage ... og kan ikke vente med å bli pappa. Gråt nå.

'Mye kjærlighet, mye glede. Roberto, mamma og lille humle. xxx '

kim kardashian met galla 2019

En uke etter dette kunngjorde han at babyen var en liten jente.

Åh, vi godkjenner eggeskallets hvite vegger, Rob (Bilde: www.robbiewilliams.com)

Ikke bare liker vi dette bildet fordi Ayda og bumpen hennes er latterlig attraktive og tydelig massivt glade, men også fordi vi kan ta en titt inn i huset deres, noe som appellerer til vår nysgjerrige natur.

Se på lysekronene! Hvor stort ser det rommet ut? Og er det Farrow and Balls eggeskall hvitt på veggene?

Gary Barlow sa nylig at han regner med at Robbies baby kommer til å bli en skummel munk.

james hvorfor tjener jeg oss

Han sa, 'Rob kommer til å bli en flott pappa, han kommer til å bli veldig moro, og det kommer til å bli ham, for det å ha barn er å lage mennesker, tror jeg. Selv om barnet sannsynligvis vil sverge når hun er tre. '

Det kommer til å bli en ganske stygg baby (Bilde: PA)

Og hvis du lurer på hvorfor Gary regner med at Robbie har en slik rennende munn, har han tidligere forklart hvordan 'jeg ble født og oppvokst (i de tre første årene av mitt liv) på en pub. Et av mine første ord var f ** k. Og en av de første setningene mine var, & apos; Gi meg en f *** ing Harvey Wallbanger takk. & Apos; (FYI jeg fikk ikke en.) '

Vi elsker Robbie. Vi skulle ønske han var rundt mer og var morsom. Vi husker en gang han var på TV -programmet Cribs og på slutten fortalte kameraene å 'Bugger off, while I survey all that I own.'

Strålende.

Hva er ikke så genialt? Gary Barlows skattesituasjon tilsynelatende. Men han skal ikke bekymre seg for mye om det - han har blitt kåret til 65. plass på vår liste over 100 mest sexy kjendismenn. Ogle på hele listen her.

Den 65. mest sexy mann i verden? (Bilde: SPLASH)

Se Også: