Advokat avslører smutthull for sjåfører for å unngå hastighetsbillett, og det er 'den eneste måten å få saken kastet ut'

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

David Beckham skal kjempe mot en fartsovertakelse i en sak som har satt søkelys på faste straffebilletter og hvordan sjåfører prøver å vrikke ut av en.



Den tidligere fotballspilleren, anklaget for å ha kjørt en Bentley med en hastighet på 59 km / t i en 40 km / t sone i London, vil prøve å få saken kastet ut på en teknisk måte, og hevder at varselet ikke ankom innenfor det lovpålagte 14-dagers vinduet.



Det er praktisk talt ingen forsvar i retten for å kjøre over fartsgrensen, sier en juridisk ekspert Liverpool Echo.



Men en sjåfør kan få siktelsen avvist hvis de kan bevise at varselet kom for sent, slik Beckham prøver å gjøre, sa Phoebe Callender, juridisk rådgiver ved DAS Law.

David Beckham

David Beckham vil hevde at varselet kom en dag for sent (Bilde: Flynet)

Denise Van Outen Hot

Her forklarer fru Callender reglene rundt et varsel om tiltalt tiltale og hva som skjer hvis man blir levert for sent til en bils registrerte keeper.



Hva er reglene for varsel om forelegg?

Når du mottar en fartsbot, kalles den første varslingen du vil motta en melding om påtalt påtale (NIP), der du må informere politiet som kjørte på den tiden i henhold til § 172 i veitrafikkloven 1998.

alan carr en født hvert minutt

Denne kunngjøringen skal sendes den registrerte keeperen innen 14 dager etter at hastighetsovertredelsen fant sted.



Hvis du ikke sender politiet sjåførens detaljer innen den tid de oppgir, kan du få opptil seks straffepoeng og en bot som vanligvis er £ 100.

Etter dette vil du bli varslet om de vil tilby deg poeng og en bot på hastighetsbevissthetskurs, eller om det vil gå videre til en domstol.

Kan jeg få en bot bøtet hvis den ble levert ‘sent’?

Å utfordre bevis på et kamera kan være 'vanskelig', sier en ekspert (Bilde: iStockphoto)

I henhold til veitrafikkloven 1998 må NIP sendes til den registrerte keeperen innen 14 dager etter fartsovertredelsen.

Hvis den når du mottar NIP er datert mer enn 14 dager etter at lovbruddet fant sted, bør du sende den tilbake til prosesskontoret og avvise den fordi den er ute av tiden.

er steph på bbc gravid

Hvis du ikke er registrert keeper av bilen og du mottar NIP siste 14 dager, må du sjekke om de har sendt den til den registrerte keeperen innen tidsperioden. Hvis det har vært det, vil det ikke bli klassifisert som sent.

Hvis du ikke mottar en NIP og bare mottar en rettslig stevning, kan du ha et forsvar for fartsovertredelsen og påfølgende påtale som finner sted.

Hvordan utfordrer jeg en fartsbot?

Det er veldig vanskelig å utfordre en fartsbot, ettersom det praktisk talt ikke er noen forsvar for hvorfor en person kjørte over fartsgrensen, selv om du mener det ikke er rettferdig.

Du kan kanskje utfordre det hvis varselet var feil, f.eks. dato, klokkeslett, sted for fartsovertredelsen.

Stavefeil eller mindre feil som fargen på et kjøretøy etc. godtas imidlertid ikke.

everton vs liverpool kanal

Å utfordre bevisene for selve kameraet kan også være vanskelig, med mindre du har bevis for at kameraet er defekt, så er det lite sannsynlig at du vil kunne utfordre fartsboten din vellykket.

Bør jeg bruke en advokat/advokat for å behandle saken min, eller kan jeg gjøre det selv?

En politimann skriver opp en billett til en sjåfør (Bilde: Adam Gerrard)

Om du velger eller trenger en advokat vil avhenge av omstendighetene. De fleste fartsovertredelser går ikke til retten og behandles ved hjelp av straffepunkter og bøter eller hastighetskurs, så du trenger ikke en advokat i disse tilfellene.

Hvis du imidlertid står overfor en rettskallelse og du allerede har seks til ni poeng på lisensen din, eller hvis du har blitt tatt for fort på motorveien over 75 km / t, kan du bli utsatt for et høyere botnivå eller et kjøreforbud.

royal rumble 2019 britisk tid

Det ville være lurt å bruke en advokat under disse omstendighetene for å støtte deg i å utfordre botnivået eller fremme saken din om hvorfor du ikke bør ha kjøreforbud.

Er det sant at jeg ikke blir bøtelagt hvis jeg bare har brutt fartsgrensen med 1-2 km / t?

Mange tror at du ikke kan bli bøtelagt for å gå en eller to miles i timen over fartsgrensen - dette er ikke alltid tilfelle.

Noen enheter har en toleranse på 2 km / t over fartsgrensen, og du kan fortsatt bli bøtelagt.

Se Også: