Kelvin Fletchers far hulker av stolthet over den emosjonelle Strictly Come Dancing -finalen

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

I går kveld så bookmakere & apos; favoritten Kelvin Fletcher og Oti Mabuse løfter Glitterball -trofeet i den emosjonelle Strictly Come Dancing 2019 -finalen.



De jublende stjernene gråt da de ble kunngjort vinnerne, og slo Emma Barton og Anton Du Beke, og Karim Zeroual og Amy Dowden i den siste episoden av tiåret.



Til og med Otis søster, dommer Motsi Mabuse, var i tårer av stolthet etter å ha tildelt Kelvin og Oti perfekte score for alle tre rutinene sine.



Og noen fans har kanskje lagt merke til at Kelvins egne foreldre var i flom da de ga sønnen en stående applaus fra publikum.

skitne bilder av miley cyrus

Kelvins pappa Warren hulket av stolthet

Han kunne ikke slutte å gråte (Bilde: BBC)



Hans stolte pappa Warren Fletcher sto helt målløs da Claudia Winkleman og Tess Daly leste opp vinnerne & apos; navn - og kunne ikke gjøre annet enn å grine av kvalt følelser da han og Kelvins mamma så sjokkert på hverandre.

De satt ved siden av Kelvins kone Liz Marsland, som strålte og jublet over ektemannens seier.



beste klips i hair extensions

Den stolte trekanten virket totalt overveldet av følelser da selv Kelvin snublet etter de riktige ordene for å uttrykke følelsene sine.

Warren omfavnet Kelvins kone Liz mens hun gråt

De kunne ikke tro det (Bilde: BBC)

Liz har vært Kelvins rock under treningen, til og med tålmodig forstått hvorfor han måtte svinge viktige familieanledninger for å få et skudd på pokalen.

Ikke bare savnet han bryllupsdagen på grunn av hans og Otis slitsomme treningsregime, forrige uke måtte han også hoppe over sønnens første bursdag.

Den 35 år gamle skuespilleren har stått opp klokken 05.00 for å begynne å trene før han begynte på 12 timers trening med Oti.

Kelvin og Oti var bookies & apos; favoritt i det meste av serien takket være deres dyktighet og engasjement (Bilde: BBC)

hva skjedde med pikk og dom

Etter å ha lært sin rutine på mandagen, har Kelvin sørget for at han vet det utenat innen tirsdag ved lunsjtid, slik at han og Oti kan tilbringe resten av uken med å perfeksjonere hvert trinn.

The Strictly -mester har slanket ned hele 3000 kalorier og drukket fire liter vann om dagen for å drive øvelsene, og det har absolutt lønnet seg, selv om Motsi og Shirley Ballas mistet roen over musklene.

Bronson giftet seg med tatovering ved første øyekast

Og Liz har taklet dommere & apos; tilbakemelding om Kelvin og Otis susende kjemi med stor glede.

Hun fortalte Hello! magasin: 'Det plager meg ikke, jeg er vant til å se ham kysse Storbritannias mest sexy kvinner på Emmerdale.

'Jeg vet at den største delen av en dans er historien, og det å gjøre den troverdig, jeg forstår prestasjonen.'

Se Også: