Katie Price 'støtter' døtre som skal ha kosmetisk kirurgi når de er eldre

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Katie Price sies å være 'helt støttende' for døtrene Princess og Bunny hvis de ønsker kosmetisk kirurgi når de er eldre, ifølge en ny rapport.



43-åringen har nylig gjennomgått en strøm av 'tweakments', inkludert fettsuging av hele kroppen, øye- og leppeheiser i Tyrkia etter å ha forlovet seg med forloveden Carl Woods, 32.



Imidlertid har den tidligere glamourmodellens avslappede holdning til å gå under kniven angivelig skapt bekymring hos eksene Peter Andre og Kieran Hayler - og barna de deler.



En kilde sa til magasinet Heat: Det hele stammer fra at hun sa at hun vil la dem operere når de er eldre - spesielt jentene - som har gått ned som en blyballong med begge pappaene.

Katie Price

Katie Price, 43, har angivelig sagt at hun støtter fullstendig & apos; hvis døtrene hennes Princess og Bunny vil gå under kniven når de er eldre

Vennene hennes føler at hun bare prøver å få en stigning ut av dem og er kontroversiell av hensyn til det, men Katie ser ikke helt hva det handler om at barn vil operere hvis det er noe det plager dem. '



Insideren la til at stjernen ikke ser noe galt i at barna hennes ønsker å forbedre funksjonene sine kirurgisk så lenge de er i riktig alder og til og med sa at Katie ser på kosmetisk kirurgi som en hobby.

Hun spøkte til og med med at hun og prinsessen dro til utlandet for å få ansiktsløftninger to-mot-en når de er mye eldre, fortsatte kilden. For Katie er det ikke noe stigma knyttet til å ha gjort arbeidet, og hun føler ingen skam. '



Imidlertid har Katie sine kommentarer etterlatt Peter, som hun deler Junior, 16 og Princess, 14, med, og Kieran, som hun ønsket Jett, syv, og Bunny, seks, velkommen med, 'helt fortvilet' når hun diskuterer kosmetisk kirurgi foran barna.

Rapporten kommer etter at Katie delte sine siste episke plastikkirurgiske prosedyrer og innrømmet at hun så ut som et 'monster' i timene etter å ha gått under kniven.

Den tidligere Loose Women -stjernen hadde fettsuging i hele kroppen, øye- og leppeløft, fettsuging under haken og fett injisert i baksiden etter å ha kjørt til Tyrkia for å få prosedyrene utført.

Prinsesse Andre og Bunny Hayler

Princess, 14, er Katie & # 39; s datter eks Peter Andre og stjernen ønsket seks år gamle Bunny velkommen med Kieran Hayler

Bare for at fansen hennes ikke skulle føle seg utelatt av turen, filmet Katie hele shebangen for YouTube -kanalen sin.

Det var heller ikke helt vanlig seiling, siden den tidligere glamourmodellen nektet en transfusjon etter at hun kom fra operasjonen, da hun fryktet at hun kunne få koronavirus.

På vanlig måte utbrøt Katie etter å ha sett sitt bandasjerte ansikt: Hva faen har jeg gjort?

Mens forloveden Carl Woods fryktet det verste da hun gikk under kniven, fortalte Katie Solen : 'Jeg har gått til helvete og tilbake, det var fryktelig -' Herregud, jeg ser ut som et monster ut av en skrekkfilm '.'

Carl Woods og Katie Price

Katie er for tiden i Spania med forloveden Carl Woods da hun kommer seg etter kosmetisk kirurgi (Bilde: carljwoods/Instagram)

Katie har hevdet at hun prøver å få sitt gamle jeg tilbake, og hun har stemplet seg som en 'operasjonsveteran' etter dette siste settet med prosedyrer.

Hun har sagt at hun ville komme i karantene i fem dager etter at hun kom tilbake til Storbritannia for tre uker siden.

Katie håper å gifte seg med Carl senere i år og ønsker å se best mulig ut, men hun innrømmer at 'hver dag ville jeg se på meg selv og tenke bare' Jesus Kristus, jeg lot meg gå '.'

Hun regner med at hun fikk to steiner i vekt under låsingen, og selvtilliten hennes har blitt mindre siden noen av hennes psykiske problemer ble pålagt henne å brekke begge føttene i fjor, da hun falt av en vegg mens hun var på ferie i Tyrkia.

Se Også: