Karaoke-fans gleder seg! Sky Q legger til ROXi-musikk slik at du kan synge med fra stua

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er en kjærlighet-eller-hat-aktivitet, men hvis du er en fan av karaoke, vil et nytt samarbeid komme som musikk i ørene dine (bokstavelig talt).



Sky har slått seg sammen med musikktjenesten ROXi, som lar ivrige karaoke-fans synge med fra stua.



Den populære musikkunderholdningstjenesten lanseres på Sky Q denne uka.



Rob Lewis, administrerende direktør i ROXi, sa: Med lanseringen av 'ROXi on Sky Q' kan Sky-abonnenter lytte sammen, synge sammen, danse sammen og spille musikkspill sammen, uten å måtte kjøpe noe dedikert maskinvare.

ROXi inkluderer over 55 millioner sanger, i tillegg til musikk-trivia-spill, radiostasjoner, karaoke og Sound Machine - en avslappende audiovisuell opplevelse som er ideell for yoga eller meditasjon.

ROXi har lansert på Sky Q (Bilde: ROXi)



kandidater til europavalg i mitt område

Til nå har musikktjenesten kun vært tilgjengelig på ROXis dedikerte maskinvare.

Imidlertid kan Sky Q-kunder nå få tilgang til tjenesten via TV-en.



For å gjøre det, si bare 'Åpne ROXi' eller 'start ROXi' i din Sky Q stemmefjernkontroll, eller søk i Sky Qs 'Apper'-seksjon.

ROXi inkluderer over 55 millioner sanger, i tillegg til musikk-trivia-spill, radiostasjoner, karaoke og Sound Machine (Bilde: ROXi)

TV

Fraser Stirling, Group Chief Product Officer, sa: Å ha tilgang til alle favorittappene dine på den store TV-skjermen er viktigere enn noen gang siden vi bruker TV-ene våre til alt fra underholdning til trening.

ROXi er den siste i rekken av strålende tjenester som legges til Sky Q, slik at du kan få musikk, spill, online video, utdanning og TV på ett sted.

hugh hefner og crystal harris

ROXi vil være tilgjengelig på Sky Q gratis i 30 dager, selv om den normale abonnementsprisen er £6,99/måned.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: