Jurgen Klopps mål for sommeroverføringer til Liverpool - hvor nær han er å oppfylle dem

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Liverpool kom pinefullt nær hjemlig ære forrige periode, så Jürgen Klopps side dro inn i sommeren vel vitende om at de bare trengte litt finjustering for å utfordre igjen i år.



Imidlertid har landskapet endret seg dramatisk på toppen av Premier League i løpet av lavsesongen; Manchester City har skaffet en av Europas dødeligste spisser i Erling Haaland , mens resten av toppflyets store kanoner også har vært opptatt på overgangsmarkedet.



Klopp har ikke hvilt på laurbærene og har frisket opp troppen i forkant av kampanjen 2022/23, og de røde har en angrep med nytt utseende følgende Sadio Manes avgang. Men har tyskeren bokset alt han satte seg for å få til i begynnelsen av sommeren? Her, NEWSAM Fotball tar en titt...



Hvem ble Liverpool koblet til?

Bli med i debatten! Hva har du gjort med Liverpools overgangsvirksomhet denne sommeren? Gi oss beskjed her.

  Liverpool og Real Madrid var begge interessert i Aurelien Tchouameni
Liverpool og Real Madrid var begge interessert i Aurelien Tchouameni ( Bilde: NurPhoto/PA-bilder)

De røde har blitt koblet til en hel rekke navn i løpet av månedene frem til sesongslutt, og noe av den interessen har kommet i oppfyllelse. Liverpool hadde blitt kreditert med en interesse i slike som Fabio Carvalho og Darwin Nunez i flere måneder, og førstnevnte hadde til og med nærmet seg en frist for bytte til Anfield i januar.

Aurelien Tchouameni var et annet navn som ble fløt om jevnlig, mens det snakkes om et trekk for Jude Bellingham har heller ikke blitt realisert.



Kalvin Phillips ble knyttet til en flytting til Merseyside når det ble klart at han ville forlate Leeds United , mens de røde også ble rapportert å følge med på tidligere Bournemouth mannen Arnaut Danjuma, som har blendet i Spania for Villarreal.

Hvem har de signert så langt?

  Fabio Carvalho forseglet endelig drømmebyttet til Liverpool denne sommeren
Fabio Carvalho forseglet endelig drømmebyttet til Liverpool denne sommeren ( Bilde: Paul Greenwood/REX/Shutterstock)

Liverpool sprutet ut på en avtale som kan formørke £85 millioner for å gjøre Nunez til deres nye klubbrekordsignering etter at Mane ble lokket til Tyskland av Bayern München .



De røde har også tatt Carvalho, som allerede tippes for en stor rolle på Merseyside etter å ha imponert i Championship for Fulham , og den unge høyrebacken Calvin Ramsey, som var på bok hos Aberdeen.

Den kanskje største avtalen Liverpool har oppnådd denne sommeren er imidlertid uavgjort Mohamed Salah ned til en ny langtidskontrakt; noe som har stått øverst på agendaen deres i flere måneder. Men den røde talismanen har endelig avsluttet spekulasjonene om fremtiden ved å inngå en ny avtale.

Er det noen igjen på radaren deres?

  Jude Bellingham er fortsatt fast på Klopp's radar
Jude Bellingham er fortsatt solid på Klopps radar

Etter å ha sprutet pengene på Nunez, har Klopp insistert på at de røde er ferdige på overgangsmarkedet denne sommeren – selv om de ser ut til å være korte på midtbanen.

De røde gikk glipp av en avtale for Tchouameni, som endte opp med å bli med ekte Madrid kort tid etter at Los Blancos knuste Liverpools Champions League drømmer.

Det har siden blitt rapportert at Liverpool har identifisert Bellingham som deres øverste midtbanemål Borussia Dortmund starlet antas å være uoppnåelig akkurat nå. Hvis Klopp virkelig har bestemt at Bellingham er hans mann, så er det sannsynlig at Liverpool-sjefen vil holde fast ved sitt ord og si tiden - spesielt siden han allerede har frisket opp laget sitt.

Se Også: