Jurgen Klopp innrømmer Liverpool-overføring på grunn av bekymring over 'for mange skader'

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Liverpool-manager Jurgen Klopp insisterte på at ingenting har endret seg når det gjelder overgang til tross for noen skadetilbakeslag for laget hans.



De røde har kun gjort tre seniorsigneringer i forkant av den kommende kampanjen, da de har som mål å gjenvinne tittelen fra Manchester City etter å ha blitt slått med et poeng forrige sesong. Darwin Nunez har vært det høyest profilerte tillegget , ankommer for en avgift som til slutt kan stige til en klubbrekord, med Fabio Carvalho og Calvin Ramsay som også blir med i troppen.



Klopps lag har fått et nytt slag i forberedelsene, med Ibrahima Konate skadet i en treningskamp før sesongen mot Strasbourg og sammen med Curtis Jones på sidelinjen . Manageren har imidlertid antydet at de ikke vil bli forhastet inn i noen overføringsvirksomhet i siste øyeblikk.



'Vi har for mange skader, det er sant, men i dette øyeblikket har ingenting endret seg,' sa Klopp til media i forkant av Liverpools Premier League åpner mot Fulham (via Ekkoet ). De røde vil kunne kalle på Alisson for kampen, til tross for at keeperen savner noe av pre-season-programmet på grunn av skader, mens slike som Nunez og forrige sesongs toppscorer Mohamed Salah vil se etter å legge til sine Community Shield-mål.

'Vi kan ikke løse et problem vi har i fire uker med en overgang,' fortsatte den tyske manageren. 'Vinduet er åpent, så vi får se, men det er ingen planer.'

Sjefen avslørte imidlertid at skaden til Konate 'vil påvirke utgående overføringer'. Nat Phillips hadde blitt koblet til en avgang etter å ha avsluttet forrige sesong på lån kl Bournemouth , men forventes nå å forbli som dekning med den franske forsvareren utilgjengelig.



Trenger Liverpool flere signeringer? Si din mening i kommentarfeltet

 Ibrahima Konate mangler på grunn av skade
Ibrahima Konate mangler på grunn av skade ( Bilde: REUTERS)

Klopps kommentarer kom med Liverpool savner også Kostas Tsimikas, selv om venstrebacken kan være tilbake snart. 'Kostas var uheldig i en treningssituasjon. Han kan være klar til å trene neste uke, noe som er nyttig,' sa manageren.



'Ibou [Konate] i en utfordring mot Strasbourg, vi må se hvor lang tid det vil ta, men han er ute en stund. [Alisson] har det bra. Curtis håper vi fanget det i rett øyeblikk. Noen ganger med unge spillere har de en stressreaksjon.Vi må være forsiktige.

'Naby [Keita] tror jeg kommer tilbake i dag den første dagen. I går noen symptomer fortsatt, ikke Covid, men ikke riktig. Caoimhin [Kelleher] noen uker unna.'

Liverpool var stille på overgangsmarkedet i fjor sommer, og la bare Konate til sine rekker og avsluttet avtalen tidlig. De har imidlertid ikke vært uvillige til å opptre mot slutten av et vindu, som vist av deres trekk for Luis Diaz i januar.

Colombianeren startet Community Shield, med den nye mannen Carvalho som erstattet ham sent, og kan være i kø for å starte på lørdag. Med nesten en måned igjen av overgangsvinduet, kan de tidlige kampene gi en guide til hvor godt Liverpool vil svare på tapet av Sadio Mane etter at Senegal-stjernen flyttet til Bayern München i sommer.

Se Også: