June Whitfield innrømmet at helsen sviktet i intervjuet TIMER før døden - men fremdeles spøkte vitser

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

June Whitfield avslørte at helsen hennes sviktet i et intervju gitt bare timer før hennes død.



Den veteran skuespilleren - som spilte hovedrollen i Carry On -filmene, Terry og June og Absolutely Fabulous - fortalte hvordan hun ikke lenger kunne komme seg rundt alene.



Spurt om hun fremdeles mottok jobbtilbud i et radiointervju med & apos; Diddy & apos; David Hamilton 28. desember, sa hun: Egentlig ikke. Som skuespiller må du kunne gå rundt, og jeg er ikke veldig god på det.



I tråd med hennes berømte vits, sa hun at den eneste delen hun ville være egnet for er at noen i sengen skal sove.

Stjernens agent bekreftet at hun døde fredelig & apos; i søvnen torsdag kveld, 93 år gammel, selv om den eksakte dødsårsaken ikke er bekreftet.

June fortsatte å leve alene i 16 år etter ektemannen Tim Aitchison død i 2001.



June innrømmet at hun slet med mobiliteten (Bilde: John Rainford / WENN.com)

Hun giftet seg med ektemannen Tim Aitchison i 1955 (Bilde: NEWSAMpix)



Imidlertid bestemte hun seg i 2017 for å gi opp huset sitt og flytte inn i et omsorgsbolig - et trekk hun innrømmet kom som en lettelse.

'Nå har jeg venner der jeg bor, og jeg liker det. De er morsomme, sa hun til The NEWSAM. 'Jeg trenger ikke å bekymre meg for ting som taket eller rørleggeren lenger.

Men til tross for flyttingen, insisterte hun på at hun fortsatt var i fin fett.

'Jeg har ingen spesiell rutine. Jeg gjør bare veldig lite. Jeg har massasje en gang i uken. Jeg er ikke så mobil som jeg vil være, men ellers har jeg det bra, fortsatte hun.

Joanna Lumley ledet hyllestene (Bilde: Presseforening)

Juni ble en dame i fjor (Bilde: SWNS)

I mellomtiden har kondolanse meldinger strømmet inn fra showbiz-verdenen, med co-stjernen til Ab Fab, Joanna Lumley, som ledet hyllestene til hennes syv tiår lange karriere.

'Jeg er hjerteskjæret over å miste en så kjær venn, og jeg kommer aldri til å glemme hennes oppsiktsvekkende talent, humor og generøsitet overfor oss alle som hadde gleden av å jobbe med henne på Ab Fab,' skuespilleren - som spilte hennes nemesis Patsy på skjermen - fortalte ITV News.

Deres medstjerne Nadia Sawalha - best kjent som hennes langmodige barnebarn Saffy - la til: 'Takk damejunewhitfield, for å lære meg håndverket mitt med en slik nåde og verdighet. Jeg har alltid ønsket at du skulle vite hvor ærefrykt jeg var for deg, men du var alltid altfor ydmyk til å godta min tilbedelse.

'Du var en stor inspirasjonskilde for meg. Farvel Gran. '

Se Også: