Jose Antonio Reyes 'sørgende kone forlot ødelagt da identitetstyven poserte mens hun tigger om penger

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den sørgende enken til den tidligere Arsenal -stjernen Jose Antonio Reyes, som døde i en bilulykke 1. juni, har gitt uttrykk for hennes ødeleggelse etter at en identitetstyv tok seg til internett og lot som hun tigget om penger.



Modell Noelia Lopez sier at hun var livredd for å få vite om 'phishing' -svindelen på en falsk Instagram-profil, bare to måneder etter at mannen hennes døde i en alder av 35 år i en høyhastighetsulykke i Sevilla.



Politiet etterforsker etter at meldinger dukket opp på det sosiale nettverket, og feilaktig hevdet å ha blitt postet av Noelia, som har to små døtre.



I den hevdet forfatteren å være fotballspillerens kone og sa at hun stod foran 'en vanskelig tid å oppdra barna alene'.

Fremdeles som Noelia, fortsatte den ukjente personen med å appellere til alle som kjente Reyes om å bidra med penger til et spesialfond, og sa at de var sikre på at de ville hjelpe fordi fotballspilleren hadde vært en så god mann og elsket av alle.

Jose Antonio Reyes og Noelia Lopez (Bilde: Europa Press via Getty Images)



Noelia har tatt til Instagram for å søppel ethvert forslag om innsamling og for å gjøre det klart at personen som postet meldingen i hennes navn, er falsk. Det hadde vært & likt; & ldquo; likte & apos; over 7000 ganger.

Den falske Instagram -kontoen brukte en annen adresse enn Noelias virkelige, men kombinerte navnene hennes for å få den til å se autentisk ut.



'Jeg vet ikke hvem som kan stå bak denne kontoen, og posere som meg,' skrev hun. 'Ingen kjenner virkeligheten i situasjonen vi lever.

'Til den enorme smerten ved tapet av en så viktig skikkelse i en familie, kan flere omstendigheter legges til. Men aldri, uansett den økonomiske situasjonen i mitt hjem, ville jeg ha bedt om hjelp, langt mindre på denne måten.

Lopez har blitt ødelagt av hendelsen (Bilde: Europa Press via Getty Images)

'Takket være Gud og foreldrene mine spiser vi hver dag. Jeg takker de som setter pris på oss for å gi meg beskjed om eksistensen av disse meldingene. Jeg ber om maksimal spredning for å stoppe dette. Takk skal du ha.'

Sevilla FC og Extremadura UD arrangerer et vitnesbyrd 10. august på Francisco de la Hera stadion i Almendralejo (Badajoz) som en hyllest til Reyes, tidligere spiller for begge lag, hvor inntektene går til familien hans.

Den tidligere spanske midtbanespilleren, som også spilte for Arsenal, Sevilla og Real Madrid, døde da bilen han reiste i krasjet på en vei mellom hjembyen Utrera og Sevilla. Fetteren hans døde også.

Årsaken til ulykken er fortsatt under etterforskning.

Se Også: