Jordan Worth: Ekspert i kroppsspråk avslører SANNHET bak politiintervjuløgner

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Krenkende kjæreste Jordan Worth var & apos; passiv & apos; og & apos; høflig & apos; i politiavhør i et forsøk på å 'ta på seg offerets rolle', ifølge en kroppsspråkekspert.



Judi James sier Worth & apos; snakket med en barnslig stemme & apos; og brukte små bevegelser for å prøve å motbevise eventuelle forslag til aggresjon eller styrke & apos; etter at hun ble arrestert for å ha angrepet kjæresten Alex Skeel og forlatt ham & apos; 10 dager fra døden & apos ;.



Men politiet så gjennom hennes onde løgner, og hun ble fengslet i syv og et halvt år ved Luton Crown Court i fjor etter å ha innrømmet grov kroppsskade og tvangsstyrende oppførsel.



Har du vært utsatt for overgrep i hjemmet og ønsker å dele historien din for å øke bevisstheten? Send e -post til webnews@NEWSAM.co.uk

Hun angrep kjæresten Alex, 22, med en kniv og en hammer og helte kokende vann over ham.

I løpet av hennes tre års terrorperiode holdt Worth også Alex isolert fra venner og familie, nektet ham mat og fortalte til og med hva han skulle ha på seg.



Worth overfalt kjæresten Alex Skeel med en kniv og en hammer og helte kokende vann over ham (Bilde: BBC)

Worths politiavhør gir et fascinerende innblikk i hennes onde sinn.



De var med i BBC Three -dokumentaren Abused By My Girlfriend,

9:11 angelnummer

Dette er hva Judi, forfatter og kroppsspråkekspert, sa om opptakene:

'Kontrollerende atferd og hjemmemishandling har en tendens til å antyde at den som gjør kontrollen vil være mektig, sterk og aggressiv, men det er ikke alltid tilfelle, og det kan være at en overgriper vil-for utenforstående-presentere seg selv som sårbare. fører til inkongruens som kan påvirke og forvirre offeret.

'Jordan prøver åpent å presentere seg som passiv og høflig, nesten som om hun prøver å påta seg offerets rolle eller i det minste den berørte partneren.

'Hun signaliserer et ønske om å være så hjelpsom som mulig ved å lene seg fremover med armene på skrivebordet foran seg, ofte med hendene sammen i det som nesten er en be -gest.'

'Stemmen hennes blir tatt til en høy, myk tonehøyde som får henne til å høres barnslig ut og bevegelsene hennes virker delikate, som om de prøver å motbevise alle forslag om aggresjon eller styrke. ' (Bilde: BBC)

I politiavhørene spør Jordan offiserer: 'Hvor er Alex nå? Jeg vil bare ordne alt, begynne på nytt. '

Når hun husket en gang hun stakk ham, sa hun: 'Jeg holdt i kniven. Jeg ville bare at han skulle komme hjem. Det var en stor fra kjøkkenet.

'Jeg tror det var en brødkniv. Jeg er faktisk ikke sikker. '

På spørsmål om hvor langt hun trodde kniven gikk inn i Alex, sa Jordan: 'Jeg tror ikke det gikk så langt, men det gjorde det, det var mye blod.'

Når han blir fortalt at Alex hadde noen 'ganske såre skader' og spurte hvordan han virket, svarer Jordan: 'Jeg tror, ​​jeg tror han bare er lei seg fordi vi har alt vi noen gang ønsket oss, men vi er ikke fornøyd.'

'Hele skjermen hennes er mot-intuitiv. Hun skråner på hodet for å vise høflig, aktiv lytting, og hun nikker når hun blir spurt om å vise et ønske om å hjelpe. ' (Bilde: BBC)

'Stemmen hennes blir tatt til en høy, myk tonehøyde som får henne til å høres barnslig ut og bevegelsene hennes virker delikate, som om de prøver å motbevise alle forslag om aggresjon eller styrke.

'Politimannen beskriver henne som' lett og høflig 'og utrolig nok er dette et blikk hun beholder gjennom hele intervjuet, selv når hun sitter og etterligner angrepene hennes mot Alex.

'Hele skjermen hennes er mot-intuitiv. Hun hopper på hodet for å vise høflig, aktiv lytting, og hun nikker når hun blir spurt for å vise et ønske om å hjelpe.

'Hun reduserer seg selv for å se sårbar ut og berører håret eller gnir seg i øynene ved hjelp av ømfintlige håndbevegelser.

Jordan signaliserer et ønske om å være så hjelpsom som mulig ved å lene seg fremover med armene på skrivebordet foran henne, ofte med hendene sammen i det som nesten er en be -gest. (Bilde: BBC)

'Når vi ser på hennes illustrerende gester mens hun mimer med kniv og andre våpen på Alex, ser vi henne mimere uklart i størrelse, men får våpnene til å se små ut hver gang, mens hun snakker om handlingene sine som om de var godt innenfor grensene til vanlig.

'Jordans øyekontakt ser relativt konstant ut, men når hun blir spurt om å holde Alex fra familien, ser det ut til at hun ser ned i en avskåret gest.

'Når hun blir fortalt at Alex sier at han er blitt angrepet, utfører hun en liten vinkende gest med hodet for å antyde vantro.

12 år gamle gutter

Jordan klør seg i øyet med pekefingeren, noe som kunne ha gitt henne unnskyldningen til å gjøre en avskjæring med hånden, skjule en del av ansiktet og det ene øyet før hun påførte sitt rimelige og hjelpsomme ansiktsuttrykk og lente seg fremover igjen med øyet ta kontakt med (Bilde: BBC)

'Hun følger dette opp med og riper i øynene med pekefingeren, noe som kunne ha gitt henne unnskyldningen til å gjøre en cut-off med hånden, skjule en del av ansiktet og det ene øyet før hun brukte det rimelige og hjelpsomme ansiktsuttrykket og lener seg fremover igjen med øyekontakt. '

(Bilde: BBC)

Når han husker et nytt angrep med en hårbørste, der Alex tann ble hengende ut av munnen hans, viser Jordan offiserer hvordan hun slo ham.

'Hver gang vi har hatt et argument i bilen, tar jeg bare tak i hårbørsten min som er på siden, og jeg kommer til å slå ham uansett hvor jeg kan', sier hun.

'Det var en hammer, umm, men jeg har aldri, jeg har aldri skadet ham.'

'Jordan mimer å slå Alex med hårbørsten i en liten, ugjerlig utseende gest som også virker som et forsøk på å normalisere handlingene hennes.' (Bilde: BBC)

'Jordan mimer å slå Alex med hårbørsten i en liten, uoffensiv utseende som også virker som et forsøk på å normalisere handlingene hennes.

'Det samme med hammer -mimien, hvor hun snakker om' taps 'og ser nesten ut som om hun tapper på et kokt egg til frokost, pluss ordene' I never hurt him 'med en høy, nesten babylik stemme.

'Hun er enig i løgndetektortesten og sier at de bare gjorde det en gang, men bruk av et fingerplukkritual tyder på noen tegn på spenning på dette tidspunktet.'

danny dyer aksepttale

'Politikameraet da de gikk til huset, viser en veldig senket, dempet utseende Alex som bare åpner døren delvis. ' (Bilde: BBC)

Dramatiske opptak av de to gangene politiet ble kalt til hjemmeforstyrrelser i hjemmet Alex delte med Jordan, ble vist i BBC Three -dokumentaren Abused By My Girlfriend.

Naboene hadde ringt 999 etter å ha hørt kampen.

Det var under det andre besøket at Jordan ble arrestert.

Alex sa: 'Vi bare ropte og kranglet, og den neste tenkte at det var en politibil utenfor og jeg åpnet døren, og det var Ed som sto der med et veldig hyggelig smil om munnen.'

'På spørsmål om han er ok, da han har sagt at han svarer, er han 100% sikker, men han stirrer fremover uten å ha øyekontakt i det hele tatt. ' (Bilde: BBC)

'Politikameraet da de gikk til huset, viser en veldig senket, dempet utseende Alex som bare åpner døren delvis.

'Øynene hans er nede, haken hengende, så det ser ut til at munnen hans henger åpent og skuldrene er skrå.

'På spørsmål om han er ok, da han har sagt at han svarer, er han 100% sikker, men han stirrer fremover uten å ha øyekontakt i det hele tatt.

simon cowell og cheryl cole

(Bilde: BBC)

'Jordan vugger babyen, og vugger fra side til side på føttene hennes.

'Mens Alex står nedfelt mot veggen, spør hun ham om han kommer tilbake fra A&E.

'Deres farvel omfavnelse er smertefullt inkongruent og kontraintuitivt.

'Det er Jordan som står og gjør' lite og sårbart 'med babyen i armene mens Alex prøver å utføre en slags falsk normalitet ved å plassere en beskyttende arm rundt henne og kysse henne på siden av hodet hennes.

'Deres farvel omfavnelse er smertefullt inkongruent og kontraintuitivt. ' (Bilde: BBC)

På politistasjonen mens Jordan blir avhørt om overgrepet hun har påført Alex, blir han intervjuet av spesialutdannede offiserer.

'Alex' kroppsspråk når han endelig kommer til sikkerheten på politistasjonen, ligner imidlertid skremmende på en frykt fra dyr.

'Hans nød er åpenbar, og det samme er hans tilsynelatende forvirring.

(Bilde: BBC)

'Han prøver fortsatt å normalisere situasjonen ved å plassere en albue på stolarmen i det som ser ut som et forsøk på å virke uformell, men snart sitter han med en pute på fanget, noe som kan være for sikkerhet og komfort så mye som å hvile hans sårede arm.

'Palm-out-gesten da han svarte at det var greit å gjøre intervjuet, erstattes av en gni hånden hans gjennom håret og over hodet, pluss noen veldig sakte blink for å signalere forvirring.

(Bilde: BBC)

'Han sier at han ble vant til å gjøre det han ble fortalt av Jordan, og disse tegnene på nød og forvirring kan skyldes at han ble skilt fra kontrolleren og bedt om å fortelle sannheten om hans omstendigheter. Han ser kuet ut, med hodet nede og leppene sugd inn.

'Han gjør et veldig trist forsøk på å opptre normalt og til og med maskere sårbarheten hans via arm-spray på politistasjonen.'

Se Også: