Jeremy Corbyn var den største grunnen til at velgerne ikke støttet Labour nye meningsmålinger

Politikk

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Steve Reigate)



Jeremy Corbyn var den største grunnen til at velgerne ikke støttet Ap, ifølge en ny meningsmåling.



Forskning utført i kjølvannet av den katastrofale natten for Corbyn fant at rundt 43% av menneskene som ikke stemte Labour nevnte partiets ledelse som sin grunn.



Corbyns lojalister var raske med å klandre Brexit for partiets narkotika, og Labour -lederen selv sa at valget til slutt hadde blitt 'overtatt av Brexit, og vi som parti representerer folk som stemte både Remain and Leave.'

Men bare 17% av de som ikke stemte Labour sa at partiets holdning til Brexit var årsaken.

john legend gordon ramsay

Arbeiderpartiets økonomiske politikk var bare 12% som en faktor i at stemmer gikk andre steder.



Historien var lik på tvers av tidligere Labour -støttespillere som hadde stemt Labour og Conservative - Corbyn var den desidert største faktoren for å miste stemmene sine.

nicole kidman plastisk kirurgi før og etter

For Labour -avhoppere til det konservative partiet var Brexit en høyere faktor (31%), selv om ledelse fortsatt var hovedårsaken (45%). de stemte ikke på Labour.



Det var det samme for Ap -avhoppere til Venstre, om enn i mindre grad.

Les mer

Resultater for stortingsvalget 2019
Corbyn & apos; beklager & apos; for valgkatastrofe Neste Labour -leder løpere og ryttere Hvem er din MP? Fullstendig resultat og kart Store dyr som mistet setene

29%av disse velgerne sa at ledelsen var hovedgrunnen til at de ikke stemte Labour denne gangen, etterfulgt av Labour Brexit -holdning (21%) og deres økonomiske politikk (6%).

Opinium Research gjennomførte en online undersøkelse blant 5.641 britiske voksne i alderen 18+ den 13. desember 2019 for sin meningsmåling.

Se Også: