Jamal Lascelles lover Newcastle da Sven Botmans ankomst fører til en ny kamp

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jamal Lascelles har lovet å kjempe for sin førstelagsfremtid kl Newcastle – fordi han er sterkere og sprekere enn noen gang.



Midtstopperen mistet plassen sin i Toon-sjef Eddie Howes første XI på slutten av forrige sesong da Dan Burn og Fabian Schar utmerket seg med 12 seire på 18 kamper.



Nederlandsk U21-landskamp Sven Botman er lagt til troppen for 35 millioner pund denne sommeren, noe som betyr at konkurransen er mer intens enn noen gang i forsvaret på St James' Park - selv om Howe har gjort følelsene sine klare etter at han bestemte seg for å gi Lascelles klubbens kapteinsbind for sesongen 2022-23.



maur og desember lørdag kveld takeaway bryllup

Han fikk rollen som en rå 22-åring som kom til fra Nottingham Forest, opprykksklubben Newcastle møter på sesongens åpningsdag på lørdag. Lascelles er fast bestemt på å spille en stor rolle i Howes saudiske revolusjon på St James’ Park etter å ha ledet klubben gjennom mange tøffe tider de siste syv årene.

Han sa: «Jeg er en bedre kaptein og person enn jeg var denne gangen i fjor. Gafferen har snudd opp ned på hele livet vårt. Alt er annerledes – nye eiere, manager og spillere, følelsen rundt stedet – til og med fotballen vi spiller. Alt er veldig positivt.»

På spørsmål om å beholde kapteinen, slo Lascelles tilbake: «Jeg visste ikke at det var et spørsmål! Jeg visste ikke at det ble snakket om det, men jeg er overveldet.» Og spurt om å bli avskrevet etter de nye defensive signeringene, sa den tidligere England U21-stjernen: «Jeg visste ikke at det var tilfelle! Noen ganger Cristiano Ronaldo er på benken. Det er ikke bare meg, og å avskrive meg, det handler om å forbli profesjonell og gi lederen noe å tenke på.



kate abbed-anderson

SI DIN MENING! Bør Lascelles fortsatt være Newcastle-kaptein? Gi oss beskjed i kommentarfeltet

  NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND – 30. JULI: Newcastle-spiller Sven Botman i aksjon under førsesongens vennskapskamp mellom Newcastle United og Athletic Bilbao på St James' Park on July 30, 2022 in Newcastle upon Tyne, England. (Photo by Stu Forster/Getty Images)
Newcastle signerte den nederlandske forsvarsspilleren Sven Botman fra Lille i sommer ( Bilde: Getty Images)

'Å være kaptein men ute av laget var nytt for meg forrige sesong fordi jeg alltid har spilt her. Men manageren var fantastisk i sin kommunikasjon med meg. Vi har også opprettet en ledergruppe.



'I årevis, fra en 22 år gammel kaptein, måtte jeg gjøre mye, sannsynligvis for mye. Kanskje det var for mye å ta på meg, men nå har jeg et flott team rundt meg, Matt Ritchie i årevis - han var min høyre hånd, Callum Wilson, Kieran Trippier og Dan Burn.»

eubank vs degale live stream

Lascelles sier at Newcastles pre-season har vært den mest intense siden han kom i 2015. Han la til: «Ikke bare fysisk, men også mentalt. Å gjøre det hver eneste dag er tøft. Men det er definitivt slik det skal være. Det er opp til oss å få jobben gjort nå.»

Lascelles sier at konkurransen i United-troppen er sunn. Ved å analysere den nye lagkameraten Botman sa han: 'Han er en flott fyr. Han er veldig moden for sin alder og er helt klart en stor spiller. Vi har gelert ganske bra.'

Howe og hans side må nå leve opp til positiviteten de har skapt siden midten av januar, og vise ambisjoner på overgangsmarkedet. Lascelles sa: «Fans kan definitivt drømme. De siste årene har det vært frustrasjoner fra fansen og spillerne. Vi har hatt våre oppturer og nedturer, men nå er vi alle på et veldig bra sted.'

Se Også: