Iranske Hulk vs Kazakh Titan-regler, rundelengder og dommere for boksekamp

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Iranske Hulk og kasakhiske Titan vil bruke åtte minutter på å prøve å slå hverandre ut på P7 Arena i Dubai når de endelig går i ringen sammen.



Den supertunge duoen vil konkurrere over fire runder på to minutter i en utstillingskamp som leder en natt med hvit krageboksing fra den britiske promoteringen Wicked 'n' Bad. De har begge trent i flere måneder for å forberede seg til kampen, etter først å ha blitt enige om å møte hverandre i en eller annen form for kamp så lenge siden som i november 2020.



Dommerne vil avgjøre en vinner i det usannsynlige tilfellet at de to massive mennene ender opp med å gå den fire runde distansen, og paret vil konkurrere under standard utstillingsboksingsregler. De forventes å bruke 12 oz hansker og ingen hodeplagg for kampen, som alle andre på kortet.



Det er ingen vektgrense for kampen, og det forventes at det vil være et massivt forskjell mellom størrelsene på de to jagerflyene. Iranske Hulk sies å være 6'2', mens kasakhisk Titan bare er 5'8', og vektforskjellen vil også være massiv.

Tidligere denne uken ankom supertungvektere Dubai og hadde en opphetet stirring ned, som raskt utviklet seg til vold som så begge mennene holdt tilbake av sikkerhet. Iranske Hulk, hvis virkelige navn er Sajad Gharibi, gjorde det første dyttet før han ble slått tilbake av kasakhiske Titan, hvis virkelige navn er Djumanov Almat Bakhytovich.

Fansen begynte å bli bekymret for Gharibi da han la ut noen merkelige treningsbilder etter å ha virket ute av form under opptak bak kulissene av face-off. Han kunne sees trene med Hamzeh Moradian og slå pads, men så treg og stiv ut som en rå nybegynner.



Imidlertid har han lagt ut opptak som viser slagmotstanden hans, og tar tunge skudd fra treneren sin, som er en flergangsmester i den smarte stilen kickboksing. Han virket godt i stand til å ta slagene, og fortalte senere fansen at slagene var 'dødelige'.

Tror du at iranske Hulk vil beseire kasakhiske Titan i sin boksebut? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under!



'Under de dødelige nevene til den frelste landslagskapteinen og mesteren av syv verdensmedaljer og fem asiatiske medaljer overlevde jeg i kickboksing og savate,' skrev han på Instagram . — Jeg hadde aldri opplevd så kraftige slag før.

I mellomtiden har kasakhiske Titan sett litt mer imponerende ut i treningsopptakene sine, etter tidligere å ha hevdet at han hadde en slags kampsportbakgrunn. Han delte videoer som viser ham delta i en åpen treningsøkt og slå en dummy, som begge så kompetente ut.

Han har insistert på at han ønsker å la fansen få vite hvem han er, etter at mange hånet ham for hans lille følge på sosiale medier. Gharibi er betydelig mer kjent, med nesten 1 million følgere på Instagram, til sine bare rundt 33 100.

Se Også: