iPhone-brukere sier at iOS 14 tømmer batteriet – her er hva som skjer

Teknologi

Fra nydesignede widgets til festede samtaler, Apples siste iOS 14-oppdateringen er fullpakket med spennende nye funksjoner.Men mange brukere som har oppdatert sine iPhone til iOS 14 har rapportert at smarttelefonbatteriet tømmes mye raskere enn vanlig.


Siden iOS 14 rullet ut tidligere denne måneden, har flere frustrerte brukere tatt til Twitter å diskutere saken.En bruker skrev: Hvis du ikke har gjort iOS 14-oppdateringen; IKKE GJØR DET. Batteritømmingen er utrolig. Fra 90 % til 3 % på én time.


En annen la til: Batteriet mitt pleide å vare meg EVIG på pro max, men helt siden iOS 14 er batterilevetiden min søppel.

Og en skrev: IOS 14 KAN DU PLS STOPPE Å ØDELEGGE BATTERILIVET MIN JEG VIL BARE AT TELEFONEN MIN SKAL GJØRE DET GJENNOM DAGEN TAKK.S Online har også lagt merke til en reduksjon i batterilevetid i vår iPhone 11, etter å ha oppgradert til iOS 14.

Heldigvis er det usannsynlig at batteriproblemene er kommet for å bli, ifølge ZDNet.


Adrian Kingsley-Hughes, en forsker ved ZDNet , forklart: Installering av et nytt OS på en iPhone utløser mange ting å gå på i bakgrunnen, fra indeksering til rekalibrering av batteriet, og dette kan fortsette i timer eller til og med dager.

Ikke bare bruker dette strøm, men batterirekalibreringen kan gi inntrykk av at batteriet tømmes raskere når det faktisk ikke er det.

iOS 14

iOS 14

Legg til dette den doble faktoren med mange appoppdateringer som skjer etter en ny utgivelse, kombinert med mange nye tilgjengelige funksjoner som kan legge mer belastning på et eldre håndsett.

Hvis du er bekymret for iPhone-batteriet ditt, og det har gått noen dager siden du oppdaterte til iOS 14, anbefaler Mr Kingsley-Hughes å sjekke batterihelsen din.

Han forklarte: Hvis du går til Innstillinger > Batteri > Batterihelse og meldingen er at det er bra for Peak Performance Capability, så er det enten bare det vanlige som skjer, eller en feil.

philip schofield amanda holden
[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av