iPad X utgivelsesdato: Pris og rykter om Apples nettbrett med hele skjermen som låner fra iPhone X

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Apple har ikke endret utformingen av iPad-en sin på lenge - tross alt, hvis den ikke er ødelagt, ikke fiks den.



Men etter den enorme suksessen i fjor iPhone X , ser det ut til at selskapet planlegger å gi nettbrettet en oppfriskning for 2018.



Detaljene er fortsatt tynne – og Apple forblir like hemmelighetsfulle som alltid – men noen rykter begynner å svirre på nettet.



Den viktigste av dem er at neste generasjons iPad vil droppe hjem-knappen akkurat som iPhone gjorde og ta i bruk en hel skjerm på hele skjermen.

Det er ikke klart hvor den nye iPad X vil sitte i serien, da Apple for tiden har tre forskjellige nettbrettalternativer tilgjengelig: iPad, iPad Pro og iPad mini.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Her er det vi vet så langt om den ryktede nye gadgeten.



bombeskremsel Canary Wharf

Utgivelsesdato

Den nye iPaden kommer med den nyeste versjonen av iOS

Apple kunngjorde sitt siste sett med nettbrett (iPad Pro-modellene) på sin Worldwide Developers Conference (WWDC) den 5. juni 2017.



Hvis Apple holder seg til samme tidsplan, kan vi se de nye iPadene i juni 2018 – selv om spesifikke datoer for årets WWDC ikke er annonsert ennå.

Selv om Apple kunngjør iPad X på WWDC, kan det hende at de ikke kommer på hyllene før i august eller september.

Uansett ser det ikke ut til at vi får tak i noen nye Apple-nettbrett før i hvert fall til høsten.

jake quickenden danser på is partner

Den nyeste iPaden har ikke et Rose Gold-fargealternativ (Bilde: Apple)

Egenskaper

Apple-sjef Tim Cook snakker

Apple-sjef Tim Cook (Bilde: Getty)

I følge en rapport som vises på Bloomberg, den nye iPaden vil ha den samme FaceID-opplåsingsfunksjonen som debuterte med iPhone X i 2017.

Bloomberg siterer 'folk som er kjent med saken', antyder at den nye iPaden vil ha samme størrelse som 10,5-tommers iPad Pro, men vil ha reduserte rammer rundt siden og ingen fingeravtrykkskanner-startknapp som tar opp plass nederst.

Interessant nok sier den samme kilden at Apple ikke vil sette inn en OLED-skjerm i den nye iPad X. Teknologiselskapet tok endelig steget til OLED for iPhone X – men disse skjermene er dyre å produsere.

steven avery gjør en morder

Andre funksjoner forventer å inkludere den samme A11 Bionic mobilprosessoren som finnes i iPhone 8 , 8 Plus og iPhone X.

Og selvfølgelig vil det fungere veldig bra med Apple Pencil.

Pris

iPad Pro kommer fortsatt i to størrelser (Bilde: Apple)

iPad X vil sannsynligvis være et imponerende stykke gadgets - men det vil ikke være billig.

10,5-tommers iPad Pro, som for øyeblikket er vårt eneste prisbarometer, veier inn på £619 for WiFi-bare 64GB-modellen og £749 for WiFi + Cellular 64GB-versjonen.

I mellomtiden koster 12,9-tommers iPad Pro £ 769 for WiFi og £ 899 for WiFi + Cellular-modellen.

Selv om iPad X har en lavere skjermstørrelse enn 12,9-tommer, forventer vi fortsatt at den blir priset nærmere premiummodellen. Tross alt, iPhone X starter på en iøynefallende £999.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: