Integrert 512 Gb Micro SD-kortanmeldelse: Størrelsen er alt

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er offisielt at vi lever i fremtiden!



Selv om vi kanskje ikke har jetpacks og flygende biler, synes jeg det er svimlende at jeg kommer til å spille med et minnekort som er mindre enn en krone med mer lagringsplass enn den bærbare datamaskinen jeg skriver denne anmeldelsen på.



fantasy fotball poengsystem

Det integrerte 512 Gb micro SD-kortet er for øyeblikket det mikro-SD-kortet med høyest kapasitet som er tilgjengelig, og med stor størrelse følger det med stor gjenbrukbarhet. Kortet kan lagre rundt 60 000 bilder eller omtrent 60 timer med HD-video.



Kortet tar opp med en hastighet på 80mbs og har minimumshastigheten på 10mbs.

Gamle og nye minnekort

Utvikling av minnekort (Bilde: / James Ide)

Kortet er kompatibelt med UHS1 Standard, noe som betyr at det er i stand til å ta opp full HD-videoer med 60 bilder per sekund.



Det vil imidlertid ikke være egnet for 4K-opptak og noe som krever høyere overføringshastigheter, så jeg vil ikke anbefale det inne i et DSLR-kamera.

Men overraskende nok er det mektige kortet ideelt for bruk med Nintendo Switch . Jeg testet den i min trofaste lille konsoll, og den var kompatibel med nedlastingshastighetene og kjørende spill fra kortet var noen sekunder langsommere enn Switchens interne minne og litt tregere enn et spillkort.



512gb-kortet i en Nintendo Switch

512gb-kortet i en Nintendo Switch (Bilde: / James Ide)

Minnekort som dette vil enkelt gjøre bærbare harddisker overflødige og gi enkelte enheter en sårt tiltrengt oppgradering av lagringskapasiteten. For ikke å nevne mindre bekymringer om stasjonsfeil på grunn av mangelen på bevegelige deler - bare pass på at du ikke mister kortet.

Jeg hadde noen problemer med å bruke kortet med min Samsung men det er fordi den eldre telefonen min ikke er kompatibel med en så massiv lagringsenhet.

storebror finale 2017

Minnekortet kommer også med 5 års garanti, noe som er veldig betryggende for et sett med så høye priser/høye priser.

Det integrerte Micro SD-kortet

Det integrerte Micro SD-kortet

Den største ulempen jeg fant med dette beistet av et kort var prislappen.

Kortet selges for øyeblikket videre Amazon for £331,57 som er mer enn en Nintendo Switch i seg selv. Forhåpentligvis, gitt litt tid, vil prisen falle, men en så stor mengde plass i en så liten pakke er premiumprisen forståelig - om enn litt utenfor rekkevidde for den gjennomsnittlige brukeren.

Gadget-anmeldelser

Kortet er heller ikke det raskeste alternativet sammenlignet med for eksempel Sandisk 400GB som er billigere og raskere, men med mindre lagringsplass.

Men hvis du har penger til overs, ikke ønsker å bytte ut kort i farten og ønsker å øke lagringsplassen på telefonen eller ønsker å gi Nintendo Switch noen seriøse muskler, så er det integrerte 512 Gb micro SD-kortet lagringsløsningen for deg .

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: