Inne i Heathrow i den 'nye normalen' med 25 sekunders spyttprøver og virtuell innsjekking

Heathrow Flyplass

Horoskopet Ditt For I Morgen

Speilet

The NEWSAM's Ruki Sayid prøver ut innsjekkingsprosessen i den 'nye normalen'(Bilde: )



Pass, sjekk. Covid -test, sjekk. Ansiktsmaske, sjekk.



Velkommen til den nye måten å reise på, ettersom feriefly til en håndfull destinasjoner som Portugal har fått alt klart å ta av fra mandag.



Torsdag fikk vi et innblikk i hva lockdown-slitne briter som har bestilt pauser med British Airways kan forvente på Heathrow Terminal 5.

Den største endringen for de som reiser ut for en solskinnspause, er bevis på en negativ Covid-19-test som må vises før innsjekking.

I en verdens første tester BA en lett å bruke spytt test som gir resultater på bare 25 sekunder og sies å være en spillveksler for reiselivet.



Hva er ditt syn? Si din mening i kommentarfeltet

British Airways -ansatte gjør seg klare for 17. mai

British Airways -ansatte gjør seg klare for 17. mai (Bilde: Jonathan Buckmaster)



For øyeblikket blir det brukt av kabinpersonalet, hvis det viser seg å være effektivt, vil testpakken på 33 pund, laget av det medisinske teknologiselskapet Canary Global, bli rullet ut til passasjerer i sommer for raske resultater på farten sendt til smarttelefoner.

Flyselskapet tilbyr også en Eurofins PCR -test for 40,41 pund - langt under prisen på 120 pund per person - og den siste flyplassen du må ha før du reiser.

British Airways administrerende direktør Sean Doyle sa: Når vi begynner å se åpningen av reiser, er vi forpliktet til å utforske enkle og rimelige testløsninger for å hjelpe kundene våre til å reise igjen, enten det er for forretninger, for å gjenforenes med familie og venner eller ta mye -nødvendig pause i utlandet.

Det vil være dedikerte foreldre eller omsorgspersoner og barn som sjekker inn

Det vil være dedikerte foreldre eller omsorgspersoner og barn som sjekker inn (Bilde: Jonathan Buckmaster)

betydningen av å gjenta tall 222

Vi tror denne nye ultra-raske testen er en spillveksler, så vi er glade for å samarbeide med teamet på Canary for å starte innledende forsøk med fly- og kabinpersonalet vårt, før vi undersøker hvilken rolle det kan spille som et alternativ for kundetesting.

Familier som planlegger en etterlengtet ferie til grønt lys i Portugal på halvparten, vil finne dedikerte foreldre eller omsorgspersoner og barn for innsjekking på 25 skrivebord med en BA-maskot for å hjelpe stresset med å fly.

Området vil åpne i tide for en halv periode om litt over to uker, og det er også en sjanse til å slippe bagasjen i forkant av innsjekking, slik at voksne kan være håndfrie.

Skann en QR-kode for å sjekke inn

Skann en QR-kode for å sjekke inn (Bilde: Jonathan Buckmaster)

Eller for passasjerer som ikke engang vil ta kofferten til flyplassen, vil hentingstjenesten AirPortr hente bagasjen fra hjemmeadressen og få den kontrollert og merket for rundt £ 150.

Grum Nijjer, BAs sjef for bakketjenester sa: Vi vil at hele opplevelsen skal være så sømløs som mulig.

Og for foreldre ønsker vi å ta ekstra stress ut av å reise med små barn.

Sosial distansering i venteområdene

Sosial distansering i venteområdene (Bilde: Jonathan Buckmaster)

Passasjerer vil også kunne bruke et virtuelt køsystem for å sjekke inn og unngå lange køer av rastløse solsøkere ved å forhåndsbestille innsjekkingstid på nettet eller skanne en QR-kode på flyplassen.

I en tre måneders prøveperiode tilbyr BA reisende muligheten til å bruke Qmatic som gir dem en bestemt innsjekkingstid og lar dem nyte en drink og en matbit i stedet for å stå i kø.

hva betyr 1000

Når det er nær deres tur, vil et varsel som sendes til smarttelefonen, fortelle dem å gå til innsjekkingsskranken og omgå folkemengdene.

Alt vil bli godt tørket

Alt vil bli godt tørket (Bilde: Jonathan Buckmaster)

Declan Pollard, BAs leder for kundeopplevelse i Heathrow, sa: Denne teknologien betyr at kundene våre kan planlegge avreise vel vitende om at de har en personlig innsjekkingstid.

'Vi tror at denne teknologien, kombinert med digitale reiseapper, vil bidra til effektivt å håndtere kundestrømmen på flyplassen til enhver tid og gi våre kunder trygghet.

Og når reiser åpner seg på bare fire dager, ser T5 perfekt ut takket være et sett med roboter som brenner bakteriene i loo -blokkene og en hær på 100 hygienearbeidere som konstant og grundig rengjør alle berøringspunkter og åpne områder.

Maskerte ansatte står klare til å ønske deg velkommen om bord

Maskerte ansatte står klare til å ønske deg velkommen om bord (Bilde: Jonathan Buckmaster)

Det er 3000 hånddesinfeksjonsmidler på tvers av T5, 10 000 antibakterielle servietter på hånden, og BA har 40 egne Dettol hånddesinfeksjonsstasjoner.

Men showstealerne på terminalen er UVD-roboter Victoria og Kelly som utgjør 50% av det høyteknologiske rengjøringsteamet som patruljerer loos.

Ytterligere to av de 50 000 pund roboter er på Terminal 3, og ytterligere to vil bli lagt til i de kommende månedene.

BA Kaptein Allister Bridger i cockpiten

BA Kaptein Allister Bridger i cockpiten (Bilde: Jonathan Buckmaster)

De har blitt programmert med utformingen av flyplassen og bruker kraftig UVC -lys for å blitzbakterier i toalettblokkene.

Russell Wooding, Heathrows hygieneansvarlige sa: De brenner bokstavelig talt bakteriene, så vi må rydde området som skal rengjøres før de kan gå inn, og det tar omtrent en halv time å rense blokken topp til bunn før de går videre til neste.

Robotene er ufarlige når de triller gjennom terminalen og forventes å bli en selfie -hit med passasjerer.

Få informasjonen som betyr noe

Med så mye endring så raskt, hold deg oppdatert på hva som skjer med NEWSAM's nyhetsoppdateringer via e -post.

Levert direkte til innboksen din, vil vår daglige koronavirus -orientering holde deg informert om hva som skjer med Covid, lockdown, vaksinasjonsutrulling og innvirkningen på hvordan vi lever. Meld deg på her .

Men de som håper å gjøre gode kjøp før ferien, vil bli skuffet ettersom skattefri shopping har blitt øket av regjeringen og noen navn på hovedgater har stengt butikken med John Lewis allerede borte, og Dixons vil også sette ned skodder på alle sine 35 Reisebutikker.

Bortsett fra Boots og WH Smith, vil passasjerer trenge store lommebøker for å handle i T5, ettersom det domineres av designermerker fra Burberry og Chanel til Prada og Louis Vuitton, selv om sprit og sigaretter holder seg tollfrie.

BAs flydirektør, kaptein Al Bridger, sa at det siste året hadde vært en utfordrende tid.

megan barton-hanson

Men han la til: Selv om vi ikke har flydd mye, har vi fremdeles flyget fly, så vel som brukt simulatorer, og flyene våre har blitt rotert og vedlikeholdt.

Pilotene er klare, flyene er klare, men vi savner kundene våre og gleder oss til å ønske dem velkommen tilbake.

Se Også: