'Jeg tror ikke vi noen gang kan være venner': Coleen Nolan avslører at familiefeil fortsatt eksisterer etter Bernies død

Virkelige Livshistorier

Horoskopet Ditt For I Morgen

Samling: Begravelsen til skuespillerinnen og sangeren Bernie Nolan(Bilde: Julian Hamilton/)



Det har blitt skrevet mye om Nolans såkalte gjenforening og hvordan Bernies død har ført oss sammen igjen.



kalorier i en stor mac

Jeg hater å være den som ødelegger det aktuelle eventyret, men det er ikke helt sant, og som den pinefulle tanten for nekter jeg å lyve - den triste sannheten er noen ganger familiebånd som har blitt brutt bittert, kan bare ikke løses.



Da Bernie var syk, både Denise og jeg gjorde vårt beste for å komme til en urolig våpenhvile. Men når Bernie var død, så det ut til at våpenhvilen var over.

Jeg håpet vi kunne gå videre, men like etter skrev hun på nettstedet hennes at hun tviler på at vi noen gang kan være venner, og dessverre er det sannheten.

Forholdet begynte å bli kaldt mellom meg, Anne og Denise i 2006 da jeg pendlet opp og ned til London for å gjøre Loose Women. Anne tilbød å hjelpe Ray med å passe på datteren vår Ciara, og de endte opp med å ha en rekke.



Ray hadde hjulpet Annes døtre med å komme i showbusiness, men da de bestemte seg for å gi opp ambisjonene og ta ni til fem jobber, kunne han ikke skjule skuffelsen.

Neste kveld fikk jeg en tekst fra Denise som spurte om jeg ville gå til en jentekveld med søstrene mine. Da jeg sa at det sannsynligvis var bedre å la støvet legge seg først, begynte hun å sende meg sinte tekster. Ting ble kjedelig raskt, og jeg ble oppriktig sjokkert over hvor fort noe så lite kunne eskalere til fullfamilier i krig.



Beyonce eks-kjæreste

Men det var ikke før vi ble tilbudt Nolans comeback -turné i 2009 at ting nådde et punkt hvor vi ikke skulle komme tilbake.

Universal var fast bestemt på at de bare ville ha fire søstre på scenen etter å ha sett på hvem som hadde vært i oppstillingen under bandets mest suksessrike periode. Det betydde at Anne ikke var inkludert.

I 2009 hadde hun ikke jobbet i showbiz på lenge, så selv om vi var skuffet for henne håpet vi at hun ville forstå. Meg selv og Bernie prøvde å resonnere med Universal og ba om at sjefene der skulle omgjøre beslutningen, men tilbudet var bare for oss fire.

Splittelsen varte til Bernies dødsdag da vi alle trøstet hverandre, men det var i begravelsen hennes at Ray, Anne og jeg til slutt fant riktig ut.

Jeg sto sammen med Ray i den lille teaterbaren da Anne kom inn. Det var ikke til å unngå det - hun måtte presse forbi Ray for å komme gjennom, og plutselig ble alle årene med fiendskap og harme vasket bort.

Hei, du, sa han og klemte henne. Hun klemte ham tilbake og gråt. Det tok ikke lenge før alle tre av oss.

Da vi gikk inn på Blackpool Grand Theatre, der gudstjenesten ble holdt, så jeg Denise foran ved siden av Anne. Vi hadde ikke snakket da Bernie døde og hun gråt stille, hendene holdt mot ansiktet hennes.

Jeg gikk bort, la armene rundt henne og vi klemte. Det virket som det naturlige å gjøre.

Men til tross for det rå øyeblikket av forent sorg, re-etablerte vi aldri virkelig vårt forhold.

Jeg tror Denise fortsetter å mislike suksessen jeg har jobbet hardt for å oppnå fra bandet, og jeg er ikke sikker på hvordan vi kan komme over det. Jeg kunne aldri invitere henne til huset mitt i Cheshire fordi jeg vet at hun ikke ville være glad for meg. Jeg er lei av å føle meg skyldig i det jeg har tjent for min egen familie.

Folk sier at livet er for kort til å krangle med dem du er glad i. Det er - Bernie lærte oss dette. Men det er også for kort å bruke livet på å bli trist eller skyldig av noen som visstnok elsker deg. Jeg kommer ikke til å gjøre det mer, og jeg føler at kapitlet endelig er avsluttet.

Gamle sår: Coleen Nolan (Bilde: Caroline Waterston/Sunday NEWSAM)

På et lykkeligere notat har Anne og jeg kysset og gjort opp. En uke etter at Bernie ble sendt ut, kom hun til huset for første gang noensinne. Det var deilig å se henne sitte på kjøkkenet mitt og drikke te, og det føltes helt naturlig. Vi gled tilbake til å være søstre igjen uten problemer.

Heath Ledger hvordan døde han

Vi har blitt spurt om å turnere igjen og avslutte turen vi måtte avbryte fordi Bernie ble syk. De sier at de kunne få det til å fungere, slik at hun ville vises via hologrammer og være med oss ​​igjen. Tanken på å se søsteren min, synge igjen med sin strålende stemme, er noe som får meg til å føle meg nesten for overveldet til å forestille meg, men det føles fortsatt for tidlig.

Kanskje det kan føles riktig i fremtiden, men det vil alltid være fare for at en ny tur ville røre alle de gamle radene om Anne skulle være involvert. Nå har jeg gjort opp med henne jeg vil hate å falle ut igjen, så det er ikke noe vi er klare til å diskutere.

De sier sinne er en del av sorgprosessen, og siden Bernies død har jeg følt meg sint. Igjen og igjen sammenlignet jeg Bernies operasjon med Lindas. Da Linda fikk diagnosen hadde hun full mastektomi, etterfulgt av cellegift. Ingenting var igjen.

Med Bernie fikk hun først cellegift og deretter fulgte mastektomi. Da hennes kreft kom tilbake, var det ingen av oss som kunne forstå hva som skjedde.

Det er en massiv del av meg som fortsatt ønsker en forklaring fra disse legene. Bernie gikk fra å være i full remisjon til plutselig å ha det tilbake igjen verre enn noensinne. Hvordan kunne de ha tatt så feil, og hvorfor var behandlingen hennes så forskjellig fra vår overlevende søsters?

Midt i sinne husket jeg at Bernie sa at jeg skulle gråte da hun var borte - men for å fortsette livet mitt. To måneder etter at vi mistet henne, fikk jeg et tilbud jeg ikke kunne takke nei til, og spurte meg om jeg ville være interessert i å gå tilbake til løse kvinner.

ITV hadde spurt meg og Kaye Adams tilbake samtidig. Jeg har alltid syntes Kaye er en strålende programleder, og vi har alltid vært gode venner. Ideen om å komme tilbake med henne var uimotståelig.

sjeldne 10 pundsedler

Men den største årsaken bak min retur var Bernie. Jeg kunne høre stemmen hennes som sa at jeg skulle begynne å jobbe igjen.

Hun hadde en fantastisk arbeidsmoral. Hun utførte flat-out selv når hun visste at hun var døende. Jeg kunne høre henne si: 'Blodig liv fortsetter. Gå tilbake dit og gjør det du gjør. '

Bernies død har endret måten jeg tenker på så mange ting. Stort sett har det vist meg viktigheten av kjærlighet og familie.

Det har vært for mange sprekker i Nolan -familien, for mange bortkastede år fylt med krangling og kalde stillheter.

Ingen angrer: Coleen

Sorg er så vanskelig å tåle. Uansett hvor jeg går, sier folk fremdeles hvor synd de er på Bernie og stiller meg spørsmål om henne.

Bernies ektemann Steve synes det er vanskelig. Linda og vår bror Brian - som mistet kona Linzie bare to år etter ekteskapet - er kanskje de eneste som virkelig vet hvordan han har det. Hjertet mitt blør for ham, han elsket søsteren min så høyt - de ble virkelig skapt for å være sammen for alltid.

hvor lenge varer et nfl-spill

Når jeg virkelig trenger å se og føle Bernie i nærheten av meg, ser jeg vår I'm In the Mood Again -turné -DVD fra 2009.

Der er Bernie, som belter ut sangene sine, og gjør oss alle til skamme med hennes fantastiske vokal. Jeg er så glad for at det ble tatt på film, da hun vil glitre for alltid som hun var, og jeg kan se henne når jeg trenger det. Det kan aldri være det samme som å ha henne her, men herregud det hjelper.

Å miste Bernie har påvirket oss alle på veldig forskjellige måter. Vi har lært så mye og savner henne hvert øyeblikk hver dag. For meg var hennes død en jordskjelvende, hjertestoppende bekreftelse på at livet er for å leve og familier er for å elske. Og for det, min vakre Bernie, vil jeg alltid være takknemlig.

  • Tilpasset av Grace MacAskill. No Regrets av Coleen Nolan (Penguin, Michael Joseph) publiseres på torsdag, priset til £ 16,99.

Se Også: