Hvor kan du kjøpe de lilla iPhone 12 og 12 mini-smarttelefonene i Storbritannia

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvis utgivelsen av iPad Pro 2021 var ikke nok , møt den nye lilla iPhone 12 og 12 mini, tilgjengelig for kjøp online nå hos store forhandlere.



iPhone 12-telefonene var tidligere bare tilgjengelige i hvitt, svart, blått, grønt og rødt, men den fantastiske nye lilla fargen har vist seg å være utrolig populær blant teknologielskere - og den vil ikke koste deg en krone mer.



Dette er ikke et fargealternativ på iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max ennå, men du kan fortsatt få de dyrere håndsettene i grafittgull, gull, sølv og stillehavsblått.



Hvis du leter etter en månedlig plan, ring forhandlere Mobiles.co.uk , Biltelefonlager og Vodafone har utrolige tilbud på den nye lilla iPhonen, med priser fra bare £35,99 i måneden.

familiequiz spørsmål og svar 2020

Elsker du å lese om nye produkter og pengebesparende tilbud? Registrer deg hos NEWSAM Money for oppdateringer om alle de siste produktlanseringene og shoppingtilbudene her .

iPhone 12 kommer nå i seks farger, inkludert det nyeste lilla alternativet

iPhone 12 kommer nå i seks farger, inkludert det nyeste lilla alternativet



Hvor kan du kjøpe iPhone 12 og 12 Mini i lilla:

Vær den første av vennene dine til å hente den nye fargede iPhonen, tilgjengelig for kjøp nå hos følgende forhandlere:

Beste månedlige lønnstilbud:

iPhone 12:

Få iPhone 12 i lilla fra bare £35,99 per måned

Få iPhone 12 i lilla fra bare £35,99 per måned



Med 5G-hastigheter og en A14 Bionic-brikke er iPhone 12 den raskeste smarttelefonen til nå. En kant-til-kant OLED-skjerm betyr at du kan se favorittseriene dine på Netflix fra Bridgeton til Line of Duty, alt i krystallklar kvalitet. Den har også nattmodus på hvert kamera og et keramisk skjold for å beskytte telefonen mot fall.

hvor gammel er Barbara Windsors mann

iPhone 12 Mini:

Velg noe mindre med iPhone 12 Mini

Velg noe mindre med iPhone 12 Mini

Dette er i hovedsak iPhone 12, men i en mindre form som vil passe de som leter etter en mer kompakt telefon å stikke inn i lommen.

Du vil få en litt forbedret opplevelse med iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max takket være deres kraftigere motorer, større batterier og en rekke andre justeringer, men hvis du er ute etter en liten iPhone trenger du ikke lenger å bekymre deg for å gå glipp av ut på de beste funksjonene.

På toppen av denne fantastiske nye fargen kan du ta Apples etterlengtede posisjonssporingsenhet, AirTag som sannsynligvis vil vise seg å være uvurderlig hvis du er en seriel taper av nøkler og lommebøker.

er phil mitchell døde eastenders

I tillegg til å avgi et elektronisk pip når du ikke kan finne et merket element, hvis en AirTag er sammenkoblet med en iPhone 11 eller høyere kan du få nøyaktig veibeskrivelse til varen ved å bruke Finn min-appen.

Hvis du ønsker å fylle opp, kan du kjøpe en pakke med fire her for £99 , eller du kan velge én enkelt AirTag for £29 .

jenta med et halvt ansikt

Det ser ut til at iPhone 12 i lilla ikke er det eneste Apple-fans er glade for denne uken.

Det er offisielt, den nye Apple iPad Pro lanseres 21. mai 2021 , og begge modellene er tilgjengelige for forhåndsbestilling nå.

Shoppere har valget mellom to størrelser for den nye iPad Pro 2021 – en 11-tommers modell eller større 12,9-tommers modell hvis du går helt ut.

Tillegget av den Apple-designede M1-brikken gir et enormt sprang i ytelse, noe som gjør iPad Pro til den raskeste enheten i sitt slag. iPadene vil også inkludere ekstra porter for tilkobling av skjermer og 5G-tilkobling, og er rettet mot brukere som liker å lage innhold mens de er på farten.

Sjekk ut hvor du kan forhåndsbestille det nye nettbrettet her .

Se Også: