Hva foreldre bør vite om Assassin's Creed: Origins

Teknologi

Det tiende spillet i Assassin's Creed-serien har blitt utpekt som det mest voldelige og brutale spillet i serien så langt.Mens det nye kampsystemet har fans som roper etter å spille Ubisofts nye spill, kan foreldre som leser overskrifter som dette bli litt skremt. Det er en enorm mengde nyttig informasjon for foreldre om spillet - fra VSC, PEGI og AskAboutGames.com for å nevne noen - som hjelper en informert beslutning om spillet.


Å finne og lese gjennom detaljene kan imidlertid ta litt tid. For å hjelpe, her er alt du trenger å vite om spillet før du kjøper det.Oversikt

Assassin's Creed Origins er et actioneventyrspill fra Ubisoft der spillere utforsker en pseudohistorisk åpen verden for å drepe mål, samle gjenstander og få tilgang til mer av verden.


Dette spillet følger historien om egyptiske leiemordere som tar ned en hemmelig ordre som truer Cleopatras makt. Spillere utforsker egyptiske, greske og romerske miljøer i åpen verden med oppdrag for å finne, forfølge og drepe menneskelige fiender.

uk koronavirus daglige dødsfall
Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Selv om spillets hovedmål ikke er å gjenskape historien, tar det innstillingen og tidsperioden på alvor. I år vil det være en Discovery Tour-modus som lager interaktive historietimer med lydfortelling, bilder, tegninger, men uten kamp.Vurderingsdetaljer

I Storbritannia er Assassin's Creed Origins vurdert av som kun egnet for de 18 år og over på grunn av skildringer av grov vold mot menneskelige karakterer, motivløst drap av flere uskyldige menneskers karakterer, vold mot sårbare menneskelige karakterer, skildringer av seksuell aktivitet med synlige kjønnsorganer og bruk av seksuelle uttrykksmidler.

De VSC utvider PEGI-vurderingen sin ved å markere at spillet inkluderer sønderdeling og grufulle skildringer av døden. Disse voldshandlingene er ofte sammenkoblet med sterke blod- og blodige bilder.


steve irwin død video

'Dette spillet inneholder skildringer av motivløst drap på uskyldige menneskelige karakterer.' Når du gjør dette i spillet, fremhever VSC at 'dødsfallene kan være grafiske med sterke blodeffekter vist'. Det er også vold mot mer sårbare karakterer. Under en cutscene holdes et barn i skuldrene og blir deretter stukket i overkroppen.'

Det er også sex i spillet, med 'skildringer av seksuell aktivitet med synlige kjønnsorganer'. I et bordell i spillet er det 'nakne par [som] kan sees og høres ha sex gjennom en metallskillevegg. Dette spillet inneholder også hyppig bruk av seksuelle uttrykk. Ordene 'f**k' og 'c*nt' finnes overalt.'

Innstillinger for foreldrekontroll

Det er kontroller for å slå av vold eller blod i Assassin's Creed: Origins i PC-versjonen av spillet. Hvis du spiller spillet i en familie med yngre medlemmer, kan du kontrollere tilgangen til spillet via foreldrekontrollene på systemet ditt.

Dette lar deg sette opp brukerkontoer for barn som bare tillater spill med en spesifikk rangering uten å angi passord. Hvis du gjør dette, husk å kreve et passord for å logge på foreldrekontoen.

Alternative spill

Du kan vurdere følgende alternativer for yngre spillere. Disse er ikke mindre spennende eller sprudlende, men de reduserer volden med innhold som passer for ungdom.

  • Horizon Zero Dawn (PEGI 16)
  • Zelda Breath of the Wild (PEGI 12)
  • ReCore: Definitive Edition (PEGI 12)
  • Lego City Undercover (PEGI 7)
  • Portal Knights (PEGI 7)
  • Yonder: The Cloud Catch Chronicles (PEGI 3)

Hvis du er en forelder, vil du gjerne støtte videoguidene mine og få tilgang til et fellesskap av andre mødre og pappaer som diskuterer hvordan de får mer ut av spill, vurder abonnerer på mitt Patreon-prosjekt .

[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av