Stort LEGO Harry Potter -salg oppdaget på Argos - og alt har penger

Lego

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du kan til og med bruke rabattkoden i Argos -butikker



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Alt LEGO har blitt mye billigere, ettersom Argos nettopp har lansert en spesiell festlig rabattkode som gir deg 10% rabatt på alle LEGO leker.



Rabattkoden fungerer på alle ting LEGO på Argos bortsett fra spillelementer, noe som betyr at selv produkter som allerede er i salg kan få ekstra penger.

For å få rabatten, bare skriv inn koden LEGO10 i kassen, eller hvis du handler i butikk, er det bare å nevne det for personalet i kassa.

Den berømte kalenderen er inkludert



Du kan bruke den på alt bortsett fra spill, noe som betyr at den berømte LEGO Harry Potter adventskalender er inkludert, nå £ 17,55, som raskt ble utsolgt i fjor og fremdeles koster £ 24,99 på LEGO -nettstedet.

luka violet toni godteri

Opprinnelig oppdaget av røverkjøpere på avtaler forum HotUKDeals , shoppere har også delt sine beste funn på nettet - og ikke overraskende inneholder det mye LEGO Harry Potter.



For eksempel Harry Potter LEGO Knight Bus er nå bare £ 23,85 på Argos, med samme leketøy som gir deg 34,99 kr tilbake i LEGO -butikken.

Vi har ønsket dette en stund

kym marsh sex tape lekket

I mellomtiden Hogwarts Clock Tower er £ 61,20, i stedet for de vanlige £ 68, kommer det komplett med åtte minifigurer og ikoniske steder fra Prisoner of Azkaban and the Goblet of Fire.

10% rabatt på LEGO -rabatten er en del av Argos & apos; Crazy Codes -arrangement, der merket vil kunngjøre en ny rabattkode hver uke i førjulstiden.

Les mer

Harry Potter eventyr
Harry Potter tema pauser Filmsteder i Storbritannia Gryffindor-opphold i det virkelige liv Ny utstilling for 2021

Koden er ofte øverst på mange julelister, og den er perfekt for alle som handler raskt, med 10% rabatt på LEGO -koden som varer til tirsdag 29. oktober, da den utløper for å gjøre plass til en ny rabattkode i stedet. .. Hvem trenger Svart fredag ?

Se Også: