Huawei P40 Pro Plus anmeldelse: 'Spektakulær' telefon overskygget av mangel på Google-tjenester

Teknologi

P40 Pro Plus er Huaweis nyeste og beste håndsett. Det er også uten tvil en av bransjens mest kontroversielle. Hvorfor? Takket være Trump-administrasjonens beslutning om å forby alle amerikanske selskaper (inkludert Google ) fra utvikling av programvare for Huawei-enheter, har det kinesiske selskapet blitt tvunget til å gjøre noen store endringer i programvareopplevelsene på smarttelefonene sine.Viktigst av alt betyr dette at P40 Pro Plus mangler tingene som nåværende Android-brukere sannsynligvis vil anse som viktige. For det første er det ingen Google Play Store, noe som i hovedsak betyr at alle de standardapplikasjonene du tar for gitt, som Google Maps, Chrome og Gmail, nå er utilgjengelige.


Det er imidlertid ikke alt undergang og dysterhet. Huawei har sørget for at det er en stor fordel ved å kjøpe det nye flaggskipet: du får et av verdens beste smarttelefonkameraer.Jepp, i ekte Huawei-stil har P40 Pro Plus et utrolig oppsett med syv kameraer som er ganske uovertruffen på markedet akkurat nå, noe som gjør det eksepsjonelt vanskelig for folk som ønsker å kjøpe en ny smarttelefon å ta en avgjørelse. Vil de bytte ut Googles apper for et fantastisk kamera, og alt for en prislapp på £1 299? Det gjenstår å se.


Design

Hvis det er én ting Huawei vet å gjøre bra, er det design. Hvert år blir selskapets flaggskiptelefon mer elegant mens den fortsatt klarer å imponere med en rekke innovative maskinvarefunksjoner.

katie price føder

Huawei P40 Pro Plus (Bilde: Lee Bell)Denne gangen treffer P40 Pro Plus de fleste av disse ?, selv om de som er kjent med tidligere telefoner, som P30 Pro, vil legge merke til at den nyeste telefonen er en av de tykkeste vi har sett på en stund.

Med en tykkelse på 9 mm er den bare 0,6 mm tykkere enn forgjengeren, men den er merkbar i hånden. P40 Pro Plus er også litt tyngre, og veier 226g, som er 34g mer enn P30 Pro. Selv om det er merkbart, er det ikke et problem på noen måte. Vi var fortsatt veldig imponert over den generelle designen til P40 Pro Plus, spesielt den nye konstruksjonen på baksiden som består av et nano-teknologisk polert keramisk materiale. Denne kommer i enten svart eller hvit og sies å tilby en tøff finish som kan sammenlignes med safirglass. Vår anmeldelsesenhet var den siste og - vi må si - viste seg å være et veldig elegant stykke teknologi.


betydningen av 222 engelnummer

P40 Pro Plus har også en IP68-klassifisering, noe som i utgangspunktet betyr at den er beskyttet mot fall i vann på dybder på opptil 1,5 meter, i 30 minutter.

Vise

På P40 Pro Plus kommer skjermfornøyelsen din i form av en 6,58 tommers AMOLED-skjerm som tilbyr dypere svarte farger og en rik fargepalett sammen med en superdetaljert oppløsning på 1200 x 2640 piksler (441ppi). Totalt sett er skjermen nydelig, og beholder en av de mest svingete sett på en Huawei-telefon til nå, og vikler seg halvveis rundt alle sider av telefonens deksel.

På P40 Pro Plus kommer din skjermprogende glede i form av en 6,58 tommers AMOLED-skjerm (Bilde: Lee Bell)

Som med de siste Huawei-modellene, bytter P40 Pro Plus en hjemknapp for en enkel berøringsbevegelse, som krever at du sveiper opp fra bunnen av skjermen. Det er også en ganske imponerende biometrisk sikkerhet på skjermen som kan skanne fingeravtrykket ditt for å låse opp enheten og ta deg til startskjermen. Som sett på P30 Pro og P20 Pro som kom før den, har denne teknologien forbedret seg i forhold til tidligere modeller og er nå mye mer nøyaktig i dag.

Ytelse og batterilevetid

I stedet for å stole på en Qualcomm-prosessor som de fleste Android-enhetsprodusenter i disse dager, er Huaweis nyeste flaggskip drevet av firmaets egen CPU-merke: Kirin 990 5G-brikkesettet. Denne har en kraftig 2,86 GHz octa-core prosessor, som støttes av 8 GB RAM. Selv om dette er nok, ble det samme funnet på Huaweis P30 Pro-håndsett som ble utgitt for over et år siden, så vi forventet å se litt mer fra P40 Pro Plus. Den nye Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, for eksempel, har 12 GB RAM.

Ikke desto mindre er P40 Pro Plus eksepsjonelt skarp når det gjelder ytelse i det virkelige liv, og reagerer umiddelbart på kommandoer på et blunk, selv med flere apper som kjører samtidig.

body badetøy kate garraway

Så hva med batterilevetiden? Vel, P40 Pro Plus skuffer ikke her heller. Batteriet på 4 200 mAh kan strømme gjennom en hel dag med intensiv bruk med letthet. Og du kan til og med få en halv dag mer hvis du ikke er en som sitter klistret til telefonen hele dagen.

Når det gjelder tilkobling, lades P40 Pro Plus via en USB Type-C-port, som støtter 40W hurtiglading samt 40W trådløs lading. Det er ingen 3,5 mm hodetelefonkontakt eller MicroSD-utvidelse, men den kommer bare i et 512 GB-alternativ, så dette burde være nok til å lagre alle dine digitale biter og bobs.

P40 Pro Plus er usedvanlig kåt når det gjelder ytelse i det virkelige liv, og reagerer umiddelbart på kommandoer på et blunk, selv med flere apper som kjører samtidig (Bilde: Lee Bell)

Programvare og OS

Som nevnt tidligere, er det en stor advarsel involvert i å kjøpe Huaweis nye flaggskiptelefon, og det er mangelen på tilgang til Googles intrikate programvareøkosystem, noe som betyr at populære apper som Google Maps og Chrome ikke lenger støttes. Hvis du er vant til å eie en Android-enhet, vil dette vise seg å være ekstremt frustrerende. Spesielt for en telefon som koster så mye.

Imidlertid er sølvet her at hvis dette ikke plager deg så mye, har P40 Pro Plus Huaweis EMUI 10-brukergrensesnitt, som er kjipt og responsivt, noe som gjør multi-tasking til et stykke kake.

Huawei er også opptatt av å presentere sitt eget AppGallery, som er forhåndslastet på enheten og har et godt utvalg apper. Det vil ikke være alle favorittene dine her, men mange vil være det. Det er også en ny dedikert app forhåndsinstallert kalt Petal Search, som hjelper deg å søke på nettet etter kompatible app .apk-pakker fra tekniske antrekk som f.eks. Facebook , Instagram , WhatsApp, etc, og det vil hjelpe deg med å installere dem på enheten din. Selv om dette fungerer relativt bra 75 % av tiden, er det en viss grunn til bekymring rundt sikkerhet, ettersom apper du finner og installerer ikke vil ha blitt kontrollert av en offisiell appbutikk på forhånd.

dan Osbourne Cheats er Jacqueline hvor

Kamera

Så vi lagret det beste til sist: kameraet; et syv Leica-kameraoppsett.

På baksiden er det fem snappere bestående av et 50 MP Ultra Vision hovedkamera, et 40 MP ultravidt tilbud med vidvinkelobjektiv og bildestabilisering, et 3D-dybdesensorobjektiv og deretter to telefotokameraer, som begge har en 8 MP-oppløsning og samarbeid for å tilby en 10x optisk zoom. Dette gjør disse kameraene i stand til å fange noen utrolige detaljer, selv fra latterlige avstander. Du vil bli ganske sjokkert over hva du kan fange fra så langt unna!

beste volumgivende hårprodukter uk

På fronten er det et dobbelt 32 MP-kameraoppsett som støtter 4K-videoopptak. Disse fanger noen imponerende bilder og videoer som tilbyr flott eksponering, farger, støy og bokeh-effekter.

På baksiden er det fem snappere (Bilde: Lee Bell)

Siste vitenskap og teknologi

Kjennelse

P40 Pro Plus er lett en av de beste smarttelefonene på markedet akkurat nå, men bare hvis du ikke tar hensyn til mangelen på Google-tjenester. Dette er håndsettets eneste ulempe, men det er en stor en.

Det er så synd. Hvis du allerede er bakt inn i Googles Android-tjenester, for eksempel, vil muligheten til å gi dem opp for de fleste være utenkelig, selv for en telefon med så gode spesifikasjoner.

Kameraet er unektelig spektakulært, men det har en pris – og det på mer enn én måte. Med en prislapp på £1 299 kommer den heller ikke billig.

[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av