HSBC internettbank er løst - du kan nå logge på igjen

Nyttår

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: PA)



HSBC internettbank er nå fullt funksjonelt igjen, etter at banken har kunngjort en 'jevn tilbakelevering av tjenesten' tirsdag ettermiddag.



Dermed er det slutt på mer enn en dag med problemer som gjorde at folk ikke klarte å logge inn på kontoene sine og sa at de har blitt overtrukket og belastet som et resultat.



Problemet startet tidlig i går formiddag og så folk som ikke klarte å logge på eller bruke mobilbankappen og sentralbordene var tette som folk ringte i stedet.

kylie minogue brystkreft

'All forretnings- og personlig internettbank har vært i full kapasitet, og kundene har kunnet logge seg på siden tirsdag kveld 5. januar,' sa John Hackett, HSBCs operasjonssjef i Storbritannia.

'Vi fortsetter å overvåke tjenesten nøye, og er klare til å svare hvis det skulle oppstå problemer, men alt er positivt.'



Speilet lærte også at mange ble fortalt at de har blitt overtrukket og belastet som et resultat - til tross for at de har mer enn tusen pund buffer - og ikke kan logge inn for å foreta en betaling eller sjekke saldoen.

Vanskelig å overføre penger når du ikke kan logge deg på og telefonene er engasjert



HSBC har imidlertid sagt at eventuelle avgifter som påløper under strømbruddet vil bli frafalt.

'Jeg vil beklage nok en gang for eventuelle ulemper dette tekniske problemet har forårsaket. Vi vil frafalle eventuelle avgifter som måtte påløpe som følge av denne hendelsen; og vi vil gjerne hjelpe alle våre kunder med eventuelle problemer som har oppstått, sa Hackett.

Hva tok dem så lang tid?

Med problemene som strekker seg til en annen dag, var millioner av berørte kunder og andre bekymret for at bankopplysningene deres kunne ha blitt kompromittert av kriminelle. Det er rimelig å spørre hva som tok dem så lang tid.

'Det er et komplekst teknisk problem med våre internettbanksystemer, og vårt IT-team har jobbet non-stop siden i går morges for å finne en løsning,' sa HSBC i går.

'Dette har involvert mange tester, diagnostikk og prøvekjøringer. Vi nærmer oss å løse problemet, men er ikke der ennå.

'Vi kan imidlertid bekrefte at dette ikke er et cyberangrep eller noen annen ondsinnet handling.'

meningsmåling

Gjør HSBC nok for å fikse dette?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

'Vi har mobilisert alle våre tilgjengelige ressurser for å takle den økte kundeetterspørselen i våre telefonsentre og filialer, og de gjør sitt beste; På grunn av svært store mengder ber vi om tålmodighet, sier HSBC Speilet .

Hva gjør du hvis du ikke kan logge deg på i fremtiden

Hvis du ikke kan logge deg på nettbank i fremtiden, er et råd å fortsette å prøve.

Hvis du trenger informasjon raskere, er det best å enten ringe eller gå til en filial.

HSBC ba kundene om å ringe dem eller besøke nærmeste HSBC -avdeling for å diskutere eventuelle problemer. Du kan finn din nærmeste filial her .

'Kunder som trenger å gjøre hastebetalinger, kan fremdeles ringe Personal Phone Banking mellom 08.00 og 22.00 på 03457 404 404, fortalte en talskvinne Speilet .

Du kan også chat online med HSBC kundeservice her .

Hvis det er en enkel saldosjekk, er det best å gå til en minibank - det kan du finn den nærmeste til deg her .

Og hvis det ikke er nok, kan du alltid bytte til en ny bank. Det er til og med noen ganske gode insentiver for øyeblikket.

Les mer:

Se Også: